ben 24 yasindayim 9 yasimda black ops 1 ile basladim fps lere hala da oynuyorum , Önemli olan sadece ps oyuncularina karsi oynamak ki haksiz rekabet olmassin pc deki gibi . HERKES AYNI SARTA konsolda en sevdigm nokta o. |
Sony Playstation 6'dan ilk bilgiler paylaşıldı: X3D işlemci ve daha fazlası (4. sayfa)

-
-
Evet hepiniz otomatik nişan alıp sağa sola dönüyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: Wesker0005ben 24 yasindayim 9 yasimda black ops 1 ile basladim fps lere hala da oynuyorum , Önemli olan sadece ps oyuncularina karsi oynamak ki haksiz rekabet olmassin pc deki gibi .
HERKES AYNI SARTA konsolda en sevdigm nokta o.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle en cok oyuncu sayisida konsolda bunun da nedenleri var zaten istatistikler ortaada
-
Tebrikler, iyi çalışırsanız mesnevi gibi dönersiniz ramazan aylarında
Bakalım oyun olarak ne ile birlikte çıkacak. Last of us 2 8K remaster filan gelirse kusarım artık.
x3D işlemci iyi, güzel bir mini pc olur ama şahsen PS kullanmam. Mağaza fiyatları uçuk ve oyun yok. Onun yerine PC al geç daha iyi.
-
Timed exc olayı devam ettiği sürece, oyunlarda avantajı olur. Şu anki kötü haliyle bile, Ghost of Yötei ve Death Stranding 2, 2025'te timed exc olarak gelecek.
Sony, Covid süreci ve hatalı live service politikasından dolayı kötü bir dönem geçirdi. Tekrar toparlayacaklar.
Tabi ilerde, bildiğimiz konsol mantığı devam eder mi veya timed exc olayı nereye kadar sürer, onu göreceğiz.
Valve'in çıkaracağı konsol önemli olacak. Sony de nihayetinde, neyi kârlı görürse onu yapacak. Dualsense'in elektrikli arabalarda bile desteklendiği bir çağda her şey olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 21 Ocak 2025; 3:25:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony .bokla sudukle uğraşacağına once live servis boyundan bend blue point ve NDog studiolarinin boşa giden ve çöp e atılan projelerinin ve boşa giden 5 yılının hesabını versin.
Mallar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PS5 hüsranından sonra PS6 ya pek heycanlanamıyorum nedense...
-
Oyun Pc ci toplanır bunun fiyat ateş gibi olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X