Şimdi Ara

Sony, PC'ye Daha Fazla Birinci Parti Oyun Getirmeyi Planlıyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
6.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Horizon Forbidden West kesin gelecektir,bence Epic Games'e özel olur.
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    Epic için yapılan yatırımın bu konu ile alakası yok.Unreal Engine üzerinden yapılan bir yatırım.Quantic Dream oyunlarını pcye Epic getirmedi.Sözleşmeleri bittiği için oyun pcye çıkacaktı Epic önceden çöküp parayı basıp belirli bir süre mağazasına özel yaptı.
  • Arkadaşlar nasıl ki Xbox oyunlarının pcye gelmesi Series X'i öldürmediyse, Ps5 oyunlarının pc'ye gelmesi de Ps5'i öldürmez. Sadece oyuncuların seçenekleri artmış oldu, kaliteli oyunların maliyeti konusunda firmaların eli rahatladı.

    Şimdi insanlar özgürce konsolunu seçip eğer ekstra işi veya zevki için bir pc'si varsa karşı konsolun oyunlarını da deneyimleyebilir. İki tarafın seçenekleride böylece genişlemiş oldu. Konsol seven adam konsolda pc seven adam pcde oyunları deneyimler artık.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Funder

    Pc varken ne gerek var ps'ye anlamadım en gereksiz cihaz bu olmalı.</blockquote>

    Konsol kullanmadığınız her halinizden belli konsolun bir kere rahatlığı var uzan oyna pc de onu yapamazsın.. onu geçtim sürekli sistem yenileme şu oyunu kaldırcakmı kaliteli oynicam derdi yok bir kere en iyi optimizasyon konsolda PC PC kafayı yediniz

    Arkadaşa akıl verirken senin de PC kullanmadığın her halinden belli olmuş yahu PC'ye konsoldan kat be kat daha fazla donanım takılıyor PC ile konsolu karşılaştırmak neyin kafasıdır ya? Kendinize gelin artık PC'ye gamepad de bağlarsın(xbox/ps'inkiler dahil), joystick/arcade stick de bağlarsın, 155 ekran tvyi de bağlarsın PC'de sınır yok, bu anlattıklarımı yapabilmek için büyük bilgi birikimi gerekmez bunları da benden öğrenmesin bizahmet kimse. Sınırsız bişey ile sınırları belli bişeyi karşılaştırarak kendinizi komik duruma düşürmeyin, uzan oyna demiş bi de bişeyi savunurken mantıklı savunun artık da adam haklı diyelim. En iyi optimizasyon konsolda falan da değil son yıllarına doğru salıolar iyice optimizasyon sorunlarını. PS2'de bizzat bir sürü oyunda başıma geldi, PS3'te de PS4'te de durum aynı Days Gone araştır biraz anca Pro sürümlerde kabul edilir düzeyde çalışıyor, alayı da 30 fps zaten oyunların burdan başlıyo konsolun geriliği. Zaten Pro olayı çıktıktan sonra konsolun artık ne kolaylığı ne pratikliği falan kalmadı anlayın şunu.




  • PC rahatlık yemin ederim rekabet var, keyfi daha başka, oyun fiyatları uygun. Konsollarda ki fiyatlar ne öyle aman Allah'ım. Mantıklı adıma atmış Sony boşuna Epic Games hissesine ortak olmamışlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Spider-man gibi bir markanın exc olması zaten en büyük hata, konsollar artık para kazandırmıyor önemli olan oyun satışları. Sony bunun farkına varmış anlaşılan. Bu durumda bu nesil muhtemelen son konsol nesli olacak, tahminim her yerden erişilebilen bir bulut servisine yoğunlaşılacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • FU-Frank Underwood kullanıcısına yanıt
    Meechumu öptüğün gün benim için bittin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Raşit ve Cenk oyununda bile 4k 60 fps veremiyor sanırım Ps5, yolla gelsin Sony paramızı Pc'den verelim sana.


    Onu isteseler de getiremezler, ps5 de olduğu gibi boyutlar arası geçişleri genel kullanıcıya yansıtamazlar.
  • Bari Gow, Uncharted 4, Tsushima oyunlarını getirse The Order, Days Gone, Lou: Part 2 gibi vasat oyunları getirse ne olur getirmese ne olur.
  • Horizon pcye duyuruldugunda bunun devami gelir demistim,oldu.Iyi olmus bloodborne u pc de fps kilitsiz oynamayi cok isterim.Eski oyunlar da gelse super olur.Isteyen istedigi sistemde oynasin oyununu iyi bir gelisme.Ps5 neslinde pc kazanan olur demistim.O noktaya da gidiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman oraya "Only on Ps" yazmasın keriz kekler gibi..Bak microsofta direk en baştan söylüyor getireceğini, Sony ise belli belirsiz konuşuyor..6 ay, 1 yıl artık ne zaman çıkaracağını söyleyin ki bizi Ps5 almak zorunda bırakmayın..Yoksa bildiğin sahtekarlık oluyor hiç söylemeyipte sonra bir anda PC'ye geleceğini söylemek...
  • Optimizasyonları Horizon gibi olacaksa hiç gelmesin daha iyi.
  • -Only on Ps- kafasından tamamen vazgeçtik diyinde siz de biz de rahatlayalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim anlamadığım olay Sony o kadar SSD'si ile şov yapıyor, O hızı çok iyi kullanan oyunlar yapacaklar gibi konuşuyorlar ama PC'ye getirecem demek tamamen kısıtlanmış oyunlar yapmak demek olur o konuda..Hıphızlı geçişler, Anında değişen bölüm tasarımları, Oyun tasarımları falan hepsi yalan olacak demek oluyor..Büyük çoğunluk hala HDD Kullanıyor, SDD kullananların çoğuda Ps5'inkinin dengi bile olamazlar..O zaman ortaya şu Sonuç çıkıyor; Sony çok nadir ve Pek veri hızı istemeyen oyunlarını PC'ye çıkaracak..Tahminimce başka firmalara yaptırdığı SSD'nin nimetlerini kullanmayan Time exc. olanlar PC'ye çıkacak, Amiral gemileri ise aynı şekilde PC'ye çıkmadan devam edecek gibi geliyor..
  • persona serisini komple nintendo ya getirseniz ya namıssızlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gelirse daha çok satar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Epic Unreal Engine 5 konusunda bir kıyak yaptıysa Sony'de GoW, TLoU ve Uncharted dışındaki exc. oyunlarını Epic Games Store'a verecektir. Al gülüm ver gülüm olayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Benim anlamadığım olay Sony o kadar SSD'si ile şov yapıyor, O hızı çok iyi kullanan oyunlar yapacaklar gibi konuşuyorlar ama PC'ye getirecem demek tamamen kısıtlanmış oyunlar yapmak demek olur o konuda..Hıphızlı geçişler, Anında değişen bölüm tasarımları, Oyun tasarımları falan hepsi yalan olacak demek oluyor..Büyük çoğunluk hala HDD Kullanıyor, SDD kullananların çoğuda Ps5'inkinin dengi bile olamazlar..O zaman ortaya şu Sonuç çıkıyor; Sony çok nadir ve Pek veri hızı istemeyen oyunlarını PC'ye çıkaracak..Tahminimce başka firmalara yaptırdığı SSD'nin nimetlerini kullanmayan Time exc. olanlar PC'ye çıkacak, Amiral gemileri ise aynı şekilde PC'ye çıkmadan devam edecek gibi geliyor..


    Dediğin gibi Ortada bir çelişki var, Sony kendi ile çelişecek...Herhalde Ps4 oyunlarını kastediyorlar, Ps5 oyunları çelişkiye sebep olur..




  • Yeni bir dönem başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.