Şimdi Ara

SONY PS3 500GB BEYAZ KONSOL + 2 ADET KOL + GTA V + PES 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 650 TL

İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİMDE YAPILIR.

Cihazda çizik, darbe vuruk soyulma yada farklı birşey yok onu belirteyim zaten televizyon ünitesinin içerisinde duruyor aldığım günki gibi aynı parlaklığı canlılığı kutusuyla birlikte gönderimini sağlıcam. PARA SİZİN MAL BENİM. AL GÖR BAK BEĞENMEDİN İADE ET KALDI Kİ ALAN GERİ GÖNDERMEYECEK ARDINDAN Bİ TEŞEKKÜRÜNÜ İLETECEK O KADAR İDDİALI KONUŞUYORUM ARKADAŞLAR. BEYAZ kasa superslim olarak satın alınmıştır. Tüm oyunları online olarak oynayabilirsiniz arkadaşlar. Size kalan tek şey cihazı kurup keyifli vakitler geçirmek kalıyor :) Oyunlar cihazda kurulu bir şekilde gönderim sağlanıcaktır.
    Setim bir hayli harika fiyatta arkadaşlar kaçırmayın bu fırsatı.

OYUNLAR
    - GTA V
    - PES 2015
    - SPEC OPS THE LINE
    - BIOSHOCK 2

SONY PS3 500GB BEYAZ KONSOL + 2 ADET KOL + GTA V + PES 2015 SONY PS3 500GB BEYAZ KONSOL + 2 ADET KOL + GTA V + PES 2015 SONY PS3 500GB BEYAZ KONSOL + 2 ADET KOL + GTA V + PES 2015 SONY PS3 500GB BEYAZ KONSOL + 2 ADET KOL + GTA V + PES 2015 SONY PS3 500GB BEYAZ KONSOL + 2 ADET KOL + GTA V + PES 2015 SONY PS3 500GB BEYAZ KONSOL + 2 ADET KOL + GTA V + PES 2015

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A02054AF -- 15 Şubat 2016; 18:07:05 >

• Satış güncel.
  • sayın admin'ler, @monsontue ile Şubat'ta yaşanılan durumdan ötürü beni haklı buldunuz ancak bu adam nasıl hala forumda gezebiliyor!!!

Bu kişi yüzünden 200 TL zararım var ve hala elini kolunu sallayarak forumda nasıl gezebiliyor!!!

Bu kişi hırsızdır, hepsiburada hesap bilgilerimin tamamını değiştirmiştir ve içindeki çekleri kullanıp iptal edip tekrar kullanıp tekrar iptal ederek çekimin tekrar aktif olmasını engellemiştir, bu çeki hepsiburada tanımlaması için talep açtım ve beklerken bu kişi hesap bilgilerinin tamamını değiştirmiştir!!!

hepsiburada'yı hesabım çalındı diye arayıp talep oluşturdum ve 1 saat sonra içindeki aktif olan ve aktif olacak olan tüm çeklerimle birlikte hesabımı kapattılar, hepsinin sorumlusu bu hırsızdır ve hala forumda gezebilmektedir.

kendisi zaten erkek gibi karşıma çıkıp yüzleşmemiştir, kendisine dünya ahiret hiçbir hakkımı helal etmiyorum, ve bu forumdan atılması için tekrar elimden gelen herşeyi yapacağım!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.