Şimdi Ara

Sony : PlayStation 4 neden bu kadar çok satıyor anlamıyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

    Para verip her review web site'da ovdurdukce ovdurduler. Gerizekali insanlar PS4'a cok iyi bakip, Xbox One'a cok kotu gozle bakti. Microsoft'un Xbox One introduction'da cok hata yapti. Second hand olmayacak, yok iste constant internet connection bilemle insanlar sogudu. Butun neden bu.

    Bombayi birakti adam dikkat.

    Dont feed the troll

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlayamazsınız

  • çoğu insan sadece ismi için alıyor. burada yok çözünürlüktü yok fpsydi vay efendim rami az ama diğerinin vrami ayrı gibi ayrıntıları tartışanların zaten çoğunun ne ps4 ne de xboxone alacağı var. yani alanların çoğu sadece ps olduğu için alıyor. iphone almak gibi bişey bu. iphoneu olan 14 yaşındaki ergen kızın iphonun kamerası haricinde hangi özelliğinden haberi var bi düşünsenize? aynı model ps4 olayında da geçerli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr xXx


    quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Ah su pc sahipleri.. hala gta5 i oynayamamis olan pc sahipleri neyin beklentisi icersindeler. Pc sahiplerinin hesabi suna benziyor. Ellerinde ferrari var ama surcek yol yok. Sen 10000 tl lik pc yapip 4k oynasan ne olur?Oyun mu var pc de? Pc hickimsenin umurunda degil artik

    Sen hayırdır ya? Sabah sabah yürek mi yedin kardeş? Bi oyunu illa ilk çıkınca mı oynamak gerek sen verirsin bi oyuna en aşağı 150 lira ben veririm Maximum 50 lira ve grafik umrumda değil çamur gibi olsada oynansın. ++ sony ps4 almayı düşünüyorum 1000 tl düştüğü zaman é tabi oyunlarda bollaşır fiyatlarda iner illa enayi gibi bi oyun ilk çıktı diye maaşı ona vermek olmaz

    Gta cikali kac ay oldu hatirlayabilen varmi? Sen hatirlamiyorsun belliki. Maximum 50 tl verebilcegin yeni cikmis pc oyunlarinida bizimle paylasirsan seviniriz ayrıca :) en son battlefield 3 oyununu ilk ciktiginda 120 tl ye almistim. Yeni cikan oyunlar ne zamandir 50 tl oldu? Psn plus diye bisey duydunmu. Bircok kaliteli oyun cikisindan 4-5 ay sonra bedava olarak ps sahiplerine zaten sunuluyor. Maksat oyunlari ilk ciktiginda oynamak degilse playsationda bu zaten bedava icerik olarak sonraki aylar sunuluyor. Hayati korsan olan bir arkadasim ayda sadece 1 oyun alarak konsoluna 8 ay da yaklasik 30 orjinal oyun yükledi. Bir daha pc ye cop yatirmam diye konusup duruyor.

    Artik insanlar surekli kasilip duran optimizasyon ozurlu ve online modlari hilecilerle dolu pc oyunlarini umursamiyor. Sahsen benim umurumda degil. Kimsenin umurunda degil. Rakibi xbox modelide yeterince hayal kirikligi olunca tek cozum playstation oldu. Bende 2015 yilinin basinda alacagim bir tane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Koskoca Sony anlamayacak da biz mi anlayacağız. Tamamen reklam amaçlı, benim bile içimden almak geldi şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah sabah yarıldım ya! Haberin başlığı çok komik...

  • Aslinda olay basit. Share butonu ilk sebep. Insanlar oyunlarini kaydedip paylasmayi seviyor hele cok oyunculu oyunlari oynarken. Ikinci sebep 1080p yani daha fazla guc. Ucuncu sebep de exclusive oyunlarin ps3 donemindeki basarisi. Uncharted last of us v.b oyunlar ps4 deki exlusiveler icin ornek teskil etti.

  • ps4 şu an rakipsiz durumda. Bu yüzden bu kadar fazla satması normal. Microsoft konsol piyasasından inşallah çekilir'de yerine bu işi becerebilen bir firma gelir. Nintendo yakın zamanda yeni bir konsol duyurması ve hemen piyasaya sürmesi lazım. wii u dan bu saatten sonra bir cacık olmaz.

  • abiler yedik bi b*k çözemedik.. aklsdlknas :D:D

  • PR'ın kralı, Gaf'ın da alası başka bişey değil. "Şaka değil gerçek" de değil.

    Cloud Gaming'i Cloud destekli render yani grafik olarak algılayıp ona umut bağlarsanız af buyrun çok beklersiniz. Varolan çözümler ile oynayan varsa hiç o kadar cezbedici olmadığını görmüş olmalı (ben en azından onlive ve gaikai'ye para verip denemiştim, 40ms ping ile yine çok iticiler).

    Cloud gaming diye eve kutu verip hizmet verenler faln var şu an kabul. Ama bunlar varolan oyunları 720p işleyip veya kısık ayar ile bize stream yapmaktan başka bişey değil. Buna para verenler en başta düşük beklenti ile satın aldıklarından rahatsız etmiyor.


    Bide konsola laf atıp "salaklar gidip konsol alıyorlar" diyen arkadaşlar, kendinizi dünyanın en akıllıları grubuna sokup durmayın bi zahmet.

  • Keşke Şu Konsollar ( Xbox One ve PS4 ) donanım olarak biraz daha güçlü olsaydılar.Sonuçta en az 5 yıl daha donanım güncellemesi gelmeyecek.

    Fiyat yukarı çıkacaktır doğru ama Sony 600 Dolara Cep telefonu satıyorken ve üst seviye donanım kullanıyorken.( her sene donanım güncellemeside cabası )
    donanımı düşük tutulan konsollar yüzünden nextgen. kabul edilen sınıf biraz düşük kaldı. keşke donanım biraz daha güncel tutulabilseydi.

  • Ps one den sonra hic ps kullanmamis pc ile yoluna devam etmis ben en büyük sebep buna sanirim :) cünkü benimgibi steam pc oyuncularina ps4 aldirmayi basardilar ve cok keyif alarak oynuyorum, simdi ise biraz nostalji yapip pcde the witcher oynuyorum biraz yeni cikan oyunlar ucuzlasin ps4 e dadancam gene :)

  • ciddi ciddi açıklayanlar olmuş. gerçekten bilmediklerini mi sanıyorsunuz adamlar reklam olalım muhabbetine açıklama yapmış işte
  • Adam hakli ps3 un üzerine yeterince özellik koyamadılar bu kadar satması saçma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma Hababam Sınıfı filmindeki deney sahnesi geldi. Kimya hocası hayret bu sefer niye patladı ben de anlamadım diyor. İnek Şaban ben de anlamadım diyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen iyi değilsin rakiplerin kötü.Ayrıca PS nin ismi var.(samsung gibi) galaxy s3 zamanında Samsungun rakipleri kötüydü ancak şimdi ve geçen yıl rakipleri ondan daha iyi modeller çıkardi.(HTC one m8, xperia Z2 LG G3 )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf silver -- 21 Ağustos 2014; 12:35:42 >
  • ben de anlamıyorum, o fiyata şahane pc kurmak ve tüm oyunları bedava oynamak varken neden ps4 alır insanlar sonra bir oyuna 200 TL bayılırlar, millet parayı saçacak yer bulamıyo herhalde biz asgari ücretle peynir ekmeğe zor para yetiştirirken

  • Sebebi bu nesilde xbox360 sahiplerinin de hatrı sayılır kısmını kendi bünyesine katması. Ama neden çok sattığını anlayamıyoruz demesi biraz
    talihsiz bir açıklama olmuş gibi, ürününlerine güvenmiyorlarmış gibi bir esinti yaratıyor kulağa.
  • PS 4 devam

  • Sayin Yoshida,
    Biz buna sürü psikolojisi diyoruz :)

    Adamlar direk stres olmus. Bir sonraki model de bunun basarisini yakalayamazsak diye. adamlarda anlik basarilardan cok başarının sürekliliği önemliç

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.