Bildirim
SONY STR-DB790 amfi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bi bak istersen 480ytl su an az kullanılmıs dıo sen gozat bence:D:D:D
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2378295_____________________________ -
Bütçen nedir? _____________________________ 
Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın. -
Bütçem amfi için 600-650 ytl yani almışken birkere alıyoruzya bu fiata iyi birşey almak istiyorum. Siz üstadlar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Pioneer iyi diyen var onkyo yamaha diyen var. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. _____________________________ -
İyi kavramı senin bütçene göre değişir.DB 790 iyi bir anfidir.Fiyat uygun ise alınabilir. _____________________________ 
ben de aynısı var.gayet güzel performanslı.orjinal dvdleri otomatik olarak algılıyo önünde mavi led ışık var o yandı mı bil ki dvd orjinal. gece modu var.filmi otomatik algılayıp 5+1 veya 6+1 mi kendisi ayarlıyo dts yada prologic2 kendi seçiyo.senin hoparlörler hangisi özelliği ne ona göre al.
benim hoparlörler bunlar:
istersen şu modeli de alabilirsin gerçi sony ci adam arasında çok da fark olmadığını söledi ama benim gene içim onda kaldı gibi.ama yanlış anlama gerçekten çok performanslı.hatta benim hoparlörlere fazla bile geliyo.yarısından fazlasımı açamıyorum hop.lörlere zarar vercek diye
db-2000 modeli içinde özel s-master amfi işlemcisi var.işte o da burda:

yine de yamaha ya bak derim ama emin ol hakkını fazlasıyla veriyoo_____________________________ O bir yılan kadar sessiz, kurttan daha tehlikeli ve akıllı.Eğer bu yazıyı şu an okuyabiliyorsanız onunla henüz tanışmamışsınız demektir.METAL GEAR SOLID!!!! COMING SOON AT THIS FORUM
-
DB-2000 dijital anfi, DB-790 analog.Ses renkleri farklı.Yani bir üst modeli gibi düşünme. _____________________________ 
YAMAHA RX-V459
başka cihaz bilmem...
_____________________________ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE -
bu fiyat aralığında cihazlardan bahsediyorum tabiki... _____________________________ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE -
ALMIŞKEN DB798 AL 790 YERİNE fiyatı aynı sayılır ancak daha güçlü. _____________________________ -
dostum ben eski modellerinden str db-840 kullanıyorum harika bir cihaz . ama alacaksan benimde tavsiyem db-798 100 ytl daha kas kendini bence aralarında çok fark var ve 100 ytl ye değer _____________________________ Niceleri gelip neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler, Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler ! -
denon , onkyo 503 ve yamaha 459-559 modellerine de bir bakmanı tavsiye ederim. _____________________________ YAMAHA RX-V 771 AVR - SAMSUNG LE-46B653 LCD TV -CREATIVE GIGAWORKS S -750 7.1 SPEAKER -DEFINITIVE PROSUB 80 - YAMAHA C444 - DALI CONCEPT 2 KLIPSCH RB-61 -
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Hepsini dikkate alacağım. DB-2000 dijital amfi,DB-790 analog demişsiniz. Hangisi daha iyi ses verir. Ses rengi hangisinin iyidir. _____________________________ -
Ses rengi kişiden kişiye göre değişir.DB-790 bana daha iyi geldi.Ama genel yorum DB-2000 daha iyi diyor. _____________________________ 
db-2000 içinde s-master anfi teknolojisi var
Yeni S-Master PRO dijital amplifikatörlü üstün ses kalitesine sahip 6.1 çoklu kanallı alıcı
6 x 100 W (RMS)
Dolby® Digital / DTS Dekoder
Dolby® Pro Logic® II / DTS NEO-6 Decoder/DTS 96/24 dekoder
Dolby® Digital EX / DTS ES (matrix 6.1 discreet 6.1) Dekoder
Digital Cinema Sound EX
32 bit Dijital Ses İşlemcisi
4 Ses Girişi 2 Ses Çıkışı
4 AV Girişi 2 AV Çıkışı
5 Dijital Giriş 1 Dijital Çıkış
30 İstasyon Hafızalı RDS radyo
Uzaktan kumanda verilmektedir

bu özelliklerin hepsi db-790 da sahip.
ikisinin de sesini dinledim.ikisi de harikaydı.db-2000 almak istiyordum.sony ci bana:db-2000 sana önerdiğim av ile aynı özelliklerde dedi.s-master ın fazla bişey değiştirmeyeceğini boşu boşuna fazladan para verme dedi hem ayrıca db-2000 artık bize gelmiyo(türkiye ye) dedi.
sony nin bayi olmasa güvenmezdim.benim ki gerçekten harika. dediğim gibi tek farkı s-master amfi yok db-790 modelinde.
adam ayrıca şunu sölemişti.evine geldikten sonra 1 hafta dene dedi.eğer memnun kalmazsan ben sana db-2000 i vercem dedi. daha ilk günden zaten db-790 evi bi salladı silkeledi adeta.
sana önerim.amfine yakın hatta biraz üstünde güçte hop al.benim hoparlör 6x140 watt sub 150 watt olduğu halde amfi fazla açıldığında hop kaldırmıyor._____________________________ O bir yılan kadar sessiz, kurttan daha tehlikeli ve akıllı.Eğer bu yazıyı şu an okuyabiliyorsanız onunla henüz tanışmamışsınız demektir.METAL GEAR SOLID!!!! COMING SOON AT THIS FORUM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler