< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 17 Şubat 2024; 19:21:37 > |
Sony Playstation 5 14500 tl fiyat hatası olabilir bitmiş

-
-
özür dilerim diğer konuyu görmedim ben
-
Ürünü gördükten sonra ürün tükenmeden hemen paylaşmak için konu var mı diye kontrol etmeden açmış olabilir. Yapıcı olmak yerine neden bu kadar yıkıcısınız. Belki sizin yüzünüzden bir sonraki fırsatta geç paylaşım yaptığı için ürün tükenecek belki hiç paylaşım yapmayacak yıkıcı değil yapıcı olunuz burası paylaşım platformu.
-
Hocam ne diye özür diliyorsun? Sanane deyip geçsene. Yüz verme bu tiplere.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hepimiz insanız olur öyle şeyler hevesi kırıldığı için söylemiştir meseleyi büyütmeye gerek yok oda mesajını silmiş zaten
-
Diğer konu nerede göremedim
fiyat neden böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-playstation-5-14-499--158061178
paralel ithalatlar 17-18'e düşüyor arada biraz daha düşüğü mantıklı geldi paylaştım
En Beğenilen Yanıtlar

Ürünü gördükten sonra ürün tükenmeden hemen paylaşmak için konu var mı diye kontrol etmeden açmış olabilir. Yapıcı olmak yerine neden bu kadar yıkıcısınız. Belki sizin yüzünüzden bir sonraki fırsatta geç paylaşım yaptığı için ürün tükenecek belki hiç paylaşım yapmayacak yıkıcı değil yapıcı olunuz burası paylaşım platformu. |
Hocam ne diye özür diliyorsun? Sanane deyip geçsene. Yüz verme bu tiplere.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X