Şimdi Ara

Sony Telefon yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cep telefonu almam gerekiyor ama S3'e iphone 4s veya 5 e oakdar para vermek istemiyorum. Sony telefonlarda benimisteklerimi karşılayacak bir cihaz arıyorum fakat sonyler hakkında hiç araştırma yapamadım kullanıcalara danışmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gelelim ihtiyaçlarıma;
    * uzun süre mp3 dinlerim o sebeple kulaklığımı taktığımda ses kalitesini yüksek verebilcek bir cihaz,
    * navigasyon özelliği üst düzeyde,
    * mesajlaşırken kasılmıycak üst düzey klavye performansı
    * nadirende olsa nette video seyrediyorum flash destekli ve son olarak
    * yardımcı olan arkadaşlarımaşimdiden çok teşekkür ediyorum. fiyat aralığım yok.

• Sony Xperia Sola, Xperia P, Xperia S modellerini inceleyebilirsin. Maddi duruma göre alabileceğin en yükseğini alman ihtiyaçların açısından daha yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

Sony Xperia Sola, Xperia P, Xperia S modellerini inceleyebilirsin. Maddi duruma göre alabileceğin en yükseğini alman ihtiyaçların açısından daha yeterli olacaktır.

müzik dinlerken en kaliteli sesi veren model hangisi peki hocam...
  • Sony genelde müzik olarak kaliteli ses verir. Xperia S kullandığımdan dolayı Xperia S önerebilirim, gayet kaliteli müzik sesi vardı. Ama daha uygun dersen Xperia Sola'da güzel müzik sesi varmış, bir arkadaşım kullanıyor o söylemişti. Bence marketler değilde normal bir telefoncu dükkanında bi dene derim.
  • xperia arc s ide deneyebilirsin
  • Pahalı bişey istemem diyorsan sola pahalı da olsun farketmez diyorsan xperia s hem s daha fazla güncelleme alır ayrıca sola'nin sar değeri çok yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.