Şimdi Ara

SONY NW-A3000/1000 HAKKINDA HERŞEY // A800 Detaylar (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.234
Cevap
4
Favori
218.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lemuria

arakdaşlar zamanım daralıyor :( yok mu hiç link verebilecek olan web alışveriş sitelerinden clearcase ve kumanda için link? amerikaya sipariş vericem.. clear case bulamadım hiç :(

Clear Chase bulursan Tr'de bana pm atabilir misin? Bana da lazım da bi tane
  • Arkadaşlar ben artist link özelliğini kullanamıyor. Bu özellik ne işe yarıyor? Nasıl aktif hale geliyor? Ben tuşuna bastığımda bulunamadı, no artist link gibi birşey çıkıyor. Nasıl aktif ederiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

msne ekledim fakat offline dınız . Neyse ... Baslarda performansı istediğim gibi değil ama ben eq ayarlarını 3 db olarak kökledim . En sona dayadım.Düşürsem de beni tatmin etmiyor.bir . İkincisi ürünü daima ve daima Sony den alın .Sony'i sony 'den alın.Eğer kredi kartınıza taksit seçenekleri varsa gerisi size kalmış.TEknosa da Sadece sony'e maximum u 12 ye bölüyorlardı . Ben öyle aldım.Kampanya devam ediyor mu onu bilemem ...Bir tane bende bir tane de ev arkadaşımda olmak üzere 2 tane player ımız var . Onun sesi kırık değil.Benimkisinin kırık. Ve direkt fark var. Bariz bir biçimde.Bu arada bass konusuna gelince eq ayarlarını düşük tutarsanız memnun kalacağınızı umuyorum...

çook teşekkür ediyorum yardımlarınız için. işte tek sorun, kulaklık problemiydi ve fiyat problemiydi. bu gidişle teknosadan hsbc advantage'a 12 ay taksitle alacağım galiba.
    İnşallah bir problem çıkmaz, paşa paşa yaşarım mp3 playerimle.
    bu arada bir sorum daha, nw-e002'deki hiss sesi için, feğişim talebinde bulunabilir miyim? gerçi bulundum ama sandığım kadarıyla sony bunu geri almalı. müşteriyi rahatsız eden bir ses var çünkü. ne düşünürsünüz?
    selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Odysseyy

Arkadaşlar ben artist link özelliğini kullanamıyor. Bu özellik ne işe yarıyor? Nasıl aktif hale geliyor? Ben tuşuna bastığımda bulunamadı, no artist link gibi birşey çıkıyor. Nasıl aktif ederiz?

O özelliği kullanman için mp3 lerinin taglarnı uygun bir biçimde girmek lazım... Bunu da kendi deneyimime dayanarak sonicstage cp 4.0 ile yapabilirsin.Get cd info ya bastıktan sonra mp3lerinin taglarını birbir kendisi düzeltiyor.... Ama sana Razorback 'ın tavsiyesi ile bir şey daha söyliyeyim sakın mp3lerini Sonicstage le atma .Sorun çıkartıyor. Tagları düzeltirken sonicstage ... Mp3leri alete atarken Connect Player (tabiki de en güncel versiyonu ile)... Kolay gelsin

Arkadaşlar eğer hala connect player ı kullanmaya alışamadıysanız en kolay biçimde nasıl yapacağınızı anlatayım...Libary den şarkı atmaya son.Playlistten şarkı atalım....

Kolay gelsin...

• @Jackosman

Ben şarkıların tag bilgilerini genre, song artist, albüm, year, title sine kadar düzelttim. Ama o tuşa basınca öyle görünüyor. Connect Player'ın son güncellenmiş halini kullanıyorum. Şarkıları Connect Player ile atıyorum. Şarkıların tag bilgileri düzgün fakat ben yapamadım.

Alet 2sn 'ye 1 do not disconnet diyor Connect Player'da.Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
  • @Jackosman

Get cd info nerde? Bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: beberia
    bu arada bir sorum daha, nw-e002'deki hiss sesi için, feğişim talebinde bulunabilir miyim? gerçi bulundum ama sandığım kadarıyla sony bunu geri almalı. müşteriyi rahatsız eden bir ses var çünkü. ne düşünürsünüz?
    selamlar

Ürünü Teknosa'dan almışsanız sebepsiz alması lazım. Fakat Sony bayisi hakkında bir fikrim yok. Yine de şansınızı deneyip sonuçları yazarsanız biz de bilgilenmiş oluruz.
  • Artist linki halen çalıştıramadım.

Anathema'nın bütün parçalarını sonicstage'dan infolayıp connect player'dan alete attım. Alette sadece Anathema var. Artist linke baktığımda ''cannot find artist link'' diyor.
  • Arkadaşlar,

BİRİSİ BANA ŞU ARTİST LİNK ÖZELLİĞİNİ AÇIKLASIN. YAPAMIYORUM...!
  • quote:

Arkadaşlar,

BİRİSİ BANA ŞU ARTİST LİNK ÖZELLİĞİNİ AÇIKLASIN. YAPAMIYORUM...!

ya o gereksiz bişi.. oyle her sarkıda olmayabilir olsa bile cok da gerekli bişi dieldir dinledigin sarkıya en yakın sarkıyı buluyor valla o yandaki guzel tus hatrına artist link i kullanıyom arasıra yoksa dokunmam bilem
  • Neyse hallettim atrist link işini. Dediğin gibiymiş. Bazen işe yarayabilir gerçi.

Bu alet türkçe karakter desteklemiyor.

Tam 2 gündür gece gündüz aleti ve programını çözmek için uğraşıyorum. Yeni yeni toparlamaya başlıyorum fakat türkçe karakter desteklemiyor..

Kılıf almam lazım. Öneriniz varsa söyler misiniz?

Bu arada aletin çok sağlam ses kalitesi var.

Unutmadan; walkmanın içindeki şarkıları başka bir bilgisayara aktarmak için bir porgram var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 4 Eylül 2006; 19:19:16 >
  • Arkadaşlar.

Ben o kadar sayfayı gezemiyorum.. Saatlerimi alır gezmeye kalksam

Bana şu ekran koruyucuların + walkmandan bilgisayara müzk atmanın programı varsa sayfa numaralarını yazar mısınız?
  • son 5 sayfayanın içindeydi koruyucular ayrıyeten porgamın simi sonicstage internette rahatlıkla bulabilirsin..
  • Sonicstage ile mi walkman dan bilgisayara atacağız?

Yararlı şeyler varsa sayfa numaralarını verebilir misiniz?
  • Özür dileyerek bir soru daha soruyorum

Walkman'dan alete SonicStage ile bilgisayara nasıl mp3 atıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 4 Eylül 2006; 20:57:04 >
  • Sanmıyorum ya. Programın ismi GYM 1.2 ydi galiba...
  • quote:

Artist linki halen çalıştıramadım.

Anathema'nın bütün parçalarını sonicstage'dan infolayıp connect player'dan alete attım. Alette sadece Anathema var. Artist linke baktığımda ''cannot find artist link'' diyor.

Abi zaten alette ANATHEMA var demişsin bir tek...Artist Link özelliği de farklı sanatçılar arasında dolaşmanı sağlıyor... Mp3 player daki sanatçılar ne kadar artarsa o özellik o kadar rahat kullanılıyor.Tecrübe ile sabittir. Tabiki şart olarak da tagların doğru girilmesi lazım...Kolay gelsin
  • Abi yok ben o artist lin işini halletim

Bu alet İ-Ğ-Ç yi desteklemiyor. Sıyıracam. Şimdi onlarlar mı uğraşacam bi de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

beyler ben kılıf bulamadım..Strech folyolar varya saydam oluyor.Onla 2 sefer sıkıca sardım cok belli olmuo rahat rahat cebime koyabiliyorum cok güzel oldu valla..Kılıf bulana kadar altarnetif bi çözüm deneyin istersenizz....

quicksand sen de benim gibisin ben de aldığım ilk gün kaplamıştım stretch filmle, aklıma ilk o gelmişti kılıf bulamayınca Düzgün kaplamasını bilirseniz aletin karizma filan çizilmiyor ben tek kat ve tüm hava boşluklarını titizce alarak kapladım kaplandığı hiç belli olmuyor Kaplandığı anlaşılmasın diye baya bir uğraştım ona öyle gelişigüzel değil Hem tuşlarından içeri toz, sıvı falan da girmiyor, kılıf bulana kadar tavsiye ederim ben de, ama düzgün kaplamak sabır istiyor

kardeşim meliih be bende bunu anlatmaya çalıştım ama arkadslar anlamadılar..Bende çok ugrastım hava bosluk fln kalmadı ne güzel oldu..Üstünde hem parmak izide olmuo süper oluo

• Evet arkadaşlar. Bu strech folyo olayı gayet iyi. Bugün de ben kapladım. Düzgün olmadı ama idare eder. Çok çizik oluşmuştu ekranda. Daha fazla olmasını önledik en azından.

Ön kapak satan bir yer biliyor musunuz? İnternet sitesi falan. Ya da Sony teknik servislerinde falan satılır mı?
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.