Şimdi Ara

Sony NWZ - A815 -> 118tl ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar NWZ - A815 2 gb lık modeli Gold mağazalarında 250 tl ye satılıyor. Bugün başka sitelerde fiyatları araştırırken bimeksin sitesinde 118 tl olduğunu gördüm ve gözlerime inanamadım. Heryerde 250 tl iken neden bimekste 118 tl sizce?
    Biraz önce bimeksin ümraniye şubesini aradım ve nakit olarak 105tl ye geldiğini öğrendim.
    Bu ürünün sahte olabilme ihtimali var mı ama bimeks mağazada mağaza yani dandik bi mağazada değil. diğer yerlerde neden bu kadar pahalı açıkçası anlamadım. dağlar kadar fark var arada...

GOLD

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=73026&ad=SONY+NWZ-A815+2GB+ViDEO+WALKMAN+Mp3-Mp4+Calar

BİMEKS

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1096&uid=36351

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanilkay -- 30 Ocak 2009; 16:25:38 >

• cevap verecek yok mu :|
  • belki kampanya yapmışlardır ya da siteye fiyatı hatalı girmişlerdir,mağazada fiyat farklıdır.Zaten şimdi baktığımda stokta yok gözüküyor.Yani ürünün normal fiyatı gold'daki gibi olduğundan başka kampanya olana kadar o fiyatı baz al derim.

bimeks gibi büyük mağaza zincirlerinde sahte ürün satışı olmaz.
  • ark ım bimeksi aradım ümraniye şubesini, ürün stokta varmış ve nakit olarak 105 tl miş.
    iyice kafam karıştı doğrusu.
  • Gold'un fiyatlarını ciddiye almayın.
  • sadece bimekste bu kadar ucuz. goldu ben sadece örnek için koydum.
    bimeks hariç bütün mağazalarda 200 ü aşkın fiyat var.
  • bir ara 179 a a818 satılıyordu ancak bundan 2-3 ay önce sony center lardaydı belki hala vardır ancak oradan geçmiyorum artık bakarsanız bulabilirsiniz...
    2gb eğer video izleyecekseniz yetmiyor aynı modelden bende de var ancak sadece müzik dinliyorum artık video falan izlemeye vaktim olmuyor o nedenle sorunsuz kullanıyorum ancak tüm özelliklerini kullanacaksanız 2 gb yetmeyecektir...
    a serisinin ses kalitesi çok iyidir ancak ondan emin olabilirsiniz,almadan önce ihtiyaçlarınızı belirleyin ses kalitesi için bile alınır ancak video izleyeceksiniz(ki3 ay geçti heralde 180 den düşmüştür daha)daha yüksek kapasiteli almanızı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --SONY NWZ-A845 ANA KONU--
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sony centerlarda düşmüştü fiyatıo şuanda bu ürün 110-120 ytl civarıdır fiyatı sakın 200 falan verme üst modelleri piyasada 200e var bluotoothlu 118 normal bi fiyattır ucuz da değil
  • vitrin malı olmasın?
  • bende a 818 var haytımda dinledigim hiçbir aletten bu kadar net ve temiz ses duymadım ancak en önemli ayrıntısı muhteşem güzellikteki bassları n96ta da çok güçlü basslar var fakat sonydeki bi başka çok gerçekçi durumunuz müsaitse bence buldugunuz yerde alın müzigin keyfine varın ancak creative ep-630ile bu söylediklerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.