Şimdi Ara

Sony Vaio FZ 11M ve FZ 11S Modellerinde Aşırı Sıcak Fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • değerli arkadaşlar,
    sony fZ11M'de yaklaşık 450YTL'lik ve FZ 11S'de de yaklaşık 700YTL'lik büyük bir indirime gitti...

    FZ 11M için;
    http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=34364
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29220

    FZ 11S için;
    http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=34363

    linklerini inceleyebilirsiniz....







  • ayri konu acmayayim dedimde fz11m on siparis ile 2.065ytl yaziyor
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2559
    eger bu fiyattan alinabiliyorsa yanan firsat bence
    gecen hafta 2800e almayi dusunurken su fiyatlara bak 1bucuk olsun alicam
  • Bu mu fiyatı süper bilgisayar
    T7100
    Geforce 8400
    1280*800 Ekran..
    ve makinanın fiyatı 2263 Usd..:)
    bu sıcak fırsatsa benim bu fiyata aldığım Dell makina demekki yanan fırsat..Bune yaw yazık günah bu makinaya vrilen paraya..Şimdi sonyin ekranıydı şuydu buydu başlamayın Allah aşkına aldığım dell'deki UltraSharp 1920*1200 FullHd LCD nin yanına bi koyup bakalım hangisi ekranmış..
    Sony markasına kapılıp bu parayı vermeyin çok yazık..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Teknogreat

    Bu mu fiyatı süper bilgisayar
    T7100
    Geforce 8400
    1280*800 Ekran..
    ve makinanın fiyatı 2263 Usd..:)
    bu sıcak fırsatsa benim bu fiyata aldığım Dell makina demekki yanan fırsat..Bune yaw yazık günah bu makinaya vrilen paraya..Şimdi sonyin ekranıydı şuydu buydu başlamayın Allah aşkına aldığım dell'deki UltraSharp 1920*1200 FullHd LCD nin yanına bi koyup bakalım hangisi ekranmış..
    Sony markasına kapılıp bu parayı vermeyin çok yazık..


    linkleri incelede yaz istersen 2400ytl arkadasin verdigi linklerde
    benim verdigimde ise 2065ytl
    bu fiyata sifir bilgisayar yok birak sony i

    Edit: komiksin dell ultrasharp mis hangi modeli fullhd dell in?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaragorn -- 29 Eylül 2007; 11:53:51 >




  • Dell.Com'a bi girip bakarsan Tr'de gördüğün üç dört gubidik modelden fazlasını göreceksin.Sen Tr dışında gelişimi takip edemiyosun galiba.Dell'in 1920*1200 çözünülürlüklü ekranı bırak FullHD yi (ki 1080 tarama oranıdır) 1200 tarama oranı vermektedir.

    Dell.Com da Inspiron 1720 modeline girip Configürasyon oluşturmada 1920*1200 UltraSharp'ı seçerken altında kocaman puntoyla "Supports Full HD 1080p" iabrsini göreceksin..

     Sony Vaio FZ 11M ve FZ 11S Modellerinde Aşırı Sıcak Fırsatlar


    öğrendiğin iki üç şeyle,takip ettiğin ik üç siteyle güya kinaye yapıyosun,komik olan sensin yaw farkında değilsin.2065'e bilgisayar yokmuş sıfır sen nerde yaşıyosun dostum uzaydamı..

    Al benim Tr'den faturalı garantili 2750'ye aldığım Dell Modeli..At Gözlüklerini çıkart biraz,bi kaç bi şey öğren

    Dell Inspiron™ 1720
    Intel® Core™ 2 Duo T7300 Processor (2.0GHz,800MHz,4MB L2 cache)
    2048MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x1024]
    17.0" UltraSharp™ Wide Screen WUXGA (1920x1200) TFT Display with TrueLife™ FullHD
    nVidia® GeForce™ Go 8600M GT with 256MB DDR2 dedicated graphic memory
    Fixed Internal 8X DVD+/-RW Drive including Software
    2.0mp camera
    Dell™ Wireless 1505 Wireless-N Mini-Card - Europe
    Ruby Red or Midnight Blue or Alpine White or Other Color
    Dell™ Wireless 355 Bluetooth 2.0 Module (up to 3Mbps) with Enhanced Data Rate
    Inspiron Order - EDB
    160GB (5400RPM) SATA Hard Drive
    Primary 9-cell Lithium-Ion Battery (85 WHr)
    Nylon X-Large Carrycase (17')
    Resource DVD - (Diagnostics & Drivers)
    Keyboard Language:Turkish QWERTY
    90W AC Adapter
    56.6k V.92 Capable Internal Modem

    he sen yok hala diyeceksin ki olsun Dell FullHD de olsa ben 1280*800 ekranı alıcam dersin,he oda senin zekan.Nede olsa Dell'i türkiyeye soktuğu iki üç abidik gubidik modelle tanımışsın o kadar biliyosun,ama ben 2004'den beri UltraSharp ekran kullanıyorum..


    Edit:Edit öyle değil böyle olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 29 Eylül 2007; 12:19:54 >




  • arkadasim hem sony hemde dell kullanan birisi olarak sunu soyleyebilirim ki bilesen olarak dell daha iyi gibi olsada genel intibada emin olun dell sony nin yanina yaklasamaz!!!
  • quote:

    arkadasim hem sony hemde dell kullanan birisi olarak sunu soyleyebilirim ki bilesen olarak dell daha iyi gibi olsada genel intibada emin olun dell sony nin yanina yaklasamaz!!!


    Alla Alla neye istinaden yaklaşamıyomuş onu anlamadım..Dell Abd de bestSeller makinadır.Hakeza Tr dede öyle.Bunu kullandığın Dell makinalara bağlıyorum ben..Dell gayet sağlam,sorunsuz bi makinadır.mesela kullandığım 700m modeli Abd'de satış rekorları kırmıştı ve bu yüzden Tr'ye ithal bile edilemedği talebi karşılayamadılar.Sony kasa olarak daha estetik diyebiirsin kabul ederim.Ama sağlam diyemezsin.yeni Sony almış birinin veryansınları vardır geçn hafta forumda bi tarat göreceksin.konu sadece estetik değil.Fiyat performans oranı Sony'den 6000 ödeyerek alabileceğin bi makinayı 2750 lira ödeyerek Dell olarak almak çok daha caziptir..He sony Carbon Fiber kasa der,X-Black aydınlatmalı ekran der 6000 Etiket koyar 17" makinaya,sende gider FullHd'yi dellden 2750'ye alırsın.Seçim senin

    Ama yanına bile yaklamaz ibaresi fanatikçe ve gerçek dışı bi ibare,yanına bile yaklaşamama durumu varsa oda Sony'nin fiyat/performansta Dell'e yaklaşamayacağıdır.




  • Dell il sony yi karşılaştırmak bile manasız.
    Sony nin S modelinde çift lamba var, sadece ekranı bile dell e 10 basar.
  • quote:

    Dell il sony yi karşılaştırmak bile manasız.
    Sony nin S modelinde çift lamba var, sadece ekranı bile dell e 10 basar


    Bak işte bilgisizce bi yorum.Evet bencede karşılaştıralamaz ama hangi ekranı karşılaştırılamaz.Bir düz XGA ekran tabiki karşılaştıtılamaz.Bir Glosy Truelife ekran iyidir.Ama o da sony kadar iyi değildir.Ama UltraSharp bi ekranın Sony'den hiç bir aşağı kalır yanı yoktur.

    Yaw kullanmadığınız şeyi nerden bileceksinizki kullandınmı dostum sen daha önce hiç.Bana gördüğün 1000 milyarlık 6400 modellerinden filan bahsetme..üç tane ekran var diyorum anlama sıkıntısı çiyosunuz heralde..hangisini kullandığınız ki yorum yapıyosunuz.Tr'ye ucuz olsun diye bilgirayarlar düz XGA'yı kakalıyorlar.Bizim millette şu Dell'in ekranına bak diyor..yani ben hiç hayatımda Sony görmedimmi kafadan mı uyduruyorum..Evet ben gördüm kullandım da ama siz hiç bi zaman Dell UltraSharp kullanmadınız ki konuşuyorsunuz.




  • ya dell in amerikada satış rekoru kırması çok normal..çünkü dell ve hp ordaki en ucuz laptoplar..sony ve toshibalara göre daha ucuzlar..o zaman öyle düşünürsen dell toshibadan da iyi..ayrıca dell ile sony nin ekranlarını karşılaştıramazsın gerçekten..ben demiyorum ki sony almak daha mantıklı..sonuçta fiyat/performansa bakarım..ama sen de biraz fanatikçe yaklaşmışsın olaya sanki..
    he ayrıca dell in çok satmasının ayrı bir nedeni amerikan malı olması bir, ikincisi sitesinden istediğin konfigürasyonda modelini oluşturabiliyor olman..bu hp dede var, toshibada da var..orda hp de en az dell kadar satıyor ve toshibanın satış rakamlarını bilmiyorum dell den az olabilir orda ama bunun da tek nedeni fiyatıdır yüksek ihtimal..çünkü ordaki insanlar bizim gibi teknlojiye deli gibi para harcamayı sevmiyorlar
  • quote:

    ya dell in amerikada satış rekoru kırması çok normal..çünkü dell ve hp ordaki en ucuz laptoplar..sony ve toshibalara göre daha ucuzlar..o zaman öyle düşünürsen dell toshibadan da iyi..ayrıca dell ile sony nin ekranlarını karşılaştıramazsın gerçekten..ben demiyorum ki sony almak daha mantıklı..sonuçta fiyat/performansa bakarım..ama sen de biraz fanatikçe yaklaşmışsın olaya sanki..
    he ayrıca dell in çok satmasının ayrı bir nedeni amerikan malı olması bir, ikincisi sitesinden istediğin konfigürasyonda modelini oluşturabiliyor olman..bu hp dede var, toshibada da var..orda hp de en az dell kadar satıyor ve toshibanın satış rakamlarını bilmiyorum dell den az olabilir orda ama bunun da tek nedeni fiyatıdır yüksek ihtimal..çünkü ordaki insanlar bizim gibi teknlojiye deli gibi para harcamayı sevmiyorlar


    1.cisi en nefret ettiğim olaylardan biri marka fanatikliğidir.kullandığım herşeyi iyisi kötüsü neyse objektif olarak bakarım.

    2.cisi Toshiba da HP 'de Abd de delden pahalı bi marka değil.Tıpku bizdeki gibi aynı ayardalar.Ordada Acer filan ucuz.Sony pahalı ama Dellin AlienWare ve XPS serisine bakarsan Sonyden hiç de ucuz olmadığını ama özellikle XPS'nin su gibi tüketildiğini göreceksin.

    3.cüsü Sony de konfigürasyon oluşturma imkanı veriyor,heryerde olduğu gibi Abd de satış fiyatı diğerlerine nazaran yüksek ama bizim ki kadar kesinlikle değil..Sony'estetik kasası ve kasada kullandığı Carbon Fiber ve ekranındaki çift lamba ile reklam yapıyor ve haklıda estetiğe daha önem veren verir parasını Sony alır.
    ama Dellin ekranı sonyden kötü demek değildir bu aynı olayı muadili olan modellerle karşılaştıracaksınız.Sonydeki ekranı Dell'de opsiyon olarak sunulan High Resolation'lu yani UltraSharp ekranla karşılaştırcaksınız.bu ik ekranın birbirinden hiç bir farkı yoktur..Hatta Dell 1080p çözünülürlükte yayınları desteklemekte olan modelini 2000 usd gibi bir paraya verirken,Sony nin modeli 2500 usd yani arada bizdeki gibi uçurumlar yok..

    he bakın USA da olsak 2000'e dell alacağına 2500 Usd ye kesinlikle Sony alın derim..

    Tr'de ise şöyle bi ayrım var benim itiraz ettiğim olayda bu Dell'in usadan 2000 Usd ye aldığınız makinasına 2250 usd verirken

    Sony'nin 2500 sd ye aldığını makinasına 4000 dolar veriyosunuz isteyen gider Sony.Com'dan,Dell.Com dan araştırır

    Benim itiraz ettiğim olay bu,Ben Dell Sony'den iyi demedim..Fiyat/performans oranı Tr de Dell'in çokçok yüksektir Sony'e göre.Ama gene ters anlayıp yok 6400,6000 gibi absürd modeller için demiyorum..Bi Dell 1520,1720 için bunlar geçerli..




  • ben okulda hem dell hem toshiba kullanıyorum EKRAN olayında toshiba öndedir.modellerini şimdi hatırlayamadım ama kenar açılarda dell zayıf
  • kardes cevap vericektim arastirip ama sonradan yazdiklarini gordum benden beter oldugunu gordum
    seninkisi dell yobazligi yani elestirdigin seyi kendin yapiyorsun
    bence at gozlugu takanda sensin ben kosulsuz sony i savunmadim 2sene once inspiron 6000 aldim zamanin rekor kiran dell leri idi
    sonradan bir baktim butun dell inspiron 6000ler sorunlu dell servisleri bunlarla tasiyor ve bunuda garantili almistim anam agladi 6ay
    sonra yurtdisindan fs920 aldim ayni ozellik ayni fiyata garantisiz su anda hala ayni donanimiyla kullaniyorum bundan sonra param yeterse sony alirim otururum yoksa beklerim yari fiyatina verse dell almam yanlis belki ama bir musibet bin nasihattan iyidir umarim sen sorunsuz kullanirsin
    birde uslubuna dikkat edersen seviyeyi dusurmemis olursun kendi adima bir rica sadece
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Teknogreat

    Sony'nin 2500 sd ye aldığını makinasına 4000 dolar veriyosunuz isteyen gider Sony.Com'dan,Dell.Com dan araştırır



    su cihazi bide bize gostersene 2500dolarlik hangi laptopu tr de 4000dolarmis? belli arastirmis yazmissin


    Edit : yoksa salladinmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaragorn -- 29 Eylül 2007; 13:33:44 >
  • quote:

    ben okulda hem dell hem toshiba kullanıyorum EKRAN olayında toshiba öndedir.modellerini şimdi hatırlayamadım ama kenar açılarda dell zayıf


    Naptın dostum ya Toshiba artık hem burda hem uluslararası forumlarda ekranı dolayısyla eleştiriliyor,Sony'dende Dell'dende,Hatta Hp 'dende geri bir teknolojisi var..

    yaw ısrarla şunu söylüyorum genede sanırım herkes anlamamakta ısrar edecek..Arkadaşlar Dell'de mesela bi sony gibi Toshiba gibi bi tane ekran yok..3 tane seçim hakkınız var

    eokonomik olsun görüntü önemli değil derseniz düz XGA..
    parlak olsun görünü önemli derseniz TrueLife XGA
    çok önemli ben FullHD dvd izlerim,oyunlarda,grafiklerde makinayı kullanırım derseniz verip 150 usd varkını
    UltraSharp ekran alacaksınız..

    Tr'ye bilgisayar ithal eden Dell distrübütörleri eknomoik olması açısından UltraSharp ekran getirmiyorlar.Özel siz sipariş verirseniz farkını ödeyerek alabiliyorsunuz bende öyle yaptım özel siparişle getirttim.Makinaının ekranını hiç bir makinayla değişmem kesinlikle sonyd dahil.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Teknogreat

    Makinaının ekranını hiç bir makinayla değişmem kesinlikle sonyd dahil.



    denemeyi cok isterdim laptopumun ekranindan kaliteli bir ekrani ama daha nasip olmadi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaragorn -- 29 Eylül 2007; 13:45:04 >
  • quote:

    Edit: komiksin dell ultrasharp mis hangi modeli fullhd dell in?


    Bunu yazan ilk başta sen değilmiydin,uslubtan bahsediyosun birde.

    quote:

    dell inspiron 6000ler sorunlu dell servisleri bunlarla tasiyor ve bunuda garantili almistim anam agladi 6ay


    Al işte tipik bi Dell TR distrübütörü kurbanısın sende.Dell 6000'ini alan baya bi oldu o zaman hengameyle ama samimiyetimle söylüyorum bana şurda satılan Dell 6000-6400 leri 500 milyona versinler yemin ederimki alıp,kullanmam..

    Sen servislerde sürünmüşsün ben Dell 700m'mi yıllardır kullanıyorum Abd den aldım tık bile demedi daha,yani arza yapan Sony yokmu demek istiyosun..Dedimya 1-2 hafta olmadı Sony alan bi arkadaşın başına gelenleri aç topiği oku bakalım başına neler geliyomuş..

    quote:


    Edit : yoksa salladinmi?


    Bunu da yazdığına göre uslupten bahsedicek son kişi sensiz burda.Cahilce bilmediğin bi konuda yorum yapan sensin...

    quote:

    Edit: komiksin dell ultrasharp mis hangi modeli fullhd dell in?


    diyip sallayıp rezil olanda sensin..

    Açıp bakarsan Sony Abd Shopta Sony AR serininin T7300,2GB Ram,Wuxga ekran bazı donanımı ile 1900 dolar civarında customize edilebildiğini görürsün..

    Aynı model burda 1700 Eurodan başlıyor hemde T7100,1 Gb Ram baz donanımı ile..
    internet önünde aç,bak araştır..

    bir daha öğrendiğin iki,üç abuk subuk bilgiyle cahilce millete sallama filan diye hitap etme..




  • quote:

    denemeyi cok isterdim laptopumun ekranindan kaliteli bir ekrani ama daha nasip olmadi


    Bi gün aşıp Dell FullHD UltraSharp bi modeli denersen bu şerefe nail olursun..senin kullandığın 1280*800 ekran bana çocukların puzzle oynadığı koca koca ikonlu ekran gibi geliyor..ekran çözünülürlüğünü şöyle bi 1920*1200 lere onu yapamazsın gerçi hadi 1680*1050 lere yükseltte görelim mükemmel ekranını senin..:)

    he unutmadan çok istiyosan benim laptopda gösteririm sana ben 1920*1200 FullHd nasıl oluyormuş :)
  • dedıklerınde hakılısın ancak bılmedıgın seyler var ve bıraz taraflı bakıyorsun
    ılk once hem sony x-black (cıft lamba ve tek lamba) ekranlarını hemde dellİn ultraSharp trulife ekranlarını kullanmıs bırı olarak
    tarafsız yorumum ultrasharp ekranın x-black ekranların yanından bıle gecemedıgıdır.tamam aynı fıyata dell ın full donanımlısını alıyorsun sony de ıse cok para vermene ragmen daha dusuk konfıgurasyonlusunu alıyorsun ama eger sony ın orjınal wındows unu ellemez yok vısta kurayım yok wındows u Türkce yapayım demezsen hıc sorun cıkartmayan daha stabil bır sisteme sahıp oluyorsun.. bu bıraz keyfı bır olay ben sessız calısan, ısınmayan,harıka bır ekranı olan sorun cıkartmayacak bır bılgısayara sahıp olayım dersen sony ama yok benım bılgısayarım daha performanslı olsun fan sesı muhım deıl ekranı da normalın daha ustunde olsun yeter bana dersen dell...
    ayrıca konu sony fz serısıne aıt ve bolum sıcak fırsatlar ortaya dell dıye atlamanında bır alemı yok karsılastırma yapmak ıstıyorsan gıt dizustu bolumunde yap kardesım anladık dell sahıbısın
    quote:

    Orjinalden alıntı: Teknogreat

    quote:

    ben okulda hem dell hem toshiba kullanıyorum EKRAN olayında toshiba öndedir.modellerini şimdi hatırlayamadım ama kenar açılarda dell zayıf


    Naptın dostum ya Toshiba artık hem burda hem uluslararası forumlarda ekranı dolayısyla eleştiriliyor,Sony'dende Dell'dende,Hatta Hp 'dende geri bir teknolojisi var..

    yaw ısrarla şunu söylüyorum genede sanırım herkes anlamamakta ısrar edecek..Arkadaşlar Dell'de mesela bi sony gibi Toshiba gibi bi tane ekran yok..3 tane seçim hakkınız var

    eokonomik olsun görüntü önemli değil derseniz düz XGA..
    parlak olsun görünü önemli derseniz TrueLife XGA
    çok önemli ben FullHD dvd izlerim,oyunlarda,grafiklerde makinayı kullanırım derseniz verip 150 usd varkını
    UltraSharp ekran alacaksınız..

    Tr'ye bilgisayar ithal eden Dell distrübütörleri eknomoik olması açısından UltraSharp ekran getirmiyorlar.Özel siz sipariş verirseniz farkını ödeyerek alabiliyorsunuz bende öyle yaptım özel siparişle getirttim.Makinaının ekranını hiç bir makinayla değişmem kesinlikle sonyd dahil.





  • neyse diyelim konuya devam edelim sen kimsinde benim serefimle ilgili yorum yapiyorsun?
    ya sabir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.