Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar teşekkurler tavsiyeleriniz için eğer EB4X1E/BQ bulabilirsen onu alacağım ama bulamazsan artık SONY VPC-EB4Z1E/BQ inşallah doru bir karar olur !!
  • Ben yerinizde olsam eb4x1e yerine butce varsa yine blu ray full HD olan ve islemcisi i5-2410 ve ekran karti nvidia olani alirim.ben alirken aklimda hic mac os lion falan yoktu.fakat sonradan insanin istekleri degisebiliyor.ben sonradanmac isine oyle merak sardim ki 3 hafta msc kurmak icin cince ingilizce demeden Google ceviri ile zar zor kurdum.degdi mi derseniz degdi.ama cok igrastim bu yuzden nvidia ekran karti olan bir notebook alin butce varsa benden tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

Arkadaşlar 27. Sayfadan itibaren herkesi ekleyip konuyu güncellemiş bulunmaktayım aramıza katılanlara hoşgeldiniz diyorum.

Hocam konuya çok bakamadımda benim laptopta şuan oyun olmadığından 3 harf sorunu var mı yok mu bilmiyorumda varsa bunun çözümü var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orijinalden alıntı: -TOSUN-

quote:

vpceh1s1e laptop almış babam.ben toshiba istiyordum.Şuan net olmadığından oyun indirip kontrol edemeyeceğim.Sizce cod gibi oyunları kaldırır mı ?Birde bunda da 3 tuş sorunu var mıdır
    özellikleri burda yazıyor.Kusura bakmayın ben özelliklerden anlamamda
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/vpc-eh1s1e-b-,25221.html

Cod crysis rahat oynarsin takma kafana ama 3 tus problemi olabilir.diger e serilerinin cogunda var.

Hocam sony niye buna çözüm bulmuyor yıllardır ?
    Toshiba satellite l655 laptopum var gerçekten klavyesi süper

Kardeş bende sony 1s1e ile toshiba l655 arasında kaldım. Bu sabah alıcam ön ayak olurmusunuz. Hangisini daha iyi buldun sen? Çok oyun oynayan birisi değilim. 3 tuş problem olmaz sanırım benim için. Birde bimekste sony için ekran kartı paylaşımlı yazıyor ayrıca toshibanın işlemcisi çok parlak gelmedi bana çok anladığımda sölenemez.
    Bu iki ürün arasında kararsız kaldım. Tesadüf sende ikisinden de varmış. Ayrıca forumdaki kişilerinde fikrini almak istedim ürünlerin linklerinide veriyorum yardımcı olursunuz umarım sabah 9-10 gibi almaya gideceğim. Şimdiden teşekkürler.

http://www.bimeks.com.tr/urun/118698/sony-vaio-vpceh1s1e-b.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/116321/toshiba-satellite-l655-1dj-kirmizi-.aspx

Anlaşıldığı gibi bütçe 1.500 TL ayrıca Toshiba yada Sony düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: afffsin

quote:

quote:

quote:

vpceh1s1e laptop almış babam.ben toshiba istiyordum.Şuan net olmadığından oyun indirip kontrol edemeyeceğim.Sizce cod gibi oyunları kaldırır mı ?Birde bunda da 3 tuş sorunu var mıdır

Cod crysis rahat oynarsin takma kafana ama 3 tus problemi olabilir.diger e serilerinin cogunda var.

Kardeş bende sony 1s1e ile toshiba l655 arasında kaldım. Bu sabah alıcam ön ayak olurmusunuz. Hangisini daha iyi buldun sen? Çok oyun oynayan birisi değilim. 3 tuş problem olmaz sanırım benim için. Birde bimekste sony için ekran kartı paylaşımlı yazıyor ayrıca toshibanın işlemcisi çok parlak gelmedi bana çok anladığımda sölenemez.
    Bu iki ürün arasında kararsız kaldım. Tesadüf sende ikisinden de varmış. Ayrıca forumdaki kişilerinde fikrini almak istedim ürünlerin linklerinide veriyorum yardımcı olursunuz umarım sabah 9-10 gibi almaya gideceğim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam ben sony'i bugün aldım.oyun bile yükleyemedim.sonynin işlemcisi i5 toshiba sattelite l655 in i3.sony burda daha iyi ama toshiba daha çok hoşuma gitti gibi.
    Ama pek kullanmadım o yüzden yanıltmak istemem seni.Belkide 3 tuş olayından dolayı şuan sonyye ön yargılıyımdır yanıltmayayım seni ama fikrimi almak istersen toshiba diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 4 Eylül 2011; 1:27:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben sony'i bugün aldım.oyun bile yükleyemedim.sonynin işlemcisi i5 toshiba sattelite l655 in i3.sony burda daha iyi ama toshiba daha çok hoşuma gitti gibi.
    Ama pek kullanmadım o yüzden yanıltmak istemem seni.Belkide 3 tuş olayından dolayı şuan sonyye ön yargılıyımdır yanıltmayayım seni ama fikrimi almak istersen toshiba diyorum

Sanırım çok extra bir durum yok ki beni yönlendirmek istemiyorsun. Artık mağaza karar vereceğim birisine.Ben Vaio'ya biraz daha ısınmıştım sanki ama neyse artık. Biraz daha açık ve net şekilde yazarsan düşüncelerini çok faydalı olur benim için. Yönlendirme konusuna takılmadan açık açık.

• Hocam laptopu kullanma fırsatım olmadı.Eğer ki daha geç alma şansınız varsa daha detaylı konuşabilirim :)
    Şuan karşılaştırma yapamam aralarında.Ama şunu derim.6-7 aydır l655 i kullanıyorum.Ve günde 15 saat açıktır.Taş gibi laptop.Her oyunu programı kaldırır.Çok kullanışlıdır.Ben herkese o laptopu tavsiye ederim.Bu vaıo yu kullanmadığım için şuan birşey diyemeyeceğim
  • quote:

Arkadaşlar 27. Sayfadan itibaren herkesi ekleyip konuyu güncellemiş bulunmaktayım aramıza katılanlara hoşgeldiniz diyorum.

2 tane EB4X1E var ikisinde de yokum

:)
  • quote:

Hocam laptopu kullanma fırsatım olmadı.Eğer ki daha geç alma şansınız varsa daha detaylı konuşabilirim :)
    Şuan karşılaştırma yapamam aralarında.Ama şunu derim.6-7 aydır l655 i kullanıyorum.Ve günde 15 saat açıktır.Taş gibi laptop.Her oyunu programı kaldırır.Çok kullanışlıdır.Ben herkese o laptopu tavsiye ederim.Bu vaıo yu kullanmadığım için şuan birşey diyemeyeceğim

Teşekkür ederim. Zamanım yok ne yazık ki artık şansıma güvenicem. Sağolasın tekrardan. Güle güle kullan sen de.
  • quote:

quote:

Hocam laptopu kullanma fırsatım olmadı.Eğer ki daha geç alma şansınız varsa daha detaylı konuşabilirim :)

Teşekkür ederim. Zamanım yok ne yazık ki artık şansıma güvenicem. Sağolasın tekrardan. Güle güle kullan sen de.

Şuna eminim iki laptopta üzmez sizi:) teşekkürler iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: brscnzr

quote:

Şimdi iyimidir ?

@
    FearFroMe

ben laptopta fazla oyun oynayan biriyimdir normal laptop kullananlara göre sanırım , bazen konsol bazende laptop'ta oynuyorum ve 3 tuş sorununu şuana kadar yaşamadım o sorunu sanırım sadece pes'te yaşamıştım çapraz gitmiyordu oyuncu sanırım ama sadece o oyunda vardı

çok fazla olmasada oynadığım oyunlar bunlar sadece peste yaşamıştım o problemi zaten pes oynamıyorum laptop'ta 1 kere açıp denemiştim o kadar.

• Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

Şimdi iyimidir ?

ahah iyimiş

• quote:

quote:

quote:

Niye yaptiklarini bende bilmiyorum hocam ama gecerli bir mazereti vardir mutlaka.cozumu yok bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: LoVeSpEaK41

arkadaşlar teşekkurler tavsiyeleriniz için eğer EB4X1E/BQ bulabilirsen onu alacağım ama bulamazsan artık SONY VPC-EB4Z1E/BQ inşallah doru bir karar olur !!

iki modelde de doğru bir tercih yapacağını düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi iyimidir ?

@
    FearFroMe

ben laptopta fazla oyun oynayan biriyimdir normal laptop kullananlara göre sanırım , bazen konsol bazende laptop'ta oynuyorum ve 3 tuş sorununu şuana kadar yaşamadım o sorunu sanırım sadece pes'te yaşamıştım çapraz gitmiyordu oyuncu sanırım ama sadece o oyunda vardı

çok fazla olmasada oynadığım oyunlar bunlar sadece peste yaşamıştım o problemi zaten pes oynamıyorum laptop'ta 1 kere açıp denemiştim o kadar.

Teşekkür ederim hocam
    Arkadaşlar ekranın renkleri biraz soluk gibi geldi bunu nasıl düzeltebilirim ?

• Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ablamda bi vaio var telefonla konuşurken lafa dalmısım bilgisayar kapalı vaziyet tuşlara basıyordum rastgele yanlışlıkla ASSİST Tuşunada basmısım değişik değişik şeyler oldu bilgisayarda . açılmıyor normal bi şekilde . administratorden falan giriyo hicbi dosya yok. sadece acıldıgında çöp kutusu var onada girmiyor başlattan bilgisayarıma falan girmeye calıstıgındada hata veriyor girmiyor. ne yapmam lazım internette recovery diyor temizleme dosya kaybı falan yaşamazsınız diyorlar cok caresizim eski haline nasıl getirebilirim lütfen bi zahmet yardım edermisiniz.

iyi forumlar.
  • @LexisOrAlv
    beni de eklersen sevinirim EB4Z1E kullanıcısıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 9 Eylül 2011; 0:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

@LexisOrAlv
    beni de eklersen sevinirim EB4Z1E kullanıcısıyım...

Tamamdır.
  • benide ekle lexisoralv :) eb4x1e-bq

beyler bayanlar ben cep telefonumn ekranındaki çizikleri giderebilmek için displex denilen şeffaf yüzey pasta ve cilasından aldım ama bir etkisi olmadı bunun üzerine deneme amaçlı laptopun kapağındaki ufak bir çizik için denedim sonuç mükemmeldi çizikten eser kalmadı üstüne birde mat yüzeyi piano yüzeyi gibi parlattı resimleri telefonla çektim müsayt olunca atacağım . parlattığı için tüm yüzeye dikkatlice ovalayarak sürdüm sonuç süper oldu . adanada olan arkadaşlar varsa onlarada uygulayabilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 17 Eylül 2011; 1:57:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

benide ekle lexisoralv :) eb4x1e-bq

beyler bayanlar ben cep telefonumn ekranındaki çizikleri giderebilmek için displex denilen şeffaf yüzey pasta ve cilasından aldım ama bir etkisi olmadı bunun üzerine deneme amaçlı laptopun kapağındaki ufak bir çizik için denedim sonuç mükemmeldi çizikten eser kalmadı üstüne birde mat yüzeyi piano yüzeyi gibi parlattı resimleri telefonla çektim müsayt olunca atacağım . parlattığı için tüm yüzeye dikkatlice ovalayarak sürdüm sonuç süper oldu . adanada olan arkadaşlar varsa onlarada uygulayabilirm

hocam urunu nerden aldiniz
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.