Bildirim
Sony s650 pil düşük uyarısı sorunu.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok ilginç, sabah denedim boştu. Akşam dolu çıktı. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yesil-111
Çok ilginç, sabah denedim boştu. Akşam dolu çıktı.
@ yesil-111,
Büyük ihtimalle pil yataklarında ve/veya kapağında temassızlık yada kötü temas var. Temizleyin yada temizletin._____________________________ "Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."Albert EINSTEIN
"Celladını kurtarıcısı olarak gören bir toplum, kasabın bıçağını yalayan aptal danaya benzer !" K.M
"Dünya nüfusu arttıkça, İnsan sayısı azalıyor." Chuk PALAHNIUK -
quote:
Orijinalden alıntı: bipekkan
quote:
@ yesil-111,
Büyük ihtimalle pil yataklarında ve/veya kapağında temassızlık yada kötü temas var. Temizleyin yada temizletin.
Pil yataklarını nasıl temizlerim ya da temizletebileceğim yerler nerelerdir? Yaklaşık kaç paraya temizlerler?_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bipekkan
quote:
@ yesil-111,
Büyük ihtimalle pil yataklarında ve/veya kapağında temassızlık yada kötü temas var. Temizleyin yada temizletin.
Pil yataklarını nasıl temizlerim ya da temizletebileceğim yerler nerelerdir? Yaklaşık kaç paraya temizlerler?
İzmit' te çok zor. Ama yapılacak iş tamamen sizin el becerinizede bağlı. Kapaktaki pillerin (-)-(+) üçlarının temas ettiği yerler en kolayı. pas- yer yer beyaz veya renkli(Gri) yerlerini alkole batırılmış kulak pamuğu ile (Kesinlikle sulu olmayacak) eğer derin paslar varsa ince tornavida ucu ve 400 No' lu zmpara kullanarak temizlersiniz. Makinanın gövdesinde kalan kısımlar yani pil karşılıkları içinde bir kurşun kaleme pamuklu bez dolayın ve kalınlığı AA pilden daha az olacak şekilde ince iplikle 2-3 yerinden bağlayın ki çözülmesin. Ve hafifçe alkolleyin ve pil yataklarına sokarak zorlamadan hafifçe bastırarak çevirin. Pas yok ise tertemiz olur. Pas varsa işiniz zor Eliniz yatkın değilse yapamazsınız._____________________________ "Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."Albert EINSTEIN
"Celladını kurtarıcısı olarak gören bir toplum, kasabın bıçağını yalayan aptal danaya benzer !" K.M
"Dünya nüfusu arttıkça, İnsan sayısı azalıyor." Chuk PALAHNIUK
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler