Şimdi Ara

SONY TABLET S ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
3
Favori
30.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monatim

    quote:

    Orijinalden alıntı: sleepnir

    Cihazı sonunda aldım. İlk izlenimlerim gayet güzel. Zaten amacımın sörf yapmak ve multimedya olduğunu yukarıda belirtmiştim. Web performansından gayet memnunum. Bir de .mkv dosyalarını oynatabilsem muhteşem olacak. .mkv'leri hardware mode kullanarak açabilen medya oynatıcı yok sanırsam. :(

    MKV dosyalarını oynatabilirsin. Markette Rock Player mevcut, onu kullan. Ben denemedim ama mkv de en iyi programın o olduğunu hem duydum hemde forum sitelerinde de öyle yazılı. Bir dene bence...

    Ya aslında bayağı program denedim, MX Video Player, Rock Player, Mobo Player, Dice Player ve BS Player vs., ama bunlardan sanırsam sadece Dice Player mkv için donanım hızlandırmasına sahip. İki ayrı mkv dosyası attım, 300MB civarı olanı dice player, bs player falan rahat rahat çalıştırırken, diğerini yani 500MB olanı takılarak çalıştırdılar. Bu arada videoların ikisi de 720p. Artık olmadı Convert edeceğiz.




  • Sony tablet root edilebiliyormu? ilk sorum bu olacak. Birde yüklediğimiz uygulamaları sd kart slotuna taktığımız sd karta link2sd gibi bir proğramla taşıma imkanımız varmı acaba? Bir sorumda oyunların extra dosyalarının olduğu klasörün boyutu indirdiğimiz datadan çok daha büyük gözüküyor. Mesrla aspfalt 6 için yaklaşık 500 mb lık bir ekstra download yaptım ama dısya tablette 900mb görülüyo. Bu normal midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monatim

    Tablet S için PES 2012 HD full ve crack edilmiş versiyon.

    http://www.filesonic.com/file/3413137345/PES2012HD.rar

    Monatim paylaşımlar super devam et:))
  • Need for Speed Hot Pursuit HD. Çok güzel bir oyun, tavsiye ederim...

    Link : http://www.filesonic.com/file/3529564515/NFS_HP_1.0.48_tab_crk.apk
  • Zombilerle savaşalım...Güzel bir oyun daha...

    Link : http://www.filesonic.com/file/3529743505/aftermathxhd.apk
  • Love watching movies? You'll love using Mizuu Movies.

    Managing your movies has never been easier. Mizuu Movies keeps track of all your favourite movies on your Android Honeycomb tablet (similar to Boxee or XMBC on the PC). Movies are automatically recognized and identified using TMDb with title, plot, cover art and more.

    All the movie information is kept in a local database on your tablet. This is perfect for travelling because you don't need access to the Internet. You can your entire movie collection with you everywhere.

    It's simply entertainment at your fingertips. The easy-to-use and immersive graphical interface will let you browse, select and play your movies. Mizuu Movies is developed exclusively for tablets.

    THIS APP IS NOT MADE TO MANAGE HUNDREDS OF FILES! It's made for tablets and for managing local files. It does however support a lot more than that, but if something unexpected happens, you're on your own.

    PLEASE MAKE SURE THAT YOUR FILES ARE CORRECTLY NAMED!
    The app is intelligent and will figure out most names, but it doesn't do magic.

    FUNCTIONALITY
    • Favourites
    • Manual overrides
    • Multiple views (horizontal scroll / grid)
    • Search
    • Sharing
    • Support for movie.nfo/movie.jpg
    • Trailers
    • Themes
    • User settings

    SUPPORTED LANGUAGES
    • Danish, English

    SUPPORTED FILE FORMATS*
    • .3gp, .aaf, .avi, .divx, .f4v, .flv, .m4v, .mkv, .moi, .mov, .mp4, .mpeg, .mpg, .mts, .ogv, .rm, .rmvb, .ts, .webm, .wmv, .xvid



    Link : http://www.filesonic.com/file/3529950245/MarketMilitiaMizuuMovies.apk




  • Monatim paylaşımların için teşekkürler yalnız bi sorum olucak dowload sitesi vemişsin indirmeyi direk tablet in browser ındanmı yapıcas yoksa önce pc e indirip tablete aktarıcas nasıl yapcaz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Monatim paylaşımların için teşekkürler yalnız bi sorum olucak dowload sitesi vemişsin indirmeyi direk tablet in browser ındanmı yapıcas yoksa önce pc e indirip tablete aktarıcas nasıl yapcaz?

    Verdiğim link kendi upload ettiğim linktir. Tabletinden indirirsen, dosyayı download klasörü içerisinde bulabilirisin. Yada bilgisayardan indirip tablete atıp kurabilirsin. Her iki türlüde olur. File Manager tarzı bir program kullan bence. Tablete indir ve file manager ile download klasörüne girip yükle direk olarak.
  • Cevabın için teşekkür ederim. Dediğin şekilde file menager indirdim sora senin verdiğin linki indirdim ve dowload kılasöründe buldum ama ayrıştırma hatası dedi ve yüklemedi. Indirdiğim dosya boyutu ise 0.01K yazıyor anlamış değilim. Çok soru sormuş gbi oldum kusura bakma yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Cevabın için teşekkür ederim. Dediğin şekilde file menager indirdim sora senin verdiğin linki indirdim ve dowload kılasöründe buldum ama ayrıştırma hatası dedi ve yüklemedi. Indirdiğim dosya boyutu ise 0.01K yazıyor anlamış değilim. Çok soru sormuş gbi oldum kusura bakma yardımcı olursan sevinirim.

    Sony tabletin browser'ı filesonicten download yapmıyor. Opera veya firefox kur tablete. Onlarla filesonicten indirme yapabiliyorsun. Bende çok uğraştım. Farklı bir download proğramı bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  • arkadaşlar bu tableti almaya niyetleniyorum ama merak ettiğim bazı şeyler var

    maddi olarak kendime fazla yüklenmek istemiyorum, onun için 16GB Wifi modelini alıp mevcut GSM hattıma 1GB internet paketi yaptırıp cep telefonu + tablet ile internet kullanmak istiyorum bu tablet ile nokia 5800 cep telefonumu kullanarak internete çıkabilirmiyim? (bluetooth modem veya başka bir şekilde bilemiyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaFFeiNe -- 15 Kasım 2011; 2:30:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarboy


    quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Cevabın için teşekkür ederim. Dediğin şekilde file menager indirdim sora senin verdiğin linki indirdim ve dowload kılasöründe buldum ama ayrıştırma hatası dedi ve yüklemedi. Indirdiğim dosya boyutu ise 0.01K yazıyor anlamış değilim. Çok soru sormuş gbi oldum kusura bakma yardımcı olursan sevinirim.

    Sony tabletin browser'ı filesonicten download yapmıyor. Opera veya firefox kur tablete. Onlarla filesonicten indirme yapabiliyorsun. Bende çok uğraştım. Farklı bir download proğramı bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

    opera miniyi kurdum ve filesonic ten indirdim oldu :) teşekkürler yardımın için.




  • Ben 5800 telefonuma joikuspot premium programı yükleyerek sony tablet 16 wifi imi kablosuz netten başlamaya çalıştım ancak laptopum diğer telefonlarım joikuspot programı sayesinde internete girerken tabletim bu wifi ağını görmedi ne yaptıysam...
  • arkadaşlar bende aranıza katıldım cihazı biraz tanıyayım sizler için güzel programlar oyunlar navigasyon uygulamaları eklerim bizzat deneyip ekleyecem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siirlerefendisi

    arkadaşlar bende aranıza katıldım cihazı biraz tanıyayım sizler için güzel programlar oyunlar navigasyon uygulamaları eklerim bizzat deneyip ekleyecem

    Hayırlı olsun cihazın. Sabırsızlıkla paylaşımlarını bekliyoruz. Ben iPad2' mi satıp Tablet S 32GB almıştım, 2-3 gün ne yaptım ben dedim. Ama elbetteki kurcalayıp androidi anlayınca çok doğru seçim yaptığımı düşündüm. Umarım sende memnun kalırsın...
  • Documents to Go 3.0 Full
    Kaliteli bir ofis programı ama ben Quick Office' i tercih ediyorum. Yine de paylaşmak istedim...

    Link http://www.filesonic.com/file/3530177645/Doctogo3.003.apk
  • Grave Defense HD.

    Arkadaşlar bu oyunu denemeye zamanım olmadı ama Tablet S' te sorunsuz çalışıyormuş, grafikleri çok iyi ama...

    Link http://www.filesonic.com/file/3530119115/ghd171.apk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skuran

    Ben 5800 telefonuma joikuspot premium programı yükleyerek sony tablet 16 wifi imi kablosuz netten başlamaya çalıştım ancak laptopum diğer telefonlarım joikuspot programı sayesinde internete girerken tabletim bu wifi ağını görmedi ne yaptıysam...

    sitesine baktım tam istediğim işi yapacak program, bu programı kullanıp sony tablet ile cep üzerinden internete çıkacak babayiğit aranıyor :)

    biri becersin şu işide gidip gönül rahatlığıyla alayım şu sony tableti :)

    edit:

    http://www.androidsim.net/2011/08/how-to-35-connecting-to-adhoc-networks.html

    şöyle birşey buldum @skuran arkadaşım bi dene bakalım yapabilecekmisin, bende henüz tablet olmadığı için deneyemiyorum, wifi olayında AD HOC network diye bi olay varmış ve her androidli tablet bunu direk desteklemiyormuş bazılarında yazılımsal olarak yukarıdaki linkteki işlemi yapmak gerekiyormuş sanırım, birde bu joikuspot programı telefonun wifisi ile AD HOC network oluşturuyormuş

    umarım başarılı olursun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaFFeiNe -- 16 Kasım 2011; 0:29:17 >




  • Akşama deneyeyim bakalım tablet yanımda değil şu an.. Umarım hallederiz bu işi bazı otellerdeki wifi lara da girememiştim çünkü büyük ihtimal bu sorundan kaynaklıdır.
    Teşekkürler..
  • Merhaba,başta monatim arkadaş olmak üzere sizlere bir sorum olacak.Ipad 1 den sony tablet e geçeli 1 hafta oluyor,aletten gerçekten memnunum.Tek mesele şarj konusu.Wifi kapalıyken bekleme modunda bile geceden sabaha ortalama %3-4 düşüyor,ki bu rakam ipad de % 0-1 idi. Onun dışında ortalama ekran aydonlatmasında da şarjın biraz hızlı düştüğünü fark ettim.Sizin şarjla ilgili yorumlarınızı alabilirsem sevinirim. Advanced task killer kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.