Ozellikle sadece spor icin kullalik arayanlar varsa! Yine Sony`den su model kullaklik onerimdir. Fiyat 20 - 40 YTL arasi degismekte, hicbir sekilde kullaktan cikma soz konusu degil, ama ses kalitesi ve bass cikisina gelince orasi tartisilir, tabi bu sadece spor amacli bir kulaklik onerisi!
Sony MDRAS20J Active Series
arklar bende mp3 alacagım bu urunun seklı cok hosuma gıttı ama aynı fıyata daha kalıtelı urunlerde var kararsız kaldım tavsıyenız ne olabilir ha bu arada pek spor yapan bırı degılım
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
arklar bende mp3 alacagım bu urunun seklı cok hosuma gıttı ama aynı fıyata daha kalıtelı urunlerde var kararsız kaldım tavsıyenız ne olabilir ha bu arada pek spor yapan bırı degılım
Tavsiye ederim. Şekli olarak dikkat çekici. Yoldan geçen çoğu kişi bakıyor.
Hocam yatarken vs. Rahat takabilir miyiz kulağımıza?
İnceleme için teşekkürler, kulaklık ve mp3 player incelemelerinin artması dileğiyle.
Yarın Alacağım Babam Borç Para Verirse Vermesse Maaşdan Alcam :D:D
ben kulaklık standını kayıp ettim aca şarj olmasını nasıl sağlayabilirim.
Ürünü yeni aldım sıfır orjinal ambalajında açtım şarj ettim şarkı yükledim fakat çalışmıyor açma yuvarlağa basılı tutuyorum clik sesi gelmiyor ne yapabilirim teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme