Bildirim
sony ps2 kolunu pc koluna çevirme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evet ben dönüştürücü ile ps2 kolunu pc ye bağladım.sadece ps emulatörlerinde kolu kullanabiliyorum.normal pc oyunlarını tanıtmayı bir türlü başaramadım.normalde denetim masasındaki kolu görüyor,tuşları algılıyor,joyistiklerin hassasiyetini bile ayarlıyabiliyor.ama nedense oyunlarda tanıtamadım.sanırım bir driver gerek onuda netten bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: isis1982
evet ben dönüştürücü ile ps2 kolunu pc ye bağladım.sadece ps emulatörlerinde kolu kullanabiliyorum.normal pc oyunlarını tanıtmayı bir türlü başaramadım.normalde denetim masasındaki kolu görüyor,tuşları algılıyor,joyistiklerin hassasiyetini bile ayarlıyabiliyor.ama nedense oyunlarda tanıtamadım.sanırım bir driver gerek onuda netten bulamadım.
bunu kullanıcaksın. sürücüsü kutusunun içinde oluyor. bütün oyunlarda sorunsuz kullanabilirsin. 15 tl civarı fiyatı var
-
quote:
Orijinalden alıntı: koraykasap22
quote:
evet ben dönüştürücü ile ps2 kolunu pc ye bağladım.sadece ps emulatörlerinde kolu kullanabiliyorum.normal pc oyunlarını tanıtmayı bir türlü başaramadım.normalde denetim masasındaki kolu görüyor,tuşları algılıyor,joyistiklerin hassasiyetini bile ayarlıyabiliyor.ama nedense oyunlarda tanıtamadım.sanırım bir driver gerek onuda netten bulamadım.
bunu kullanıcaksın. sürücüsü kutusunun içinde oluyor. bütün oyunlarda sorunsuz kullanabilirsin. 15 tl civarı fiyatı var
bilgilendirme için çok teşekür ederim.sadece sürücüsünü bulabileceğim bir link yada wep adresi biliyormusunuz acaba.birde öyle deniyelim
-
quote:
quote:
quote:
bilgilendirme için çok teşekür ederim.sadece sürücüsünü bulabileceğim bir link yada wep adresi biliyormusunuz acaba.birde öyle deniyelim
p.m. atamıyorum o yüzden mail attım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 8 Ağustos 2009; 3:37:12 >
-
@koraykasap22 arkadaşıma çok teşekürler.
arkadaşımızın verdiği driver çalışıyor.vibrasyon özelliğide dahil.(titreşim olunca oyunlar ayrı bir zevkli oluyor yahu)"denetim masası/oyun kolların"girdiğimizde vibrasyonun titreşim yüzdesini dahi ayarlama imkanı veriyor.
tekrar çok teşekür @koraykasap22
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıYı -- 8 Ağustos 2009; 4:57:44 > -
quote:
arkadaşımızın verdiği driver çalışıyor.vibrasyon özelliğide dahil.(titreşim olunca oyunlar ayrı bir zevkli oluyor yahu)"denetim masası/oyun kolların"girdiğimizde vibrasyonun titreşim yüzdesini dahi ayarlama imkanı veriyor.
rica ederim. fifa, pes gibi bazı oyunlar gamepadi direk görüyor nfs, gta, dmc yada resident evil gibi bazı oyunların "controller options" menüsüne girip "ps2 to pc convert cable" seçeneğini işaretleyince aktif oluyor. ama piyasadaki gamepad destekli oyunların %99 unu ps2 gamepadinle oynayabilirsin. pc de playstation keyfi yapabilirsin artıkiyi oyunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 8 Ağustos 2009; 5:40:43 >
-
quote:
quote:
rica ederim. fifa, pes gibi bazı oyunlar gamepadi direk görüyor nfs, gta, dmc yada resident evil gibi bazı oyunların "controller options" menüsüne girip "ps2 to pc convert cable" seçeneğini işaretleyince aktif oluyor. ama piyasadaki gamepad destekli oyunların %99 unu ps2 gamepadinle oynayabilirsin. pc de playstation keyfi yapabilirsin artıkiyi oyunlar
o driverı bana da yollayabilirmisin dostum belki denemem başarılı olur o driverı bana da lazım olabilir şu sıra deneyemiyecegim çünkü yaz okulundayım ve pazartesi finaller başlıyo haftaya artık inşallah sonucunu yazarım buraya da çalışan kolun başını yemesek bari
-
http://**********.com/files/264888705/adapter.zip.html
adresinden indirebilirsiniz.***** rapidshare yazınız. -
Peki ben o çeviriciyi nereden bulabilirim? -
gitti gidiyor gibi sitellerde 10 -20 lira arası satılıyor. -
Peki ps1 kollarını çevirici alsak çalıştırabilirmiyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Peki ps1 kollarını çevirici alsak çalıştırabilirmiyiz?
%100 çalışır -
arkadaşlar bende o çevirici kablodan aldımda fakat pes gibi futbol oyunlarında X ve Kare tuşlarını yön tuşları olarak görewlendiriyor otomatik optionstan nekadar ayarlasamda nafile bana bunu çözebilecek bi program söyliyebilirmisiniz acaba :( -
quote:
Orijinalden alıntı: canberx
arkadaşlar bende o çevirici kablodan aldımda fakat pes gibi futbol oyunlarında X ve Kare tuşlarını yön tuşları olarak görewlendiriyor otomatik optionstan nekadar ayarlasamda nafile bana bunu çözebilecek bi program söyliyebilirmisiniz acaba :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 31 Mayıs 2012; 12:32:09 > -
saolasın kardeşim program için windows 7 kullanıyorumda önerdiğin programı kurdum fakat 2 tane dll dosyası gibi birşey çıktı kolda hiç bir değişiklik olmadı tuş sorununu nasıl çözebiliriim ki :S -
Bu aparattan Ankara'da bulabileceğim yer var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: canberx
saolasın kardeşim program için windows 7 kullanıyorumda önerdiğin programı kurdum fakat 2 tane dll dosyası gibi birşey çıktı kolda hiç bir değişiklik olmadı tuş sorununu nasıl çözebiliriim ki :S
denetim masası/oyun kumandaları bölümünden tuş ayarı yapmayı dene. gene olmazsa yapacak bişey kalmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: xamaximax
Bu aparattan Ankara'da bulabileceğim yer var mı?
maltape pazarında rahatlıkla bulabilirsin -
nasıl bağlıyabiliriz. bilgi verir misiniz? usb 4 kablo ps2 kolu 9 kablo.
Benzer içerikler
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- khalkedon elektronik
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- ps5 dikey stand
- ps4 ses var görüntü yok
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- ps5 vs ps5 pro
- gta 4 hileleri
- mart ayı ps plus oyunları 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X