Şimdi Ara

Sony Nw Hd3 No Name Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony nw hd3 mp3 calar kullanıyorum ve attıgım bazı sarkılar klasörlenmiyor ve no name baslıgı altında bir klasorde toplanıyor. mp3 calar 20 gb oldugu için no nome klasöründe bu sekilde birsürü sarkı brikiyor ve kötü oluyor.

örnegin bilgisayardan metallica'dan ride the lightning albümünü atıyorum ama mp3 çalara attıgımda metallica ve ride the lightning klasörü cıkmıyor no name adında bir klasör olusturup oraya atıyor albümü.bu sekilde bircok albümü no name klasörüne attıgı icin tüm sarkılar birbirine karısıyor. bu sorunun çözümü nedir arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 15 Şubat 2008; 12:55:45 >

• merhaba,
    önce atmak istedigin tüm şarkıların tag bilgilerini düzeltmelisin. sonra sonicstage in listesine ekleyip göndermelisin. tag bilgilerine göre görüntüledigin takdirde bilgiler yazılı olmadıgından dolayı no name(isimsiz) olarak görünecektir. tag bilgilerini düzenlemeden atarsan cihaz üst kısmındaki dügmelerden ortadakine basarak görüntüleme seçenegini degiştirebilirsin.(tavsiyem tag biligilerini tamamen silip tekrar sanatçı ve albüm biligilerini yazmandır. ilgili programlar mevcuttur google da arayarak bulabilirsin) kolay gelsin
  • peki bunun icin en iyi program hangisidir ?

benim arsivim yaklasık 80 gb.dolayısıyla hepsinin tag bilgilerini tek tek ayarlayamam.bu işi toplu olarak yapabilecek en iyi program hangisidir?
  • Öncelikle alet bağlıyken sonicstage ile new folder oluşturmalısın mp3 çaların içinde. Sonra atmak istediğin şarkıları seçip o klasörün içine atmalısın. Tag ile uğraşmana gerek yok aslında. Oluşturduğun new folder'a hangi albümse o ismi verirsin sorunun hallolur.. Direk olarak hiçbi klasör oluşturmadan auto transfer yaparsan no name klasörüne atar..
  • arkadaşın dedigi gibide yapılabilir ancak windowsa format attıgın zaman tekrar aynı klasörleri tek tek yapmak zorunda kalırsın ve mp3 çalarda tek klasör içinde şarkılar albüm olarak ayrılmadan sıralanır..
    benim kullandıgım bir freeware program var bence bu yeterli. aynı albüme atacagın şarkıları listeye eklersin, 'ctrl a' yapıp tümünü seçersin.sonra şrkılardaki mevcut tagları silip seçmiş oldugumuz listedeki tüm şarkıların artist ve albüm kısımlarını doldurarak sonicstage e eklersin. sonicstage de sol tarafta albumlere göre ayırmayı seçerek şarkıları albüm ve şarkıcıya göre atabilirsin.

buradan indirebilirsin
    http://jj.starthotel.dk/jjsoftware/common/files/jjmp3renamer.exe

kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.