Şimdi Ara

Sony Vaıo Ekran Temizliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SAYIN VAIO CU ARKADASLARIM HEPİMİZİN SORUNLARINDAN BİRİ OLAN EKRAN EMİZLİĞİNİ NASIL YAPMALI VE NE KULLANMALIYIZ SONY NİN LAPTOPLARIN EKRANI İÇİN BİR TEMİZLİK ÜRÜNÜ VARMI BEZ YADA KÖPÜK VB... YOKSA BİZ LAPTOPLARIMIZI NE İLE TEMİZLEMEMİZ GEREKTİĞİNİ BİLEN ARKADASLARDAN ACİL YARDIM İSTİYORUM AKSİ HALDE TOZ,TÜKRÜK VE PARMAK İZLERİNDEN GÜZELİM EKRANLAR ÇİZİLİP KULLANILMAZ HALE GELİYO YARDIMLARINIZI BEKLİYORUMMM...........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hızırsah -- 7 Ağustos 2007; 15:55:49 >



  • sony yada başka bir marka farketmez kardeş. kuru bezle sileceksin yani örnek gözlük temizleme bezleri ekranını çizmezde kuru olmasının sebebi ise ıslak şeylerle silersen bu ekranlar pixel pixel oluştuğu için ekranın içine giriyor ve ekranın ilerliyen zamanda bozuluyor tıpkı benim arkadaşımda olduğu gibi o yüzden direk bi gözlükçüye git istersen :=)
  • iyi güzelde arkadasım kurunus lekeler zor cıkıyo kuru bezle hayatta cıkmaz ki bastırırsanda cizersin hafif nemli olmalı bence ben o şekilde siliyorum ama sony kendi bezini üretmiş türkiyeye gelse alırız cokta güzel : Sony Vaıo Cleaning Kit PCGA CG10 bir google dan bak bence
  • arkadaşım ne lekesi yaptın ya laptopun ekranında :) benim çıkıyor valla parmak izi bile çıkıyor. hadi illa diyorsan bence gözlük camlarını temizlemek için özel suyu var onlardan al bence çok az sık gözlük bezine nemli şekilde sil.
  • Bu tip yuzeyler icin uzerinde toz barindirmamasindan dolayi daha cok ipekli kumaslar tercih ediliyor. Ayrica temizleme sivisinda alkol olmamasina dikkat edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.