Şimdi Ara

Sony Ps Vita alıcam Fikirlerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ps vita almayı düşünüyorum malesef bi cihaz almadan öncede çok titizimdir tam olarak içime sinmesi lazım bu konudada bayadır forumu okuorum ama tam tatmin edici cevapları bulamadım kullanan arkadaşlardan sorduğum sorular konusunda yardımlarını bekliyorum.Uzun yıllardır oyun oynuorum eşşek kadar adamım aslında ama senelerdir değişmeyen zevkim benim çağrı merkezinde çalışıyorum vardiyalarımda oldukça boşluklar oluyor zaman geçirmem için ideal olarak düşündüm evde zaten bilgisyarım var ama el konsolu ortaokulda aldığım ilk gameboyumdan beri hastalıktır bende :).Sorularıma geçim ben,

1)öncelikle alıcağım ürün buhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps-vita-wi-fi-3g-8-gb-hafiza-10-adet-oyun-92415564 önerirmisiniz bu kodlar konusunda azcık cahilim her hangi bir sorun olurmu yoksa bilmediğim her hangi bir hinlik varmı oyunlar kutulu olsun diye bir takıntım yoktur bilgisayardada steam ve blizzard acclerinden hep yuklerım zaten burdada aynı mantıkmı istediğim kadar silip silip tekrar kurabiliyomuyum?

2)Benim için film ve müzik de oyunlar kadar önemli bu platformda, malum çağrı merkezi olduğu için kız arkadaşımda paso yanımda oldugundan film izlemem sık sık gerekicek kafama göre hafıza kartına bilgisayarımdan istediğim gibi film doldurabilicemmi herhangi bir sıkıntısı varmı altyazı ayarlama durumları rahatmı?

3)Oyun fiyatları diğer şeyler konusunda bir sıkıntım yok konsolda her zaman her şey pahalıdır bilen bunun yüküne buna göre girer zaten asıl sorum psn'de vitaya cıkan her oyunu bulabilirim sorun olmaz değilmi, iki saattir kurcalıorum vitaya cıkan MADDEN2013'ü bulamadım store'da mesela?US psn Tr psn arasında fark ediomu yoksa?

4)Hazır sormuşken onuda sorayım US veya TR psn arasındaki farkı açıklarmısınız hangisini önerirsiniz

5)Aletin dayanıklılığı konusunda beni en çok endişelendiren anolog çubukları 3 4 tane anolog cubugu pert kolum var benim benmi haşin oynuorum sony banamı satıo sadece bunları bilmiorum ama şimdi bu alette tumlesık olduklarından bozarsam eger eller havaya olmak istemiyorum bu tarz problem yaşayan varmı hiç?

6)PSN plus konusunda bu sorumda anladığım kadarıyla yıllık abonelik alıyoruz o ayın en güzel oyunlarından bir demet bize veriyor güzel ancak o ay sonlandığında bir daha o oyuna erişmemiz mümkün olmuyormu yani demek istediğim örneğin bu farazi konusuorum assasin creed veriyor ben ındırıorum oynuorum sonra oyunu sılıorum 2 3 ay sonra kafama göre tekrardan indirme imkanım varmı?Yoksa sadece o ay içinmi oynama hakkım tam olarak nasıl işliyo bi türlü anlamadım :).Çünkü ben begendiğim bir oyunu silerim 1 sene sonra aklıma gelir tekrar kurar oynarım öle biriyim bana bir sorun yaratırmı bu konuda.yani eğer yıllığı böle 90 küsür lira her oyunda bende kalıosa süper bişeyde böle birşey olacağına imkan vermedi aklım :) kusra bakmayın cahilliğimin

7)PSP oyunları konusu, açıkçası bunuda tam olarak anlamadım şimdi butun oyunları vita destekliyor diye sony bir taş atmıstı bu doğrumu birde butun psp oyunlarını psn'de bulmam mümkünmü örneğin benim en sevdiğim oyunlardan biri olan def jam NY hala varmı psn'den indirip vitada sorunsuzca oynayabilirmiyim?

8)Son sorumda online desteği olarak online oynarken rahat rahat oyuncu bulabiliyomusunuz Ping yada lag sorunu yaşıyomusunuz en sevilen ve en çok oynanan online oyunlar hakkında bilgilendirebilirmisiniz?

Kusura bakmayın cidden biraz uzun sorular oldu ancak sizden olabildiğince şahsi fikirlerinizle yanıtlamanızı bekliyorum.Madde madde açıklarsanız benim gibi almayı düşünen diğer arkadaşlarada örnek bir konu olmuş olur.yarın vericeğiniz cevaplara göre bende siparişimi vericem.Şimdiden hepinize tşk ederim.

• mesajım bulunsun akşam cevaplarım.
  • Arkadaşlar cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum aklımda olan diğer modelin linkinide paylaşım sizce bunumu almak daha mantıklı yoksa gittigidiyordan paylaştığımımı?

http://www.teknosa.com/urunler/119961382/sony-ps-vita-wifi-3g-konsol-sony-ps-vita-4-gb-memo
  • 8gb hafıza kartı +10 oyun paketi yerine 16gb hafıza kartını düşünebillirsin

mesajı boş zamanımda editliycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 8 Eylül 2013; 2:04:08 >
  • 1) Evet PSN'den aldığın oyunlar her zaman senin oluyor.(PSPlus ile aldıysan aboneliğin süresince) İster sil sil kur istersen de bilgisayarına yedekle istediğin zaman direk bilgisayarından yükle.
    2)Evet istediğin gibi film ve müzik yükleyebilirsin tek sıkıntısı pil ömrü biraz kısa (video izlersen mex 5-6 saat) ama şarj süresi boyunca kullanabiliyorsun cihazı yakınında priz varsa sorun olmaz.
    3) Şöyle PSN'de neredeyse her oyun var ama bazı oyunlar PSPlus ile verilip o ayın sonunda store'dan ayrılıyor.(Yanlış hatırlamıyorsam)
    4) Şöyle söyleyeyim US, EU ve JP üç ayrı içeriğe sahip PSN. Sunulan içeriklerde hafif değişikler yapılıyor (Örn: Plus için bu ayın oyunları US ve TR de farklıydı). Çıkan oyunlar bazen bölgeye özgü çıkıyor o yüzden bazı oyunlar diğer PSNlere geç çıkabiliyor özelleştirme gerektiği için. Ama genel olarak önemli bir fark sezemedim ben.
    5) Bu konuda pek bir bilgim yok ama MGS oynarken the Bossu yenecem diye baya uğraştım analoglara kafa attım bana mısın demedi hala sapasağlam
    6) Evet indirdiğin bütün oyunlar senin satın alma listende görülür ve aboneliğin sonlanıncaya kadar senin olur. İstediğin gibi silip kurabiliyorsun. Ancak o ayın oyunlarını kaçırır da indiremessen bir daha indiremiyorsun.
    7) Benim bildiğim bütün PSP oyunları değil de birçeğu Vitada çalışıyor. Çünkü PSP oyunlarının port edilmesi lazım onu da Sony genelde kendi yapıyor. Yine de çok fazla PSP oyunu olduğunu söyleyebilirim.
    8) Ben CoD, NFSMW ve Killzone Betasında multi oynadım bu oyunlarda pek lag ve oyuncu bulamama sıkıntısı olmadı -en azından benim için- ancak FIFA gibi oyunlarda genelde yenisi çıkınca eskisinde pek online oyuncu olmuyor. Gene de online özellikleri benim için tatmin edici. Özellikle near ile yakınındaki oyuncuları bulup onlarla aynı oyunu oynuyorsan multi yapabiliyorsunuz. Bu özellik çok hoşuma gitmişti.

Başka sorun olursa sorabilirsin. Vita gerçekten güzel bir cihaz biraz şarjı az gidiyor ama genel olarak baktığımızda mükemmel. Bir de uyarayım eğer oyunları kutulu değilde dijital alacaksan Amerika'dan falan 32GB MemCard getirttir bir iki tane çünkü bir oyun 1.5 GB'den başlayıp 4GB'yi bile geçebiliyor. Hangi cihazı alırsan şimdiden hayırlı olsun.

Son olarak Sıfır alabilirsin çeşitli sitelerden bundle olarak üstüne de MegaPack alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orion7 -- 8 Eylül 2013; 11:51:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.