Şimdi Ara

Sony vaio seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben malum üniversiteyle birlikte laptop için araştırmalara başladım Ben macbook air ile vaiolar arasında kalmıştım ama vaio almakta karar kıldım. Ancak hangi modeli seçecem karar kılamadım. Ben genelde film izlemek yogun office programları kullanmak müzik dinlemek yogun internet kullanımı az da olsa oyun oynamak için kullanacam. Benim için olmazsa olmazlar HD ekran,HD ekran kartı ve bluray oynatıcı. Bütçe maksimum 2200 tl şimdiden teşekkürler

• VPCF232FX/B öneriyorum ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

VPCF232FX/B öneriyorum ozaman

Teşekkürler ama F serilerinde fan sesiyle ilgili bir sürü şikayet var pek iç açıcı bakmıyorum bu yuzden
  • sadece fan sesi değil ağırlık şikayetleride var ama siz full hd istemişsiniz bunu tek karşılayan model budur önerilebilecek
  • quote:

sadece fan sesi değil ağırlık şikayetleride var ama siz full hd istemişsiniz bunu tek karşılayan model budur önerilebilecek

Anladım teşekkürler macbook air larda bluray desteğinin olmaması (gerçi bırak bluray i normal cd bile okuyamıyor) yüzünden caydırdı. Muhakkak bir şeylerden kısmak gerekiyor o zaman
  • yalnız macbook air 1kilo civarında bir cihaz, ama bahsedilen özelliklere sahip bir sony vaio 3kilo+1kilo civarı adaptöre sahip toplamda 4kilo, bal reklamı gibi oldu oldu ama durum böyle neyazıkki
  • harici bir dvd yada blueray okuyucu 50-100tl arası bir fiyata sahip değilmi zaten; neden illaki içinde olması gerekiyor bunun. hem yerden, hem ağırlıktan, hem fiyattan tasarruf etmek varken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Sony Vaio notebook
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

harici bir dvd yada blueray okuyucu 50-100tl arası bir fiyata sahip değilmi zaten; neden illaki içinde olması gerekiyor bunun. hem yerden, hem ağırlıktan, hem fiyattan tasarruf etmek varken

Yer ve agırlığı kabul ediyorum da macbook air alınca fiyat konusunda tassarruf edilemiyor maalesef
  • O zaman MC968LL/A (Z0MFQ) Macbook Air Apple Notebook u potama koyayım bir kenarda dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 11 Haziran 2012; 2:34:51 >
  • herkes bas bas bağırıyor retina ekran gelecek diye, ki eğer gelirse görüntü 1080p den çok daha yüksekte olacak; ve sizin tüm isteklerinizi karşılamış olacak haksızmıyım, fiyatı ozaman dikkate almazsınız sanıyorum neticede konyayla kenya gibi bir bir fark oluşacak aralarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

O zaman MC968LL/A (Z0MFQ) Macbook Air Apple Notebook u potama koyayım bir kenarda dursun

ayrı bir yerde durmasında fayda var, yeni bileşenlerle yüzde 50lere varacak performans iyileştirmelerinden bahsediliyor ki bunlar klasik apple fiyatlandırma politikasına göre aynı fiyatlardan görücüye çıkacaklar. sırf buyüzden ben olsam acele etmezdim bu konuda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

O zaman MC968LL/A (Z0MFQ) Macbook Air Apple Notebook u potama koyayım bir kenarda dursun

ayrı bir yerde durmasında fayda var, yeni bileşenlerle yüzde 50lere varacak performans iyileştirmelerinden bahsediliyor ki bunlar klasik apple fiyatlandırma politikasına göre aynı fiyatlardan görücüye çıkacaklar. sırf buyüzden ben olsam acele etmezdim bu konuda

Zaten eylül ayına kadar vaktim var ben ne kadar çok bilgisayar tararsam o kadar içime sinen ve istediğim herşey olan bir bilgisayar bulmakta daha şanslı olurum düşüncesiyle şimdiden başladım araştırmaya Yardimlarınız için cidden çok teşekkür ederim :) Ayrıca zaten iphone kullanıyorum retina hastasıyım eğer öyle bir soylenti varsa tutma ihtimali nedir bilemiyorum ki iyişallah doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 11 Haziran 2012; 2:47:25 >

• estağfurullah, yardımcı olmaktan herzaman olmasada mutluluk duyuyorum malum bazıları kendini prof ilan ediyor ve bilmesede iq'sunu 160 kabul ediyor. kararınız ne olursa olsun, şimdiden hayırlı olsun
  • f24p1e yada f24m1e alabilirsin sony nin bu yıl ki modellerinde fan sesi ni azaltma özelliği eklenmiş bu sayede rahatsız etmiyor , ayrıca s seriside düşünebilirsin öreneğin se2f1e oldukça iyi bir alet tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

f24p1e yada f24m1e alabilirsin sony nin bu yıl ki modellerinde fan sesi ni azaltma özelliği eklenmiş bu sayede rahatsız etmiyor , ayrıca s seriside düşünebilirsin öreneğin se2f1e oldukça iyi bir alet tavsiye ederim

f24m1e güzele benziyor ama 3 kilo VPCSE2F1E/S gayez güzel keşke bd rom u olsaymış tadından yenmezmiş :) VPCSE2F1E/S bunu da listeye ekliyorum

1-Apple macbook air
    2-Sony vaio VPCSE2F1E/S
    3-Sony vaio f24m1e
  • Bende yardım istiyorum bende (Pepee Efekti)

Ofiste kullanmak için bir Vaio bakıyorum.

Dün Darty'ye gittim bazı ürünlerde indirim vardı, ancak cihazları biraz incelediğimde 2-3 sene önceki Sony kalitesinden çok uzak olduğunu gördüm.

Sanırım Sony fiyatlarını makul seviyelere çekmek için kaliteden biraz ödün vermiş.

Şimde bende hangi Sony'i alıyım diye yardım istiyorum.

Üzerinde HDMI çıkışı olursa iyi olur

birde İ5 ve İ3 arasındaki fark ne ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.