Şimdi Ara

Sony süper telefonu geliyor.. Kod adı 'Honami' (Söylenti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Duyumlara göre Sony bu sene 2 yeni telefonun daha tanıtımını yapmayı planlıyor. Bunlardan ilki 6.44", 1080p ekrana sahip xperia Z nin tasarımına benzer bir tasarımda olan "Togari" kod adlı telefonu.

    Bunun dışında Sony piyasaya Sony teknolojilerinin tamamını bünyesinde barındıran bir süper telefon duyurmak üzere. Kod adı "Honami"
    Yine söylentilere göre 5" 1080p ekrana sahip bu modelde 2gb ram, Walkman audio çipi(S-Master MX Digital Amplifikatör olabilir) 20mp Cyber-Shot CMOS sensörlü carl zeiss lensli Xenon flash'lı kamera, Snapdragon 800 chipset'li 2.3Ghz hızında 4çekirdek işlemci, Adreno 330 Grafik işlemcisi ve 3000mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor. Diğer bir sitedeki söylentiye göre kamera 20mp yerine 16mp olabilir.


    Konu hakkında forumda bir başlık göremediğim için bilgilendirme amaçlı açtım konuyu. Yanlış bir bilgilendirme yapmışsam düzeltirseniz sevinirim.

    Konu hakkında detaylı bilgi ve kaynak :http://www.xperiablog.net/2013/04/28/sony-h2-flagship-rumour-mill-details-on-togari-and-honami/#more-14456



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiLdNesS -- 29 Nisan 2013; 12:04:16 >







  • Eğer bu donanımla çıkarlarsa gerçekten enfes olur. Ama fiyatı da kallavi olur tabi.
  • Buda var Sony sağlam geliyor
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_zr-5421.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 29 Nisan 2013; 16:59:42 >
  • yakında yeni nesil walkman ve cybershot cihazlar piyasaya girecek ve donanım tasarım yazılım anlamında sağlam gelecek sony

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda iki model var yani şimdiye kadar 3 model garanti
    http://www.gsmarena.com/alleged_specs_and_info_leaks_about_sony_honami_and_togari-news-5940.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 29 Nisan 2013; 16:56:06 >
  • Sony ayda bir telefon çıkaracağına piyasaya sürdüğü telefonlarına söz verip yapmadığı yazılım desteğini düzene soksun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar telefon firmaları kısıtlı özellik koyuyolardı pazarlama stratejisi olarak. Ama bundan sonra rekabet çok kızıştı. Firmalar tüm kozlarını oynamak zorunda ve bencede öyle olmalı. 250 liralık bi kompakt fotoğraf makinası kadar kaliteli fotoğraf çekemiyo hala telefonların hiçbiri. Amaç? fotoğraf makinasının satışını engellememek... ama kimse fotoğraf için bi makina alacaksa zaten gidipte 2000 liralık telefona para vermez, gider 250 liraya yine alır o makinayı. Fakat 2000 lira telefona para veren adamın o kalitede fotoğraf çeken bi makina istemesi gayet normal artık. Millet öyle alıştıki bu stratejiye, 2000 lira para verdiği halde hala telefonunu koruyarak; zaten bundan fotoğraf makinası kalitesinde fotoğraf çekmesini beklememek gerekir diyor direk.
    Sony bu düzeni değiştirir umarım. Yoksa xperia s gibi bir telefon varken yeni çıkanlarla değiştirmenin hiç bir mantığı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.