Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36.251
Cevap
642
Favori
2.784.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa'da yokmu kampanyalı PS3 alınabilecek yer arkadaşlar.
    Vatan Bilgisayar'da PS3 kalmamış.Başka tavsiye edeceğiniz yerler varmı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelmez

Arkadaşlar merhaba,

Konuyu play station kampanyaları hakkında takip ediyordum. takip edenlerin içinde benim gibi satın almış olanlarda vardır mutlaka. Satın aldıktan sonra birde oyun sıkıntısı çıktı ortaya. Oyunlarla ilgili de kampanyaları burada yazabilirmiyiz nedersiniz.
    İlk notuda ben düşeyim. Soni mağazalarında bir dualshock ps3 kol + 2 oyun 140 tl kampanya vardı. Ben sadece oyun lazım dedim. Kill zone 2'yi içlerinden seçtim. 39 Tl fiat dediler. 30 lira ikramla satın aldım. Satın aldığım yer neomarin'deki sony mağazası.

Saygılarımla,

Tüm Sony Centerlarda vardır umarım. Haber için teşkkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Migroskopta yazıyor;

PS3 120GB + Oyun + 2.Kol = 849TL (70,75TL x 12Ay)

kalın kasa sanırım

gerçi 120 gb kalın kasa yok sanırım fotoğraf mı hatalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birathere -- 21 Haziran 2010; 14:34:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

Bursa'da yokmu kampanyalı PS3 alınabilecek yer arkadaşlar.
    Vatan Bilgisayar'da PS3 kalmamış.Başka tavsiye edeceğiniz yerler varmı arkadaşlar.

arastırıyorum bende eski makinam 20 gün önce sarı ısık gördü..bakalım en ucuz media marktta var..

700 tl ye ps3 slim 120 gb lık

900 tl ye yanında kol ve oyunla 250 gb lık slim
  • teknosada 750 tl +50 tl hediye çeki var
  • Teknosa 750 TL + 50 TL Hediye Çeki (bu PS3'e sayılmıyor sanırım, ayrı bir ürüne kullanılabiliyordur heralde)
    Bimeks 729 TL
    Gold 739 TL
  • Bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Bugün Bimeks'e sordum teşekkür yada takdir belgesine %20 gibi bir indirim uygulayabilceklerini söylediler.

''Ps3 konsol 720tl''
    ''2.kol 111tl''
    ''Pes2010 72tl''

ben almayı düşünüyorum bu fiyatlardan belki işine yarayan olur diye paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcs*

Bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Bugün Bimeks'e sordum teşekkür yada takdir belgesine %20 gibi bir indirim uygulayabilceklerini söylediler.

''Ps3 konsol 720tl''
    ''2.kol 111tl''
    ''Pes2010 72tl''

ben almayı düşünüyorum bu fiyatlardan belki işine yarayan olur diye paylaşmak istedim.

Darty de 2 oyun+kol 899. bence daha iyi
  • Evet daha uygun fakat internetten alma taraftarı değilim.
  • Ben pazar günü Optimum Teknosa dan 250 GB PS3 Mod Nation Racers oyunu ve orjinal DS3 ile birlikte 879/12 taksit artı %10 Worldpuan ile aldım. Gittiğimde son 2 kutu kalmıştı ama belki tekrar gelmiştir.
  • arkadaşlar electro word de kampanya bitmiş teknosada 869 tl olmuş sony de 780 tl her yerde artmaya başlamış

bugün darty de 699 tl ye aldım ben son 1 kutu kalmıştı 120 gb.Yanında 20 tl ye hdim kablosu aldım oyun almadım oyun için yarın kadıköye gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

Ben pazar günü Optimum Teknosa dan 250 GB PS3 Mod Nation Racers oyunu ve orjinal DS3 ile birlikte 879/12 taksit artı %10 Worldpuan ile aldım. Gittiğimde son 2 kutu kalmıştı ama belki tekrar gelmiştir.

Bende aldım içerenköy carrefourdan 5stok kalmıştı ben alırken hala varmı bilemem

oyun da satılık/takaslık isteyen varsa
  • Arkadaşlar çok sağlam istihbarat var 649 a slim paket 120GB 12 taksite Şok marketlerde haftasonu satışa çıkacakmış karne hediyesi kampanyası yapmışlar...
  • Karne falan gerekiyor mu
  • Bildiğim kadarı ile hayır arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleischman

Arkadaşlar çok sağlam istihbarat var 649 a slim paket 120GB 12 taksite Şok marketlerde haftasonu satışa çıkacakmış karne hediyesi kampanyası yapmışlar...

açıkçası çok da beklenen şok edici bir fiyat değil gibi geldi bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsyn

MEDİA MARKT

250 GB SLİM KASA+İKİ KOL+WORLD CUP FUTBOL OYUNU = 899 TL 10 Taksit

bence ihtiyacı olanlar için iyi fırsat...

6 hazirana kadar

Hesap yaparsan şok buradan daha avantajlı...500-600 arası bir fiyat bekliyorsanız orasını bilemem tabi....
  • Benim bu konuda pek bilgim yok şok daki sadece makina mı kol falan varmı yada oyun hediyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Benim bu konuda pek bilgim yok şok daki sadece makina mı kol falan varmı yada oyun hediyesi

Standart paketmiş şimdi telefon ile görüştüm...
  • Yani kol yok öylemi kusura bakma bu konuda pek bilgim yok
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.