Şimdi Ara

Sony Vaio soru!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-Vaio-SVF1521TSTB.CEU-15-5-in%C3%A7-i5-3337U-1-8-GHz-4-GB-750-GB-Notebook,103452,465624,855746.html?langId=-14#infoTabNav

Sizce bu bilgisayar nasıl bugün izmir dartyde gördüm 100 tl ucuz. Çok içime sindim ekran kartını fln baya övdüler. Birde buraya sorayım dedim. Ekran kalitesi flnda hoşuma gitti.

Core Speed * 810 - 980 MHz
    Shader Speed * 810 - 980 MHz
    Memory Speed * 1600 - 1800 MHz
    Memory Bus Width 64/128 Bit
    Memory Type DDR3, GDDR5
    Max. Amount of Memory 2048 MB
    Shared Memory no
    DirectX DirectX 11, Shader 5.0
    Power Consumption 33 Watt
    Transistors 1300 Million
    technology 28 nm

ekran kartının özellikleri bunlardır. bana baya hızlı bir ekran kart ı gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disection -- 26 Eylül 2013; 6:02:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Notebook/SONY-VAIO/SVF1521TSTB-CEU-p-100971-c-24.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada kafama takıp araştırdım. bazı lap toplar hem entegre ekran kartı hem harici ekran kartı olan model sürebiliyormuş. enerji tasarruju bakımından kullanıcılar istediğini tercih edebiliyormuş muş. bu model de onlardan biri. çünkü bir ekran kartı bu kadar hızlıysa pilide o kadar götürebilen cinstendir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disection -- 26 Eylül 2013; 23:27:53 >
    sony vaio anakart sıkıntısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.