Şimdi Ara

Sony Vaio SVE1512C6W Laptop Bios Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum. Elimde bir adet Sony Vaio SVE1512C6W NoteBook var PC Format atmam ricası üzerine elime geçti W8 den W7'ye çevireceğiz kullanımda zorlanmadan dolayı fakat ne yaptım ne ettiysem bütün f kısayollarını + olarak assist tuşunu Vaio gördüğüm ekran zamanlamasında denedim fakat hiç bir tepki alamadım laptoptan sonrasında USB bellek üzerinden format atmayı denedim belleği kendi laptopumda harika bir şekilde kullanıyorken "Sony'de Windows Kur geçici kurulum dosyalarını depolayacak bir yer bulamıyor şeklinde hata alıyorum? " bios u zaten göremezken birde normal şekilde denediğimde bu hatayı alınca çileden çıktım... Bu güne kadar ciddi sayıda laptop geçti ama buna takıldım ciddi anlamda ve sinirlerim gerildi ki adapte de olamıyorum google amca da hiç birşey söylemiyor bu laptopla ilgili gerçekten sinir oldum şuan...

Allah rızası için bilen bi üstad yardımcı olabilirse çok sevineceğim :(

• Bios'ta boot bölümüne girin format seçeneklerinde sony'de nasıl bilmiyorum ama o seçeneklerde boot order yada boot yapılandırmasına ait bir seçenek olacak o seçenek win8 leptoplarda genelde uefi formatıdır onu legacy yapmalısınız aksi taktirde herhangi bir harici medyaya format atmaya izin vermez win8'in bir kısıtlaması bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.