Şimdi Ara

SONY TABLET S ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
3
Favori
30.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir arkadaş için tablet pc bakıyoruz da şu an Sony s te kararımızı verdik gibi yalnız bir site dikkatimizi çekti:

http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=6574&name=sony-tablet-s-sgpt111tr

burada bayağı ucuz görünüyor 600tl bile değil ama siteden şüphelendik haliyle siz ne dersiniz?
  • Bugün optimum avm sony bayisinde sordum, 3g modeli gelmiş, fiyatı 1399tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjknn

iyi forumlar forumdaşlar :)
    bir arkadaş için tablet pc bakıyoruz da şu an Sony s te kararımızı verdik gibi yalnız bir site dikkatimizi çekti:

http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=6574&name=sony-tablet-s-sgpt111tr

burada bayağı ucuz görünüyor 600tl bile değil ama siteden şüphelendik haliyle siz ne dersiniz?

Dostum merhabalar pcdepo yine bir hata yapmış 499tl+kdv değil 499$+KDV o da yaklaşık olarak 1060 TL civarı bir meblaya tekabul ediyor. Bu tableti 1000 liradan aşağı biraz zor alırsın dostum 16 gb lık modeli için diğeri zaten 1300 lerde 3 g de 1400 lira :))) Bu tablet 1 yıl sonrada o pc deponun verdiği fiyata düşmez fiyatta hata var sipariş versende sana 499$+Kdv olduğunu siparişi geçmeden hemen müşteri temsilcisi arar. Site zaten bayadır gündemde güvenilir bir site alışveriş yapılıyor. Ama dediğim gibi 600 TL gibi bir fiyata bu tableti alman imkansız ikinci el için bilee

• quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Orijinalden alıntı: bjknn

iyi forumlar forumdaşlar :)

Dostum merhabalar pcdepo yine bir hata yapmış 499tl+kdv değil 499$+KDV o da yaklaşık olarak 1060 TL civarı bir meblaya tekabul ediyor. Bu tableti 1000 liradan aşağı biraz zor alırsın dostum 16 gb lık modeli için diğeri zaten 1300 lerde 3 g de 1400 lira :))) Bu tablet 1 yıl sonrada o pc deponun verdiği fiyata düşmez fiyatta hata var sipariş versende sana 499$+Kdv olduğunu siparişi geçmeden hemen müşteri temsilcisi arar. Site zaten bayadır gündemde güvenilir bir site alışveriş yapılıyor. Ama dediğim gibi 600 TL gibi bir fiyata bu tableti alman imkansız ikinci el için bilee

aynen öyle görünce hafif bir heyecan oldu haliyle ama oltaya gelmemek lazım :)
    şikayetvar.com daki şikayetlere de bakınca aman aman dedik kalsın
    şimdi 1000 tl kasacak bakalım dediğin gibi 2. eli dahi 600 e imkansız
    cevap için de teşekkürler :)

• vatanda %25 indirimle 950 TL ye geliyor.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/products.aspx?L2=PC_POR&br=SONY&k3=Tablet

şimdilik en uygun burası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akini

vatanda %25 indirimle 950 TL ye geliyor.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/products.aspx?L2=PC_POR&br=SONY&k3=Tablet

şimdilik en uygun burası.

Vatan'a en son sorduğumda %25 indirim bu ürün için geçerli değil demişlerdi.
  • Onemlii değil dostum ben1050 ye aldım. Parasının hakkını bana göre veren bir cihaz
  • Arkadaşlar merhaba. Ben aslında yazın PS Vita almak için parasını ayırmış bir adamdım. Ancak ne olduysa sonradan tablet alma fikri de girdi aklıma. Aslında hem Vita almayı, hem de tableti istiyorum, şu an için sadece birini seçebilirim, gerçi daha almayı planladığım vakte kadar zamanım var, belki ikisini de alabilirim, zaten er ya da geç ikisini de alacağım da... Daha tablet almak için tam kararımı vermedim bile.

Neyse bu traş kısmı geçip asıl mevzuya giriyorum. Android tablet olarak aklımda sadece Sony var, Samsung veya Motorola hiç düşünmedim. Sony'e bir sempatim de var diyebilirim aslında, alışmışım. Aklımın diğer köşesinde de bazı kısıtlamalarıyla ünlü olsa da iPad 2 var doğal olarak. Bir tablet almak istememin en büyük sebebi rahatça e-book, çizgi roman vs. okuyabilmek. Ben çizgi roman falan çok severim. Bir de multimedya, internet, yazı yazmak açısından, üniversitede de kullanabilirim diye düşündüm.

Neyse bugün Tablet S'i çok az ayak üstü kurcalama fırsatım oldu. Tasarımı falan güzel, ama sanırım ön yüzde programlardan çıkmak, ana ekrana dönmek için tuş yok, aslında ön yüzünde hiç tuş yok niye yok merak ettim dokunarak geri dönüyoruz. Her ne kadar başta tuş aransa da alışılabilir. Telefonda da Android kullanıyorum ama tabletlerinki farklı olduğundan ne nedir anlayamadım fazla, zaten yorgundum da fazla bakamadım. Tabletin tasarımında ön yüzünde Sony yazmaması ise beni oldukça şaşırttı. Parlaklık sanırım sonraydı, ama iPad 2'yi de inceledim, arkadaşlar iPad 2'nin ekranı hem kalite açısından hem de dokunmatik açısından bu tabletten daha mı iyi? Gerçi ekranından da pek bir şey anlayamadım, gelen geçen ekranı parmakladığından ekrandakiler kolay seçilemiyordu bile. Ancak bu benim için gerçekten oldukça önemli, ekran ve dokunmatiği nasıl Tablet S'in? Tabii bir de tablette hangi güncelleme vardı bilemiyorum, sonra bir takım iyileştirmeler yapılmış olabilir. iPad veya Tablet S, tablet alırsam 16 GB Wi-Fi versiyonlarını alacağım. Tablet S'in garantili fiyatı bile gayet güzel.

Kendime göre artı eksi yazarsam, iPad 2 daha şık, özellikle beyazı, oldukça hoşuma gitti. Tablet S'i de beğendim tasarım olarak ama Sony çok iyi yapabilirmiş. iPad 2'nin bana göre dezavantajları; alırsam 16 GB alacağım, TS'de SD card ile kapasiteyi artırabilirim ama bunu iPad'de yapamam. iTunes zorlaması ve kısıtlamaları, iPad 2 çıkalı oldu, bir iPad 3 hamlesi gelir mi Apple'dan sorusu kafamdaki diğer soru işaretleri. Tablet S için ise, Android ile neler yapabileceğimi biliyorum, gerçi iOS'a da aşinayım ama Android daha fazla özgürlük sunuyor. Telefonumdan da içli dışlıyım ve bu yönünden oldukça memnunum. iTunes saçmalığı çekmeden istediğim PC'ye bağlayıp müzik, içerik atabilirim, uygulamalar için JB falan uğraşmam gerekmez. SD card ile 32 veya 48 GB bile yapabilirim tableti. Fiyatı da iPad 2'ye göre biraz daha uygun. Ancak Tablet S'in ekranı iPad'deki gibi çizilmeye dayanıklı ekran değil sanırım? Bunlar da benim bir anda ikisini teraziye koyduğum zaman kafamdaki artı eksileri. Tablet S'in bir eksisi olarak HDMI çıkışı olmaması gösteriliyor, bu benim için sorun değil telefonunu bile bu çıkış olmasına rağmen aldığından beri iki defa TV'ye bağlamış biriyim. Tablet S'in biraz incelemelerine göz attım genellikle yorumlar oldukça olumlu. Burada da eksi bir yorum göremedim. Biraz uzun oldu ama okursanız ve özellikle üstte sorduğum iki soruya cevap verebilirseniz sevinirim Tablet S kullanıcıları. Iyi akşamlar.

Ekleme:

Apple bölümünde bir iPad 2-Tablet S konusundaki yorumları okudum, Tablet S hakkında şikayetler olduğundan söz ediliyor ama konu Apple bölümünde olduğu için kesinlikle objektif bir bakış açısı mıdır emin olamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 26 Kasım 2011; 17:41:19 >

• @Maximum_Carnage

sony tablet s hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim, sadece iyi bir alternatif olabilir diye şunu belirtmek isterim yukarıda motorola yada samsung düşünmedim demişsin ama asus transformer prime, bir kaç aya kadar çıkacak ve mevcut tabletler içinde en güçlüsü olacak

sony nin değişik tasarımını düşünen biri, transformer prime ında tasarımından etkilecektir ayrıca. sadece alternatif olsun diye fikir vermek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

@Maximum_Carnage

sony tablet s hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim, sadece iyi bir alternatif olabilir diye şunu belirtmek isterim yukarıda motorola yada samsung düşünmedim demişsin ama asus transformer prime, bir kaç aya kadar çıkacak ve mevcut tabletler içinde en güçlüsü olacak

sony nin değişik tasarımını düşünen biri, transformer prime ında tasarımından etkilecektir ayrıca. sadece alternatif olsun diye fikir vermek istedim

Hocam tavsiyen için teşekkür ederim ama fiyatının ne olacağı da benim için önemli, max 1050-1100 TL civarı bir sınır düşünüyorum fiyat konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

@Maximum_Carnage

Hocam tavsiyen için teşekkür ederim ama fiyatının ne olacağı da benim için önemli, max 1050-1100 TL civarı bir sınır düşünüyorum fiyat konusunda.

transformers prime 1200-1400 arası gelir tahminimce
    ama eee pad transformer şu an dock u ile zaten o arada şu an

yani laptop gibi kullanabilirsin istersen ayrıca 16 saatlik pil ömrü var başka hiç bir tablette bulamazsın üstelik asus sürekli günceleme yayınlıyor bu konuda çok iyiler

yani asus un çalışanı sanma beni tabi mutlaka benim önerdiğim tableti biliyorsundur öylesine fikir vermek istedim kafa karıştırdıysam aksine kusura bakma

• beyler bu hediye sony s tabletim henüz merkezden gelmedi.

satip satmamak konusunda tereddüttyiz.

2 kardeşim evde kullanacak.

evde notebook veya masa üstü pc yok.

iş yerlerinde desktop.

şimdi benim bu kardeşler evde her işlerini bu tabletten görebilirlermi. notebook ararlarmı.

harici hartdisklerini bagladıkları zaman hertürlü film müzik ve belgeyi açarmı bu sony.

film izleme kalitesi güzelmi parlaklık ses kalitesi falan.

çok sordum umarım cevaplıyan olur.

saygılar.
  • Arkadaşlar bugün Sony Tablet S için kalem aldım. Normal kullanımda bir parmak rahatlığı olmasa da, SketchbookX gibi çizim uygulamaları için parmaklarınızdan daha etkili olduğu kesin. Tabii ki bir resistive ekran hassasiyeti beklemek doğru olmaz, ama en azından parmakla kullanmaktan çok daha kolay.

@Yusuf Miroğlu
    İnternette gezinmek konusunda sıkıntın olmasın gayet güzel bir internet deneyimi var. En azından ben memnunum. Film izleme kalitesi gayet güzel, ama yüksek çözünürlüklü mkv'lerde oynatmakta güçlük olabiliyor. Denemedim ama convert ederek bu sorun aşılabiliyormuş diye okumuştum.

Tabi önemli olan beklentiler, bu tableti direkt notebook'a muadil olarak görmezsek memnun kalma ihtimalimiz artar.
  • Ankara Kentpark MediaMarkt'ta 999 TL'ye gördüm bugün. İlgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepnir

Arkadaşlar bugün Sony Tablet S için kalem aldım. Normal kullanımda bir parmak rahatlığı olmasa da, SketchbookX gibi çizim uygulamaları için parmaklarınızdan daha etkili olduğu kesin. Tabii ki bir resistive ekran hassasiyeti beklemek doğru olmaz, ama en azından parmakla kullanmaktan çok daha kolay.

@Yusuf Miroğlu
    İnternette gezinmek konusunda sıkıntın olmasın gayet güzel bir internet deneyimi var. En azından ben memnunum. Film izleme kalitesi gayet güzel, ama yüksek çözünürlüklü mkv'lerde oynatmakta güçlük olabiliyor. Denemedim ama convert ederek bu sorun aşılabiliyormuş diye okumuştum.

Tabi önemli olan beklentiler, bu tableti direkt notebook'a muadil olarak görmezsek memnun kalma ihtimalimiz artar.

teşekkürler hocam.

• Arkadaslar sony tablet 32 gb aldım.o kadar memnunum ki anlatamam.suan tek bir sorun var sarjın az gitmesi, oda sanırım acık programlardan kaynaklanıyor.sol altta acık programları goster diyorum 10-15rahat var ama bir turlu o programları kapatamıyorum nasıl kapatıldıgını bilen var mı sarj 1gun zor gidiyor full kullanınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

Arkadaslar sony tablet 32 gb aldım.o kadar memnunum ki anlatamam.suan tek bir sorun var sarjın az gitmesi, oda sanırım acık programlardan kaynaklanıyor.sol altta acık programları goster diyorum 10-15rahat var ama bir turlu o programları kapatamıyorum nasıl kapatıldıgını bilen var mı sarj 1gun zor gidiyor full kullanınca

Merhaba

Android Marketten System Tuner Pro yu yükleyin ardından programa girip ALL KILL diyin arka programlar gidecektir arka çalışmasada oyun oynayarak 6 saat kadar gidiyor bende sırf oyunla netle %15 kalıyor şarj uyarısı gelince doldurun. Pilin sıfırlanmamasına dikkat edin hayırlı olsun

• Arkadaşlar şu üstte yazdıklarıma bir iki satır bile olsa cevap karalayabilecek, iPad 2 ve Tablet S tecrübesi olan biri yok mudur ya? @SS10 dışında ilgilenen çıkmadı ki o da tavsiyede bulundu zaten, mesajın uzun olması göz mü korkutuyor anlamadım ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

Arkadaslar sony tablet 32 gb aldım.o kadar memnunum ki anlatamam.suan tek bir sorun var sarjın az gitmesi, oda sanırım acık programlardan kaynaklanıyor.sol altta acık programları goster diyorum 10-15rahat var ama bir turlu o programları kapatamıyorum nasıl kapatıldıgını bilen var mı sarj 1gun zor gidiyor full kullanınca

Merhaba

Android Marketten System Tuner Pro yu yükleyin ardından programa girip ALL KILL diyin arka programlar gidecektir arka çalışmasada oyun oynayarak 6 saat kadar gidiyor bende sırf oyunla netle %15 kalıyor şarj uyarısı gelince doldurun. Pilin sıfırlanmamasına dikkat edin hayırlı olsun

tesekkurler guzel programmıs dns felan nasıl degişiyor bu meledde biliyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Arkadaşlar şu üstte yazdıklarıma bir iki satır bile olsa cevap karalayabilecek, iPad 2 ve Tablet S tecrübesi olan biri yok mudur ya? @SS10 dışında ilgilenen çıkmadı ki o da tavsiyede bulundu zaten, mesajın uzun olması göz mü korkutuyor anlamadım ki.

Arkadaşım, ipad kullanmadım cevremden kurcaladığım kadarıyla karsılaştırma yapacagım. Kullanma amacın daha cok ebook cizgi roman vs vs demişsin sonyde işini görür ipad de ancak bnm gözümde ipad ebook okuma cizgi roman okuma daha iyi gbi geldi bana benim görüşüm bu internette gezmek olsun download yapmak olsun sony ipad den bu konuda daha iyi. Ipadde uygulama indrme kurma durumunu bılmıyorum ancak sonyde forumda paylaştığımız uygulama, oyun vss lınklerını browserdan ( opera mini yardımıyla)indirip kurabiliyoruz bilgisayara bağlama derdiydi tasasıydı fln yok. Ekran dokunmatiği yazı yazması rahat ( bu yazıyı tabletten yazıyorum ) ekran çizilmesi kullanımına bağlı üstüne bişe düşürmessen byere sokmak için zorlamazsan çizilmez bn ilk piyasaya sürüldüğünde aldm hala cizik yok sadece parmak izi oluyor onuda güneş gözlüğü beziyle sildimmi düzeliyor. Ipadde ozgur olmak içn jailb. Yapmak gerektiğini kullaktan kulağa duydum forumlarda okudum bn bir cihazın orj. Bozulması taraftarı değilim hangi cihaz olursa olsun bu yuzden sony yi tercih ettim ve gayet memnunum tavsiyeedermiyim tabikide ederim tasarım farklılığı en başta insanı cezbediyo ve özellikleride hızlı bir cihaz sürekli güncellemeri olıuyor ve devam edicekmiş sony den tam destek devam ediyor. Eger maddi durumun braz daha düzeltirsen asus un yeni cihazını bekle onu kurcala sonra fikrini ver derim ama yok dersen sony senin için işini görür diye düşünüyorum. Ins yardımcı olmuşumdur sana benım görüşlerim böyle :))

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.