Şimdi Ara

Sony NV-A800 ile Ipod'a rakip oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sıra dışı ürün çizgisiyle piyasada güçlü bir oyuncu haline gelen Apple’ın Ipod’una Sony’den rakip geldi. Sony’nin yeni nesil Walkman’ı olarak duyurulan NW-A800 serisi cihazın 2GB (NW-A805), 4GB (NW-A806) ve 8GB (NW-A800) olmak üzere üç farklı seçeneği bulunuyor. 2 inc boyutunda 262.000 renkli QVGA (320x240) arka fon aydınlatmalı LCD ekrana sahip cihazda ekran hem yatay hem dikey olarak kullanılabiliyor.

ARTAC, AAC, WMA ve DRM korumasız MP3 dosya desteğine sahip NW-A800 serisi cihazın şarj edilebilir lityum-iyon pili ile kesintisiz 30 saat müzik dinlenebiliyor, 8 saat de video izlenebiliyor. 31x41x0,75 mm’lik boyutuyla oldukça küçük olan cihaz MPEG4 ve AVC (H.264) video formatlarını da izlemeye olanak sağlıyor.

NW-A800, RSS desteği sayesinde hava durumundan trafiğe kadar birçok bilgiye de müzik çalar ekranından ulaşmayı sağlıyor.

Clear Stereo, Clear Bass ve Sony’nin Dijital Ses Geliştirme Motoru (Digital Sound Enhancement Engine – DSEE) olmak üzere üç adet dahili Clear Audio teknolojisi içeren NW-A800, beraberinde gelen EX serisi kulaklıklar ile daha da kaliteli ses sistemine ulaşmayı amaçlıyor.

Pratik menü seçim sistemini kullanarak hareket halindeyken de hızlı navigasyon amaçlayan NV-A800 ile müzik ve video dosyalarını sanatçı, albüm ve şarkı isimlerine göre sezgisel olarak arıyor, akıllı karıştırma özelliği ile de oynatma listeleri oluşturuyor.

Dört farklı renk seçeneğine (mor, siyah, beyaz ve pembe) sahip olan NW-A800’de kullanılan şeffaf polikarbonat, kontrol butonlarına, WM-portuna, askı deliğine ve kulaklık jakına kolay erişim sağlarken aynı zamanda ekran çizilmelerine, hasarlara ve toza karşı da dayanıklılık sağlıyor.

Sony Connect ile online müzik mağazasından şarkı indirmeye de olanak sağlayan cihazın aksesuar uyumluluğu da göze çarpıyor. Cihaz; A2DP Stereo Bluetooth WLA-NWB1 kulaklık, kompakt ve şık CPF-NW001 cradle, otomatik PC veri senkronizasyonu ve şarj çözümü (PC üzerinden) sağlayan BCR-NWA800, doğrudan araç müzik sistemine stereo mini jak ile bağlantı için isteğe bağlı FM verici ya da AUX kablosu, taşınabilir hoparlörler ya da araç içi eğlence sistemi gibi Stereo Bluetooth uyumlu ses aygıtları ile çalışıyor.

PC bağlantısı esnasında video ve resim dosyalarında sürükle-bırak yöntemini destekleyen cihazın müzik dosyaları için bu özelliği desteklememesi ve SonicStage yazılımına ihtiyaç duyması negatif taraflarından biri olarak gösteriliyor. Bu ay içinde piyasaya sunulan cihaz için kapasitesine göre 369-599 ytl .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toraman256 -- 19 Mayıs 2007; 21:15:35 >

• kopyala-yapıştır araştır biraz
  • teknosa kataloğunda gördüm bugun

hoş bir alet
  • Ben aldım arkadaşlar nw-a806 modelini tek kelime ile şahane bi alet! ses ve görüntü kalitesi müthiş. içinden koruma kılıfı çıkmamasına üzüldüm. Sitesinden araştırdım ve silikon şeffaf kılıfı var ve sony bayine gittim sordum 55 YTL fiyat çekti ohaa dedim :) ama almak lazım çünkü o kadar güzel bi aletki zarar gelmesini istemiyor insan... Sony NW-A800 serisi alacak arkadaşlar valla çok düşünmesinler diğer markaları alsınlar. Aletin en büyük eksiklerinden birisi FM yok ve ses kayıt yok. bunlara olsaydı tam harika olacakmış.... :) Kullanımı çok kolay....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

Ben aldım arkadaşlar nw-a806 modelini tek kelime ile şahane bi alet! ses ve görüntü kalitesi müthiş. içinden koruma kılıfı çıkmamasına üzüldüm. Sitesinden araştırdım ve silikon şeffaf kılıfı var ve sony bayine gittim sordum 55 YTL fiyat çekti ohaa dedim :) ama almak lazım çünkü o kadar güzel bi aletki zarar gelmesini istemiyor insan... Sony NW-A800 serisi alacak arkadaşlar valla çok düşünmesinler diğer markaları alsınlar. Aletin en büyük eksiklerinden birisi FM yok ve ses kayıt yok. bunlara olsaydı tam harika olacakmış.... :) Kullanımı çok kolay....

Güle güle kullan iyi günlerde inşaallah,hayırlı olsun.Kılıflar neden pahalı ki öyle?Orjinal kılıftı sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone pro max 15 vs Sony Zv1
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.