2 Yıldır kahrımı çeken Acer'ımı emekliye ayırmak istiyorum.
1500 civarı bir nakitim var.
şu üründe takılı kaldım şimdilik. amacım internet, film yanı sıra güncel oyunlarıda oynayabilmek. oyun dünyasından uzun süre uzak kaldıgım için ekran kartıları hakkında pek bir bilgim yok. directx11 desteklermi, performans sorunu yaşatırmı bilememekteyim.
verdiğim linkteki ürünü kullananlar yada ekran kartı hakkında bilgisi olanlar bir kaç kelam ederler ve fikirlerini paylaşırlarsa minnettar kalırım.
başka ürün tavisyesinde de bulunabilrsiniz 1500tlyi aşmamak kaydı ile. dediğim gibi hd filmlerde ve oyunlarda yüksek performans alabilmem ön plandadır.
Sony markasının çıakrmış olduğu performansı ilede gayet iyi bir notebook hemde fiyat açısında ki sizde bilirsiniz belki sony'nin ismi bile notebook'a yeter o yüzden de notebook fiyatları diğer markalara göre üst düzeyde bu notebook hem iyi özelliklere sahip hemde fiyat yönünden gayet uygun bence kaçırmadan alın ki benim bildiğim kadarıylada çoğu yerde yok bu ürün tükenmek üzere....:)
Mark a Sony Klavye Türkçe Q İşlemci Tipi Intel Core i5 Ekran Kartı Intel HD 3000 Kart Okuyucu Var Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ağırlık 2.51 - 2.75 Kg Arası İşlemci 2450M Sistem Belleği 4 GB Sabit Disk Kapasitesi 500 GB İşletim Sistemi Windows 7 Premium Ekran Boyutu 15.5" Disk Dönüş Hızı 5400 rpm Bilgisayar Kullanım Alanı Ev Ofis İçin Pil Süresi (Max) 6 Saat İşlemci Hızı 3.1 GHz Ekran Kartı Chipset Intel Optik Tipi DVD±RW