Şimdi Ara

sony ps2 kolunu pc koluna çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
24.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nette biraz baktım ve bi kaç basit çevirici gördüm onlarda 17 lira civarı yani yeni bi kol parası ben elimde çalışmayan usb kolumun ucunu kesip sony ps2 kolumun ucuyla degiştirsem çalışma imkanı var mı acaba?

• evet ben dönüştürücü ile ps2 kolunu pc ye bağladım.sadece ps emulatörlerinde kolu kullanabiliyorum.normal pc oyunlarını tanıtmayı bir türlü başaramadım.normalde denetim masasındaki kolu görüyor,tuşları algılıyor,joyistiklerin hassasiyetini bile ayarlıyabiliyor.ama nedense oyunlarda tanıtamadım.sanırım bir driver gerek onuda netten bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

evet ben dönüştürücü ile ps2 kolunu pc ye bağladım.sadece ps emulatörlerinde kolu kullanabiliyorum.normal pc oyunlarını tanıtmayı bir türlü başaramadım.normalde denetim masasındaki kolu görüyor,tuşları algılıyor,joyistiklerin hassasiyetini bile ayarlıyabiliyor.ama nedense oyunlarda tanıtamadım.sanırım bir driver gerek onuda netten bulamadım.

bunu kullanıcaksın. sürücüsü kutusunun içinde oluyor. bütün oyunlarda sorunsuz kullanabilirsin. 15 tl civarı fiyatı var

• quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

quote:

evet ben dönüştürücü ile ps2 kolunu pc ye bağladım.sadece ps emulatörlerinde kolu kullanabiliyorum.normal pc oyunlarını tanıtmayı bir türlü başaramadım.normalde denetim masasındaki kolu görüyor,tuşları algılıyor,joyistiklerin hassasiyetini bile ayarlıyabiliyor.ama nedense oyunlarda tanıtamadım.sanırım bir driver gerek onuda netten bulamadım.

bunu kullanıcaksın. sürücüsü kutusunun içinde oluyor. bütün oyunlarda sorunsuz kullanabilirsin. 15 tl civarı fiyatı var

bilgilendirme için çok teşekür ederim.sadece sürücüsünü bulabileceğim bir link yada wep adresi biliyormusunuz acaba.birde öyle deniyelim

• quote:

quote:

quote:

bilgilendirme için çok teşekür ederim.sadece sürücüsünü bulabileceğim bir link yada wep adresi biliyormusunuz acaba.birde öyle deniyelim

p.m. atamıyorum o yüzden mail attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 8 Ağustos 2009; 3:37:12 >

• @koraykasap22 arkadaşıma çok teşekürler.
    arkadaşımızın verdiği driver çalışıyor.vibrasyon özelliğide dahil.(titreşim olunca oyunlar ayrı bir zevkli oluyor yahu)"denetim masası/oyun kolların"girdiğimizde vibrasyonun titreşim yüzdesini dahi ayarlama imkanı veriyor.
    tekrar çok teşekür @koraykasap22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıYı -- 8 Ağustos 2009; 4:57:44 >
  • quote:

@koraykasap22 arkadaşıma çok teşekürler.
    arkadaşımızın verdiği driver çalışıyor.vibrasyon özelliğide dahil.(titreşim olunca oyunlar ayrı bir zevkli oluyor yahu)"denetim masası/oyun kolların"girdiğimizde vibrasyonun titreşim yüzdesini dahi ayarlama imkanı veriyor.

rica ederim. fifa, pes gibi bazı oyunlar gamepadi direk görüyor nfs, gta, dmc yada resident evil gibi bazı oyunların "controller options" menüsüne girip "ps2 to pc convert cable" seçeneğini işaretleyince aktif oluyor. ama piyasadaki gamepad destekli oyunların %99 unu ps2 gamepadinle oynayabilirsin. pc de playstation keyfi yapabilirsin artık iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 8 Ağustos 2009; 5:40:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

@koraykasap22 arkadaşıma çok teşekürler.

rica ederim. fifa, pes gibi bazı oyunlar gamepadi direk görüyor nfs, gta, dmc yada resident evil gibi bazı oyunların "controller options" menüsüne girip "ps2 to pc convert cable" seçeneğini işaretleyince aktif oluyor. ama piyasadaki gamepad destekli oyunların %99 unu ps2 gamepadinle oynayabilirsin. pc de playstation keyfi yapabilirsin artık iyi oyunlar

o driverı bana da yollayabilirmisin dostum belki denemem başarılı olur o driverı bana da lazım olabilir şu sıra deneyemiyecegim çünkü yaz okulundayım ve pazartesi finaller başlıyo haftaya artık inşallah sonucunu yazarım buraya da çalışan kolun başını yemesek bari

• http://**********.com/files/264888705/adapter.zip.html

adresinden indirebilirsiniz.***** rapidshare yazınız.
  • Peki ben o çeviriciyi nereden bulabilirim?
  • gitti gidiyor gibi sitellerde 10 -20 lira arası satılıyor.
  • Peki ps1 kollarını çevirici alsak çalıştırabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Peki ps1 kollarını çevirici alsak çalıştırabilirmiyiz?

%100 çalışır
  • arkadaşlar bende o çevirici kablodan aldımda fakat pes gibi futbol oyunlarında X ve Kare tuşlarını yön tuşları olarak görewlendiriyor otomatik optionstan nekadar ayarlasamda nafile bana bunu çözebilecek bi program söyliyebilirmisiniz acaba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberx

arkadaşlar bende o çevirici kablodan aldımda fakat pes gibi futbol oyunlarında X ve Kare tuşlarını yön tuşları olarak görewlendiriyor otomatik optionstan nekadar ayarlasamda nafile bana bunu çözebilecek bi program söyliyebilirmisiniz acaba :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 31 Mayıs 2012; 12:32:09 >
  • saolasın kardeşim program için windows 7 kullanıyorumda önerdiğin programı kurdum fakat 2 tane dll dosyası gibi birşey çıktı kolda hiç bir değişiklik olmadı tuş sorununu nasıl çözebiliriim ki :S
  • Bu aparattan Ankara'da bulabileceğim yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberx

saolasın kardeşim program için windows 7 kullanıyorumda önerdiğin programı kurdum fakat 2 tane dll dosyası gibi birşey çıktı kolda hiç bir değişiklik olmadı tuş sorununu nasıl çözebiliriim ki :S

denetim masası/oyun kumandaları bölümünden tuş ayarı yapmayı dene. gene olmazsa yapacak bişey kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

Bu aparattan Ankara'da bulabileceğim yer var mı?

maltape pazarında rahatlıkla bulabilirsin
  • nasıl bağlıyabiliriz. bilgi verir misiniz? usb 4 kablo ps2 kolu 9 kablo.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.