Şimdi Ara

SONY SONY 65X9005A 4K 7.999 HAFTA SONU KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
7.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yandaki hoparlör ses kalitesini 100 e de katlasa benim için dizayn sorunu :)

Bildiğin ucube kıvamında yandaki hoparlörler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 7 Haziran 2014; 21:06:32 >
  • Yine zenginin malı züğürtün çenesini yormuş. Maddi durum/yaşam standartı isteyen istediğini alır, bu ne salaklıktır ne de başka şey.
    Şöyle fiyata bakınca da en az 4000 lira daha ucuz piyasadan. Sıcak mı almayı düşünen için gayet sıcak fırsat. İlla 10 kuruşluk, 3 liralık indirimler verilince mi şişirmek gerek şu sayfaları.
    Ayrıca burada işi olmaz parası olanın diyenlerde üye sayısı ve profilini tekrar düşünsünler derim sitenin.
    İyi akşamlar.
  • MERAK EDEN ARKADAŞLARA AÇIKLIM MADDİ DURUMUM AMAN AMAN DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR AMA TEKNOLOJI DENINCE AKAN SULAR DURUR BENDE BU ARADA FATURA MERAK EDEN ARKADAŞIMA DAHA FATURASI KESILMEDI ÜRÜNLE BIRLIKTE PAZARTESI GELICEKMIŞ ALMADAN ONCE RESMINI CEKTIM ŞİMDİLİK UMARIM YETERLIDIR :)
     SONY SONY 65X9005A 4K 7.999 HAFTA SONU KAMPANYASI

• darkhell86 kullanıcısına yanıt
    Aldığın teşhir ürünü müydü yoksa kapalı kutu sıfır cihaz mıydı?
  • BENİM ALDIĞIM KAPALI KUTU HARİCİNDE 2 KAPALI KUTU DAHA KALDI ARKADAŞLAR, ALICAKLAR ELINI CABUK TUTSUN :)
  • Bunlar bu kadar ucuzladı mı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k tvler içinde görüntü kalitesi en iyisi buydu yalnız müthiş bir siyah performansı var ... mediamarkt'da karşısından ayrılamadım
  • Evet iyi bir tv ama henüz erken Türkiye bu tvye hazır değil..

• BU ARADA ARAMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLURSA SİZE ALDIĞIM MAĞZANIN NUMRASINIDA VERIM 0216 448 06 02 ÇALISAN ARAKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK İLGİLİLER SAĞOLSUNLAR
  • Kardeşim ürün attığın fotoğrafa göre teşhir ürünü. Ama dediğine göre kapalı kutu sıfır cihaz. Attığın fotoğrafta aşağıda fiyatının 12bin olduğu yazıyor.
  • Hocam teşhir olmasın? Teşhir değilse bir kendi evime, bir de babama alacağım. babalar günü hediyesi olur hem.
  • EWT KARDEŞİM O AŞAĞIDAKI FİYATI ESKI FİYATI SAĞ ÜST KÖŞEDEKİ FİYATTA İNDİRİMLİ ÖZEL FİYATI AMA TEŞHİR DEĞİL ONDAN EMIN OLABILIRSIN KAPALI KUTU YANI SIFIR CİHAZ :)
  • ARKADAŞLAR HERKESIN İÇİ RAHAT OLSUN(TABI BENIMDE :) DİYE ARADIM SONY MAĞZAYI ALPER BEYLE GORUSTUM KESINLIKLE SIFIR KUTULU GONDERILECEĞINI HATTA SİZE PAZARTESI ÜRÜN GELINCE GELIN MAĞZAMIZA ÜRÜNÜ HALA TEŞHİRDE OLDUĞUNU GORUCEKSINIZ DIYEREM İÇİMİ BİRKEZ DAHA RAHATLATTI UMARIM BU BİLGİ FAYDALI OLMUŞTUR
  • Hayırlı olsun güzel fiyata almışsınız. Bu tv ülkemize ilk geldiğinde 20 bin liraya satılıyordu
  • Televizyon bu review sitesinde 1 numarada bulunuyor. Yani şu an dünyanın en iyi televizyonu diyebiliriz.

Bu aradahttp://www.expertreviews.co.uk/tvs/1302892/panasonic-viera-tx-p50vt65b Şu panasonic ise f/p falan herşey değerlendirilince 1. oluyormuş. İlginç...
  • Tasarımına nasıl laf edebiliyorsunuz anlamış değilim
  • 4K yayın yok ki bunu da geçtim full hd yayın bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 7 Haziran 2014; 23:32:47 >
  • 4k yayın var mı? Onu alacak alıcı (receiver)? Peki 4k çözünürlükte oynanabilecek oyun? Bence "şu an" için gereksiz masraf!
  • Şimdi bunu alıp 14gün içinde iade edebilir miyiz

• bu "4k yayın mı var" muhabbeti nerden çıkıyor hayret ediyorum. ben senelerdir 55 inch TV kullanıyorum ve ne uydu taktım, ne de uydu takma ihtiyacı hissettim. FullHD filmlerde de gayet belirgin fark var 4k ile 1080p TV arasında.

gelelim fiyatına... 10.000 TL maaş alıyorsan bu TV lüks değildir. BMW lüks değildir. Beykoz'da oturmak lüks değildir. Acımasız gerçekler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.