Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ara çok almak istemiştim , her gün para biriktiriyordum , istanbul bilişiminde ucuz ama stokta hep olmayan fiyatlarına kanıp alıcagımı sanıyordum , Asus N61ja görüseye kadar. 5650 ile 5730 arasında baya fark var..
  • Çok da aşırı bir fark yok bahsettiğin kartlar arasında.
    Hatta AC ile yakın operformansa kavuşuyor 5650 de.
    Bu arada SAYIN havalar serinliyor artık.
    Anladın sen onu. Klik sesini ben hiç duymadım. Tiz ses ise bazen bende deoluyor servise danıştım meseleyi fanları temizlememmi önerdiler. Muhtemel fandna geliyor zaten. Ama bu aralar pek duymaz oldu o sesi. Sanırsam fan çalıştıkça düzeliyor. Servisin önerisi ise ses karakter değiştirmediği müddetçe çok önemseme dediler zaten fazlada duyulan bir ses olduğunu smylemek yalan olur ancak kasaya kulağınız yaklaştırınca duyuluyor.
    Bence dert etmeyin. Ama klik sesi konusunda en azında online yardıma mesaj atmanızı öneririm. Ordanda gayet güzel yardımda bulunuyorlar.
  • Havaların serinlemesine pek gerek kalmadı

Bir arkadaşım sağolsun Zalman NC2000 aldım epey uygun bir fiyata.(50 TL gibi komik bir fiyata )

Gerçekten diğer soğutucular hikaye.Hava üflemesi önemli değil istediği kadar üflesin önemli olan yüzeyde kullanılan metaryal.

Ortalama 8-10 derece bir düşüş mevcut.600/900 rahat kullanıyorum ekran kartını şuan.

Zaten cihaz ısınmıyordu şuan resmen soğuk
  • SONY VPCEB24FX/WI

arkadaslar neden kimsede bundan yok. ben bundan alacaktım yarın. özellikleri kötü mü? yardımcı olursanız cok sevinirim. 1550 ye alcam.. bir de byaz mı alsam siyah mı bilemedim hangisi kullanıslı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sponkebob

SONY VPCEB24FX/WI

arkadaslar neden kimsede bundan yok. ben bundan alacaktım yarın. özellikleri kötü mü? yardımcı olursanız cok sevinirim. 1550 ye alcam.. bir de byaz mı alsam siyah mı bilemedim hangisi kullanıslı?

gayet güzel bir laptop sadece ekran kartı çok iyi değil onun dışında ram'i işlemcisi kapasitesi gayet güzel ama beklentileriniz önemli.
  • arkadaşlar ekranı açarken ufak gıcırdama sesi geliyor büyük bi sorun değil ama aklıma takıldı, sizlerdede bu oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

SONY VPCEB24FX/WI

gayet güzel bir laptop sadece ekran kartı çok iyi değil onun dışında ram'i işlemcisi kapasitesi gayet güzel ama beklentileriniz önemli.

çok tşkler yorum için. ben öğretmenim öyle oyun falan oynamam ama site yapmı için dreamweaver flash falan kullanırım en fazla.

bi arkadas forum da söyle yorum yapmıs bu bilgisayar için

"Yanlış görmediysem, paylaşımlı ekran kartı mevcut modelde. İşlemci de standartları karşılıyor. 1500 TL fiyatı var ortalama. Sony'nin kazık fiyatlarına güzel bir örnek. Piyasada bunu cebinden çıkaracak dünya kadar model var. Doğru düzgün oyun falan oynanmaz, uygulamalarda çuvallar. En iyi yapacağı iş film izletmek ve internete girmek olur. Onu da netbooklar yapıyor zaten. "

bu kadar kötü mü ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sponkebob -- 6 Eylül 2010; 11:24:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

quote:

SONY VPCEB24FX/WI

çok tşkler yorum için. ben öğretmenim öyle oyun falan oynamam ama site yapmı için dreamweaver flash falan kullanırım en fazla.

bi arkadas forum da söyle yorum yapmıs bu bilgisayar için

"Yanlış görmediysem, paylaşımlı ekran kartı mevcut modelde. İşlemci de standartları karşılıyor. 1500 TL fiyatı var ortalama. Sony'nin kazık fiyatlarına güzel bir örnek. Piyasada bunu cebinden çıkaracak dünya kadar model var. Doğru düzgün oyun falan oynanmaz, uygulamalarda çuvallar. En iyi yapacağı iş film izletmek ve internete girmek olur. Onu da netbooklar yapıyor zaten. "

bu kadar kötü mü ya?

yok o kadarda kötü değil fakat ben size EB1M1E modelini öneririm ekran kartıda iyi yine i3 işlemcili fiyatıda 1500-1650 arasında isteklerinizi fazlası ile karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexisOrAlv -- 6 Eylül 2010; 12:14:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stafilokok

arkadaşlar ekranı açarken ufak gıcırdama sesi geliyor büyük bi sorun değil ama aklıma takıldı, sizlerdede bu oluyormu?
  • EB1M1E al kafan rahat olsun o arkadaşada kapak olsun...
    Netbok da kullanıyorum ben laptoplarla farkı çok. Öyle saçma sapan konuşmaları bir cıhazı kullanmadan yapanlara zaten deli oluyorum. Sorsan hayatında sony nin klawyesine dokundun mu diye gelecek cevap belli.
    Bu tarz garip yorumlara takılmayın bence artık. Biz burada cıhazları testlerine varasıya yaptık. Bazı arkadaşlarımız çok daha fazlasını yaptılar. Ne ısınma gördük nede başka bir sorun he ne kadar yük altında kalırsa kalsın.

SONY MAKE BELİEVE Diyip sözlerimi sonlandırıyorum.
  • bende SONY VAIO VPCEB2S1E/BQ modelini aldım kulananlar vardır nasıl memnunlar mı... Googleda pek bi şey yazmıyor... Bir de aldığım yer laptop soğutucu almamı istedi Microsoftun piyasada 40 kağıda b i modeli var nasıl iyi midir...
  • Hayırlı olsun.Kullanıcılar memnun.

Microsoftun soğutucusunun yüzeyi bildiğim kadarıyla plastik.

Önemli olan hava üflemesi değil yine belirtiyorum.Aluminyum yüzeyli bir soğutucu alın kesinlikle.

Zaten kışa giriyoruz çok oyun oynamıyorsanız soğutucuya dahi gerek yok.Oyun oynuyorsanız iyi olur tabiki.
  • EB2S1E modlini bugün aldım beyler. Şu anlık bir sorunla karşılaşmadım. Batarya dolumunu %80 limitine nasıl indiriyorduk bilen var mı?
  • Hayırlı olsun.

Vaio control center - battery kısmından battery care i açabilirisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

Hayırlı olsun.

Vaio control center - battery kısmından battery care i açabilirisin.

Teşekkür ederim.
  • Bu arada bakmayan arkadaşlar varsa VAIO Update de yeni güncelleme var. Smart Networkle ilgili...
  • @ LexisOrAlv

Başlığı VAIO olarak değiştirisen daha doğru olur.

(ingilizce büyük i harfinin I olarak geçmesi)

Birde ilk sayfadaki benim kullanıcı adımı düzeltirsen sana zahmet.(Sayın olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

@ LexisOrAlv

Başlığı VAIO olarak değiştirisen daha doğru olur.

(ingilizce büyük i harfinin I olarak geçmesi)

Birde ilk sayfadaki benim kullanıcı adımı düzeltirsen sana zahmet.(Sayın olarak)

Haklısın dikkatimden kaçmış düzelttim.
  • Ses sorununu srs audio sandbox ile çözmüştük daha önce bir nebze de olsa.

Daha iyi bir çözüm buldum.En kaliteli ses bu şekilde alınıyor.

Basslar ve tizler ayırt edilebiliyor.Çatlamalar gidiyor ve ses dolgun çıkıyor.

Saatimizin yanındaki ses simgesine sağ tıklayıp - 'Kayıttan Yürütme' aygıtlarını açıyoruz.

Speaker/HP seçip sağ altta özellikler diyoruz.

Üstteki sekmelerden geliştirmelere gelip çevreyi tikliyoruz.Ayar 'Oturma Odası' olacak.

Hemen altında ekolayzerı tikleyip ayarı 'Parti' yapıyoruz.

Sonrada altındaki 'Gürültü Dengeleme'yi tikliyoruz.

Yine sekmelerden hemen sağındaki 'Dolby' sekmesine geliyoruz ve 'Audio Enhancer' kısmını tikliyip tamam diyoruz.

Ses azalıyor fakat daha dolgun oluyor.Sesi az bulanlar gürültü dengelemeyi kapatabilir.

• arkadaşlar merhaba

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-034166-y550-core-i3-350m-2.26ghz-4gb-320gb-gf1024mb-gt240m--15.6-dvdrwbr-v7pre/productdetails.aspx?I_ID=43808

yada

http://www.sony.com.tr/product/vn-e-series/vpceb2s1e-bq

bu ikisi arasından kaldım.aralarındaki fiyat farkı 200 lira kadar.Tabi sony daha pahalı olan.Nedersiniz Sony bu farka değermi???

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.