Email tanımlayamıyorum ? Sürekli hata mesajı alıyorum.
cannot connect to server hatası.. nasıl çözebilirim ???
quote:
Orijinalden alıntı: goknuryag
bende 3g 113 tr var... utku kardeş birde ben wınn kullanıyorum. data hattını tablete taktım. sorum şu evde samsung tv de dlna özelliği var ama biliyorsunki bir ağ oluşturmam gerek. tabletteki 3g hattını dağıtıp tv de ve laptopta kullanabilirmiyim... teşekkürler....
goknur yazdığını çözemedim dostum sanırım karakter sorunu oldu bazı yerlerini anlamadım sanırım DLNA yı soruyorsun ağ paylaşım merkezine gir ve yeni ağ veya ev ağı oluştur de yanlız TV de DLNA olması gerekmektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: Amanchanamun
Arkadaşlar, bir problemim var.
Merhaba,
Öncelikle e-mail tanımlamanız için tabletinizin internete bağlı olduğundan emin olun. Tablet nete bağlandıktan sonra E-MAIL simgesine dokunun ekranın üstünde sağ tarafta 3 tane simge var en sonuncuya dokunun 3 tane alt alta - (çizgi) olan simgeye ve ACCOUNT SETTINGS diyin ardından yukarıda sağ da ADD ACCOUNT diyin e-mail adresinizi ve şifresini yazın ardından NEXT Diyerek kaydedin eğer ki bu aşamada UNABLE CONNECT diye hata alıyorsanız internet bağlantınızı kontrol ediniz. Bağlantı olduğu halde hata alıyorsanız MANUAL SETUP simgesine ( NEXT SİMGESİNİN ÜSTÜNDEKİ) tıklayınız. POP3 veya EXCHANGE tıklayın ve e mail ayarlarınız otamtik girer next diyin ve e mail gelmeye başlayacaktır.
ONEMLI NOT : INTERNETE BAĞLI OLMADAN OFFLINE OLARAK E MAIL KURAMAZ VE E MAIL SEÇENEKLERİNİZİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ. TABLET DE DEĞİŞTİRİLSE BİLE BU E MAİL ADRESİNİZE YANSIMAYACAKTIR
Saygılarımla,
quote:
Orijinalden alıntı: underwriter
+1 Modeli: SGPT113TR Sony Tablet S 16 GB 3G
beni de eklerseniz sevinirim :)
Hoşgeldiniz listeye ekledim. Tabletle ilgili ayrıntılı bilgi ve yardımcı kaynaklara ilk sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
O kadar güzel bir inceleme konusu olmuş ki hiç aklımda yokken Sony Tablet aldırır adama.. En kısa sürede yanınıza gelmek dileğiyle..
tekrardan merhabalar arkadaşlar!=)cihazı root ettikten sonra eski haline geri döndürme şansım var mı orjinal rom'a dönmek gibi??? root eden birisi varsa yardımcı olabilir mi?(şimdiden çok teşekkür ediyorum) garanti dışı kalmasını istemiyorum =(
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
O kadar güzel bir inceleme konusu olmuş ki hiç aklımda yokken Sony Tablet aldırır adama.. En kısa sürede yanınıza gelmek dileğiyle..
Teşekkürler :) En kısa zamanda sizi de aramızda görmek isteriz
Ben wınn kullanıyorum data hattını tablete taktım tv dlna özelliği var onun için bir ağ oluşturmam gerekiyor sanırım. Sorum şu ben tabletteki interneti tv ve laptopa dağıtabilirmiyim. Bir ağ oluşturabilirmiyim.... ilgin ve alakan için teşşekürlerrrrr....
quote:
Ben wınn kullanıyorum data hattını tablete taktım tv dlna özelliği var onun için bir ağ oluşturmam gerekiyor sanırım. Sorum şu ben tabletteki interneti tv ve laptopa dağıtabilirmiyim. Bir ağ oluşturabilirmiyim.... ilgin ve alakan için teşşekürlerrrrr....
hocam merhaba.evinde wireless modem varsa modem üzerinden dediğin işlemleri gerçekleştirebilirsin bütün cihazların modem'e bağlı olması lazım wınn'ın wireless modem olarak kullanıldığını sanmıyorum
Evde 3g kullanıyorum telefondaki interneti nasıl dağıtabiliyorsak tabletteki internetide dağıtmaya çalışıyorum.
quote:
Evde 3g kullanıyorum telefondaki interneti nasıl dağıtabiliyorsak tabletteki internetide dağıtmaya çalışıyorum.
Tabletten interneti dağıtabilirmiyiz bilmiyorum ama ben evdeki adsl ve telefon hattımı kapattırıp (toplamı adsl+telefon 44tl ediyordu ve 1MBit hızda idi) avea taraftar hat aldım 5gb kotalı ve her gole 100mb ekstra.. Bunu da wireless yapabilmek için (tabletim 3g değil sadece wifi) tp-link mr3020 3g router aldım. Avea 3g hızım 4-5 MBit arasında değişiyor router ile wireless yapabilmek için daha doğrusu modemi tanıtabilmek için biraz uğraştım ama sorunsuz kullanıyorum şimdilik.
bende evde telefonu+adsl yi kapattım... turkcell kampanyasıyla 4+4=8 gb 30,20TL wınn aldım data hattını tablete taktım. evdeki tv'nin ve laptopun internete girmesini sağlamak için tabletteki interneti dağıtmak istedim bir ağ oluşturup diğer cihazlarla bağlantı kurmak istiyorum... sen sanırım 3g router alıp usb den cihazı takıp dağıttın....
Evet aynen 3g router ile dağıttım. Bu router in en güzel yanı usb den alıyor gücünü. Madem 3g modemi tablete tanıtamıyorum bende bunu kredi kartı büyüklüğündeki tabii biraz daha kalını :) olan router ile çözdüm. İster prizden güç al çalıştır istersen tablete laptopa tak usb den güç al çalıştır.http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=218&model=TL-MR3020 cihazın resmi sitesi. birkaç ürün daha var bunun gibi taşınabilir de olan ancak içlerinde en ucuzu bu idi. +1 özelliği daha var denemediğim ama hoşuma giden. Otelde odanızda wireless yok ama kablolu internet var. Duvardan gelen intranet kablosunu cihaza takıyorsunuz hoop wireless internet oluyor.. :) yok valla bu arada tp-link ile bir bağım yok... :)
Bu arada internetten biraz baktım şimdi markette Barnacle Wifi Tether,WiFi Tethering, Wifi Tether gibi programlar var android telefonları modem olarak kullanıp wifi bağlantısı sağlamak amaçlı. Bu tür programları denediniz mi acaba?
önerilerin için teşşekkürler. wifi tether no root diye bir program var markette onu denedim ama olmadı... belkide ben yapamadım. bazı sitelerde root yaptıktan sonra olacak gibi birşeyler yazıyor. örneğin wifi router diye yazdığımda da çok program çıkıyor. bu şekilde olursa iyi olacak... olmazsada artık 3g router alacağım...
quote:
Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek
quote:
Merhaba,
Öncelikle e-mail tanımlamanız için tabletinizin internete bağlı olduğundan emin olun. Tablet nete bağlandıktan sonra E-MAIL simgesine dokunun ekranın üstünde sağ tarafta 3 tane simge var en sonuncuya dokunun 3 tane alt alta - (çizgi) olan simgeye ve ACCOUNT SETTINGS diyin ardından yukarıda sağ da ADD ACCOUNT diyin e-mail adresinizi ve şifresini yazın ardından NEXT Diyerek kaydedin eğer ki bu aşamada UNABLE CONNECT diye hata alıyorsanız internet bağlantınızı kontrol ediniz. Bağlantı olduğu halde hata alıyorsanız MANUAL SETUP simgesine ( NEXT SİMGESİNİN ÜSTÜNDEKİ) tıklayınız. POP3 veya EXCHANGE tıklayın ve e mail ayarlarınız otamtik girer next diyin ve e mail gelmeye başlayacaktır.
ONEMLI NOT : INTERNETE BAĞLI OLMADAN OFFLINE OLARAK E MAIL KURAMAZ VE E MAIL SEÇENEKLERİNİZİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ. TABLET DE DEĞİŞTİRİLSE BİLE BU E MAİL ADRESİNİZE YANSIMAYACAKTIR
Saygılarımla,
Merhaba,
cevap için teşekkürler.
Aynen dediğiniz gibi yapıyorum. pop 3 olarak kurulum yapıyorum.
outgoing server settings de SMTP SERVER mail.xxxxxxxxxx.com SECURITY TYPE none PORT 587 REQUİRE SİGN İN tickli
username : mail adresim password de de normal şifrem var.
ama next diyince çıkan mesaj internete baglı olmama sağmen
CANNOT CONENCT TO SERVER (550 HELO is an IP address ( See RFC2821 4.1.3 ) )
lütfen yardım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek
quote:
Merhaba,
Saygılarımla,
Merhaba,
cevap için teşekkürler.
Aynen dediğiniz gibi yapıyorum. pop 3 olarak kurulum yapıyorum.
outgoing server settings de SMTP SERVER mail.xxxxxxxxxx.com SECURITY TYPE none PORT 587 REQUİRE SİGN İN tickli
username : mail adresim password de de normal şifrem var.
ama next diyince çıkan mesaj internete baglı olmama sağmen
CANNOT CONENCT TO SERVER (550 HELO is an IP address ( See RFC2821 4.1.3 ) )
lütfen yardım.
Dostum daha yeni yahoo maildettim.şimdi emaile gir yine yazdığım şeyleri yap yeni hesap ekle bu sefer manual deme direk next e tıkla sorun hala devam ediyor mu denedikten sonra bilgi verirsen sevinirim.
quote:
önerilerin için teşşekkürler. wifi tether no root diye bir program var markette onu denedim ama olmadı... belkide ben yapamadım. bazı sitelerde root yaptıktan sonra olacak gibi birşeyler yazıyor. örneğin wifi router diye yazdığımda da çok program çıkıyor. bu şekilde olursa iyi olacak... olmazsada artık 3g router alacağım...
Merhaba biraz geç girdim forumabende 3g routerları tavsiye ederim.5saat gibi bir şarj gitme süresi varmış vodafone 120 tl ye satıyordu. Yurtdışındas muadil ürünler 45-75tl arasında.
quote:
Orijinalden alıntı: kontrabasist
tekrardan merhabalar arkadaşlar!=)cihazı root ettikten sonra eski haline geri döndürme şansım var mı orjinal rom'a dönmek gibi??? root eden birisi varsa yardımcı olabilir mi?(şimdiden çok teşekkür ediyorum) garanti dışı kalmasını istemiyorum =(
Root yapmadım ama önceki haline döndürme şansın var.Eğer ingilizcen iyiyse XDA forum sitesine girip SONY TABLET S kısmında aratabilirsin. BU ROOT olayını çıkaran arkadaş çözümünü bulmuştu.Root yapmadığım için bilemeyeceğim
GARANTİ DIŞI OLAYI; EĞER Kİ TABLET PC ROOT YAPILDIĞINDA O HALDE BOZULURSA GARANTİ DIŞIDIR. ESKİYE DÖNDÜRÜRSENİZ NORMAL DEVAM EDER.