Anlayamadım Nokta İkiside Aynı Ürün Sony Resmi Sitesinden Baktım Ama Fiyat Olarak Farklı Ucuz Olan Ürün Gerçekte Var Mı Yoksa Bir Kandırmaca Mı Satış Amaçlı? 412 TL Ürün Varsa Stoğa Ne Zaman Gelecek?
Resimler Vatancomputerden Birisi Cevap Yazsın Buna Müşteri Hizmetlerine Gönderdiğim Mesaja Cevap Versinler
Firma ile sizin aranızda olan bir sorunu kendiniz halledin lütfen.Buraya taşımanınız anlamı nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Firma ile sizin aranızda olan bir sorunu kendiniz halledin lütfen.Buraya taşımanınız anlamı nedir ?
Sağolun yöneticim gösterdiğiniz ilgi ve alakaya ilgili yere taşıyabilirsiniz Saygılar
ben ce de mantıklı bir soru olarak yazmışsınız. yaptıkları arama motorlarında ilk sırayı almak işte. olmayan bir ürünü daha da ucuza gösterip tüh be dedirtiyorlar. daha 1 hafta önce teknosa da aynısını yaptı nikon d80 e 799- canon 1000d yi 900 e satıyoruz dedi. hala sitelerinde var ama ürün yok. ürün olsa da sanırım bu fiyata vermiyecekler. gold da da aynı ürün politikası var. oradanda s200exr almak istedim ancak orasıda stokta olmayan ürüne en iyi fiyatı verdi. sadece reklamsal sanırım bunlar. sattık bitti kaçırdınız der gibi
D90 üretimi bile durdu, onlar D80'i nerden akıl etmiş o da ilginç :)
Dediğim gibi olmayan ürünü en ucuz olarak gösterip almak isteyenlerin dikkatini çekiyorlar sonrada en çok aranan oluyorlar pazarlama olarak tebrik edilecek bir taktik
quote:
Orijinalden alıntı: savaş03
Dediğim gibi olmayan ürünü en ucuz olarak gösterip almak isteyenlerin dikkatini çekiyorlar sonrada en çok aranan oluyorlar pazarlama olarak tebrik edilecek bir taktik
Yersen
Valla teknosa, vatan ve vesairesini genelde ürünleri incelemekte kullanıyorum. Araştırdıktan sonra istediğiniz ürünü buralardan çok daha ucuza buluyorsunuz.
Bol şubesi olan elektronik perakendecileri bence daha çok şunlara hitap ediyor:
-parası bol olup, 3'e 5'e bakmadan alanlar
-zamanı olmayıp acil ihtiyacını karşılayanlar
-teknolojiden anlamayıp ilk bulduğu yerden alanlar...
Orijinalden alıntı: semb Yersen Valla teknosa, vatan ve vesairesini genelde ürünleri incelemekte kullanıyorum. Araştırdıktan sonra istediğiniz ürünü buralardan çok daha ucuza buluyorsunuz.
Peki nerden satın almalı, kazıklanmadan? Teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: jüpiter
quote:
Orijinalden alıntı: semb Yersen Valla teknosa, vatan ve vesairesini genelde ürünleri incelemekte kullanıyorum. Araştırdıktan sonra istediğiniz ürünü buralardan çok daha ucuza buluyorsunuz.
Peki nerden satın almalı, kazıklanmadan? Teşekkürler...
Peşin paranız varsa elektronikçilerden alabilrsiniz.Ancak %30 da indirim yaptırtın.Sözgelimi 1000 lira fiyat çekilen bir ürüne 700 liradan bir kuruş fazla vermeyin bunuda açıkça belirtin.Bir iki mırın kırından sonra kuzu kuzu o fiyata geleceklerdir.
Ülkemizde ürünlere aşırı kar marjı konuluyor.Maalesef pek çok satıcı da açgözlü.Yrtdışında falan adam aldığı mala %10 en fazla 15 kar koyup 100 e aldığını 115 e satar ama bizde %40 50 hatta daha fazla kar konulup 100 liraya alınan 150 ye 160 a satılır bu durumu bilip gözönünde bulundurun hiçbir zaman hiçbir yerde kazık yemezsiniz.
Ama kredi kartı ile taksitle falan alırsanız birşey diyemem.
t110 pek de öyle ahım şahım değil adam indirimli satmayabilir nasıl ki bazı modeller indirimde internet sitesinden kayboluyor olabilir yani satar satmaz tek vatn mı var makine satan
quote:
Orijinalden alıntı: doroşenko Peşin paranız varsa elektronikçilerden alabilrsiniz.Ancak %30 da indirim yaptırtın.Sözgelimi 1000 lira fiyat çekilen bir ürüne 700 liradan bir kuruş fazla vermeyin bunuda açıkça belirtin.Bir iki mırın kırından sonra kuzu kuzu o fiyata geleceklerdir.
Ülkemizde ürünlere aşırı kar marjı konuluyor.Maalesef pek çok satıcı da açgözlü.Yrtdışında falan adam aldığı mala %10 en fazla 15 kar koyup 100 e aldığını 115 e satar ama bizde %40 50 hatta daha fazla kar konulup 100 liraya alınan 150 ye 160 a satılır bu durumu bilip gözönünde bulundurun hiçbir zaman hiçbir yerde kazık yemezsiniz.
Ama kredi kartı ile taksitle falan alırsanız birşey diyemem.
Açıklayıcı paylaşımınıza, çok teşekkür ederim...
Bilgisayarcı bir arkadaşım var. 2. el ya da spot al-sat işi de yaparlar, Adamın biri sıfır iphone 4 getiriyor ev-kurdan 24 ay taksitle aynı gün alınmış 2600 tl gibi bir fiyata, diyorki arkadaşım benim borcum var 1300 tl ye ihtiyacım var. Bu telefonu daha yeni aldım hemen paraya cevirmem lazım. Siz geldigim 7. dükkansınız 500 den fazla veren olmadı kafayı yiyecem sıfır iphone faturalı diyor. Cidden bakmışlar etmişler evkur u aramışlar ve 1300 değil 1400 e alıp bir müşterilerine 1500 tl ye satmışlar cihazı. Adamlık bu bence ama bu şekilde adam bulmak şansa kalmış...Bir alay ölü... var yeterki darda kaldığınızı anlasınlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme