Şimdi Ara

Sony NWZ-B133 İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
28.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayırlı olsun serkanky. bende en kısa sürede almayı düşünüyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: boomeranq

    hayırlı olsun serkanky. bende en kısa sürede almayı düşünüyorum

    sağolasın darısı senin başına
  • arkadaşlar aletten dosya silememe konusundaki derdinizi anlamadım. dün gayet girdim attım şarkıları yanlış attıklarımı sildim(daha dün abim izmirden getirdi aleti hediye almış). şimdi yorumları okuduktan sonra tekrar silmeyi denedim sildim de. sadece aletin içindeki şarkıları kesip yapıştıramıyorsunuz. hatta normalde shift delete yaparak siliyordum, şimdi bir de sadece delete yaparak denedim yine sildi. pcye taktığınız sürece içinden istediğinizi zorlanmadan silebilmelisiniz yani derdinizi pek anlayamadım o bakımdan =/

    sağlamlığına gelince, o konuda bi fikrim yok daha alet dün elime geçti. ama yorumlara bakılırsa acilen bi silikon kılıf almalıyım sanırım. antalyada bu alete uygun silikon kılıf nerden bulunabilir?


    hea şimdi anladım cihazın kendi içinden demek istemişsiniz galiba özür dilerim yanlış anlamışım=)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drall -- 7 Aralık 2008; 10:37:33 >
  • benim usb kapağının camı baştan başa çatladı önce azdı sonra çoğaldı sert bir yere çarpmadım ama nasıl oldu anlamadım soğuktan olmuşmudur diye düşünüyorum bu garanti kapsamına girer mi?

    [img=http://img181.imageshack.us/img181/4554/081207113358jg5.th.jpg]
  • ne yazıkki girmiyor..bu tip ürünlerin usb kapakları yedek parça halinde satılsa iyi olucak aslında ama öyle birşeyde yok maalesef.bu arada soğuktan olduğunu sanmıyorum senin farkında olmadığın çok basit bir darbe yeterli o kapağın çatlaması için..
  • drall arkadaş bu ürünün orjinal kılıfı sony nin türkiye sitesinde war ama teknosa..vs mağazalarında yok..anca warsa sony bayilerinde wardır diye düşünüyorum:s
  • Bu modelden evvel çıkardığı usb stick modeli çok daha kaliteliydi ve daha da pahallıydı.. Aynı şekilde Samsung'un da Yeni U4 modelinden evvel çıkardığı U3 çok daha iyidi.. Gittikçe kalite düşüyor.. Artık hızlı tüketime yöneldiler.. Çabuk eskisin yenisini al..
  • Sony mp3 çalar alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey Japonya veya Malezya Malı olmasıdır!!

    incelenen bu ürün gibi Çinde üretilen ürünlerin kalitesi daha düşük oluyor... bozulma veya malzemede çatlamalar vb sorunlar çok oluyor ona göre....
  • Artık işçilik ucuz diye tüm tanınmış markalar Çin de üretim yapıyor.. Çin de işçiler neredeyse karın tokluğuna çalışıyor.. Bir de Global bir ekonomik bir kriz olduğu için;düşük maliyetli ürünler üretiyorlar.. Tabi kalite de düşüyor..
  • Hmm..
    Bende herhangi bir sorun olmadı daha cihazda
    Çatlama-çizilme gibi sorunlar sizin kullanma şeklinizden arkadaşlar ama kılıf lazım o kesin...
    Bide belirtmek istiyorum
    Cihaz hızlı açılıyor ve direk çalmaya başlıyor..(Tabi kapattığınızda çalma modunda ise)
    Ama cihazı açmak için Play tuşuna daha çok basılı tutmamız gerektiğini düşünüyorum ben keşke böyle olsaydı...
    Çünkü play tuşuna dokunur dokunmaz açılıyor(Hold off şeklindeyken)
  • Ben bu modeli kullanmadım ama.. settings'te;boooting mode > main menü - last played seçeneği yok mu?
  • yok öyle bir şey:s
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kirk Lee

    Sony mp3 çalar alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey Japonya veya Malezya Malı olmasıdır!!

    incelenen bu ürün gibi Çinde üretilen ürünlerin kalitesi daha düşük oluyor... bozulma veya malzemede çatlamalar vb sorunlar çok oluyor ona göre....



    Yani şimdi bir ürün üretilirken, kullanılan malzemeler yapılan ürün parçaları..(Son montaj veya üretim için)
    Bütün fabrikalarda standart olmuyormu, gönderilen parçalar?
    anlatabildim sanırım
    yoksa fabrikanın bulunduğu ortam ve ülke kendisi mi üretiyor bunları?
    Ozaman Sony değilde China production olmaz mı? =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTry -- 8 Aralık 2008; 13:27:07 >
  • Arkadaşlar bende dün bu ürünün 2gb radyosuz olanını aldım. Ancak hiçbir yerde bulunmuyor. İzmirdeki hiçbi teknosada yok forumdaki bimeksten aldım. İndirim yaptılar 99ytl iken 87ytl ye aldım. İlk defa mp3 player alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Görünüşü ve kullanımı çok rahat. Ses kaliteside güzel. Bass ları çok sağlam. ekolayzır ı kurcaladım biraz çok güzel sesler elde edebiliyorsunuz. Bana göre tek kötü yanı şarkıları media playerdan atmamız. Diğer türlü atmayı beceremedim :(
  • "Media Player"
    Tamam buradan atılıyor ama gerek yok.

    Kendi özelliği zaten Sürükle&Bırak

    Cihazı tak USB ye...
    Sonra Bilgisayarıma gir Xp ise "Diğer" başlığı altında görmen lazım
    Şöyle göstereyim sana

     Sony NWZ-B133 İnceleme



    Buradan içine girip çok kolay bir şekilde parçaları atıyorsun...
    Sırasıyla
    Storage Media/Music/... bu kısma istersen klasörler şeklinde atabilirsin ya da normal şekilde..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JusTry



    Yani şimdi bir ürün üretilirken, kullanılan malzemeler yapılan ürün parçaları..(Son montaj veya üretim için)
    Bütün fabrikalarda standart olmuyormu, gönderilen parçalar?
    anlatabildim sanırım
    yoksa fabrikanın bulunduğu ortam ve ülke kendisi mi üretiyor bunları?
    Ozaman Sony değilde China production olmaz mı? =)


    sadece içinde kullanılan birkaç önemli malzeme japonyadan gelir.... geriye kalanı çinde üretilen parçalardır... yoksa fabrikayı neden Çin'e açsınlar ki???
  • Arkadaşlar ben laptopumdan usb ye takınca normal flash bellek gibi algılıyor. Dosyaları görüntülemek için tıklayın vs. seçenekleri oluyor.

    Ama masaüstü bilgisayarımda taktığımda sadece media player ile dosyaları atma seçeneği oluyor.

    Birkaç bilgisayarda daha denedim kimisinde flash bellek gibi algılıyor kimisinde media player istiyor.

    *************

    Alacak arkadaşlar için söylüyorum, kesinlikle tavsiye ederim. (sony garantisiyle)

    equlizer'da bütün hepsini en yukarıya çıkarttım. Hem kaliteli ses hemde gümbür gümbür ses verior.
    5-10 dk dinledim başım ağrıdı inanın. dinlediğim kulaklık ise mp3 playerın yanında gelen kulaklık. daha kaliteli bi kulaklıkla kimbilir nasıl olur :) ALIN diyorum çok güzel ürün. fiyatıda uygun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: m.d

    bu ürünü bende 1 ay kadar önce aldım teknosa mağazasından..almayı düşünenlere hiç tavsiye etmiyorum..neden derseniz bikere çok hassas daha alalı 1 hafta bile olmadan usb kapağının üerindeki cam sadece cebime koymamla çatladı..inanın bana ne düşürdüm nede yanlışlıkla üzerine oturdum..yine ekranının bulunduğu bölümde çok çabuk çiziliyor..en ufak bir darbeye dayanıklı değil biryere çok az dokunması yeterli çizilmesi için..ve gelelim asıl bombaya!ürünü aldıktan sonra bikaç gün boyunca farketmemiştim sadece şarkıları sürükleyip bırakıyordum. ama daha sonra içinde birkaç tane dosya oluşturup bu dosyaların isimlerini değiştirmeye çalıştığımda hata verdiğini gördüm..ismlerini değiştiremediğim gibi dosyaları silemiyordumda..attığım dosyalar içinde kalıyordu..format,reset,biçimlendir başka pcde deneme hepsini yaptım ama nafile en sonunda servise gönderdim fakat servistende birşey yok diye geri gönderdiler..muhtemelen üründe bir yazılım hatası var..pc ye taktıımda donanımı kaldır simgesi bile gözükmüyor zaten.şimdi tekrar aldığım yere götürdüm merkezi aradılar merkez değerlendirdikten sonra gerekirse birebir değişim için beni arıcaklarını söylediler..anlıcanız çok başım ağrıdı bü üründen sony dir iyidir diye aldık ama fos çıktı..30 40 milyona satılan en dandik markalarda bile çakma sonylerde bile böyle yazılım hataları olmuyor..bir daha kolay kolay sony ürünü almam..hele çin malı sony ise hiç almam..bu arada ürünün ses kalitesi ve şarzından memnunum ama yukarda bahsettiğim nedenlerden dolayı h,iç tavsiye etmem..alıcaksanız creative yada philips alın bence!!..


    Ürünü bir süredir kullanıyorum, ben de senin gibi cebimde taşıyorum zaten bu amaçla aldım ürünü (bir de ses kalitesi için, nokia n95'in cızırtılı sesinden bıktığım için aldım bunu) ve bahsettiğin sorunlarla karşılaşmadım. Ayrıca donanımı güvenle kaldır simgesinin çıkmaması normal. Benimki normal çalışıyor ve donanımı güvenle kaldır'a tıklamadan ürünü usb'den çıkartabiliyorsun. Tek dikkat etmen gereken dosya transferi gerçekleşirken ürünü usb'den kesmemen. Ben ürünün gayet başarılı olduğunu düşünüyorum, herkese tavsiye ederim.
    Bir de çok klişe olacak ama ürünü sennheiser kulaklıklarla denemenizi tavsiye ederim. Bass'lar "MegaBass" özelliği olmadan bile gayet iyi çıkıyor. Ses yüksekliği de benim tahammül edebileceğimin çok üstünde. Kulaklıklardan mı yoksa kulaklarımdan mı bilemiyorum ama kaliteli bir kulaklıkla ürünün ses kalitesi gerçekten çok artıyor. Kutunun içinden çıkan kulaklıklarla dinlemek hiç zevk vermedi Sennheiser'la dinledikten sonra mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesko -- 15 Aralık 2008; 8:41:55 >




  • Ben de B-135'ten aldım bugün Bimeks'ten.Ses kalitesi bass'ı açtığımda harika oluyor, dibim düştü resmen. Yalnız şu şarj olayını anlamadım.Low-High olayını yani.L'de şarj ediyorum şuan, hangisi daha sağlıklı acaba? Bir de firmware güncelleme olayı falan yok sanırım bu ürünlerde, Sony'nin sitesinde rastlamadım.
  • bu siralar sony muzik calar almamak lazim sahteleri piyasadaymis
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.