Şimdi Ara

Sony Playstation 6'dan ilk bilgiler paylaşıldı: X3D işlemci ve daha fazlası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben 24 yasindayim 9 yasimda black ops 1 ile basladim fps lere hala da oynuyorum , Önemli olan sadece ps oyuncularina karsi oynamak ki haksiz rekabet olmassin pc deki gibi .

HERKES AYNI SARTA konsolda en sevdigm nokta o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wesker0005

ben 24 yasindayim 9 yasimda black ops 1 ile basladim fps lere hala da oynuyorum , Önemli olan sadece ps oyuncularina karsi oynamak ki haksiz rekabet olmassin pc deki gibi .

HERKES AYNI SARTA konsolda en sevdigm nokta o.

Evet hepiniz otomatik nişan alıp sağa sola dönüyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Aynen öyle en cok oyuncu sayisida konsolda bunun da nedenleri var zaten istatistikler ortaada

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt
    Tebrikler, iyi çalışırsanız mesnevi gibi dönersiniz ramazan aylarında

• Bakalım oyun olarak ne ile birlikte çıkacak. Last of us 2 8K remaster filan gelirse kusarım artık.

• x3D işlemci iyi, güzel bir mini pc olur ama şahsen PS kullanmam. Mağaza fiyatları uçuk ve oyun yok. Onun yerine PC al geç daha iyi.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Timed exc olayı devam ettiği sürece, oyunlarda avantajı olur. Şu anki kötü haliyle bile, Ghost of Yötei ve Death Stranding 2, 2025'te timed exc olarak gelecek.

Sony, Covid süreci ve hatalı live service politikasından dolayı kötü bir dönem geçirdi. Tekrar toparlayacaklar.

Tabi ilerde, bildiğimiz konsol mantığı devam eder mi veya timed exc olayı nereye kadar sürer, onu göreceğiz.

Valve'in çıkaracağı konsol önemli olacak. Sony de nihayetinde, neyi kârlı görürse onu yapacak. Dualsense'in elektrikli arabalarda bile desteklendiği bir çağda her şey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 21 Ocak 2025; 3:25:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony .bokla sudukle uğraşacağına once live servis boyundan bend blue point ve NDog studiolarinin boşa giden ve çöp e atılan projelerinin ve boşa giden 5 yılının hesabını versin.

Mallar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 hüsranından sonra PS6 ya pek heycanlanamıyorum nedense...

• Oyun Pc ci toplanır bunun fiyat ateş gibi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.