Şimdi Ara

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<< (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.354
Cevap
51
Favori
932.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infernal_fp

sevgili forum üyeleri. sony marka müzik setlerine hayran/sahip onlarca kişinin yorumları ile yıllardan beri bu konu bu günlere kadar gelmiş bulunuyor. Bende Sony marka mhc vz30av modeline sahip biri olarak sizlere bir sorum olacaktı. Sahip olduğum müzik seti çok eski olduğu için (dedemin evinde yaklaşık 10 yıldır kullanılmadan duruyordu bende dayanamayıp kendi evime getirdim) mp3 gibi yenilikleri desteklemiyor. Bu yüzden bende bu seti dizüstü bilgisayarıma bağlayıp kullanmak istiyorum. Sizden ricam videoda da görüldüğü gibi bilgisayara bağlı olarak nasıl kullanacağımı , nasıl bir bağlantı kullanmam gerektiğini belirtirseniz sevinirim.(yani bilgisayarda çalan şarkıları müzik setinden duymak istiyorum)... şimdiden teşekkürler.

arifmakbuleyoutube
    sony mhc vz30av
    http://www.youtube.com/watch?v=-ctUnf-5hmk

NoT : yukarıdaki Video bana ait değildir.

Gerek görülürse müzik setinin bağlantı noktalarının\giriş kısımlarının resimlerini çekip gönderebilirim.

Merhabalar...

Zaten MHC sistemler oldugu icin baglanti yollari genellikle aynidir ( istisnalar haric ) size tavsiyem bir elektronik magazaya gidin tekli stereo jackı çiftli TOS baglantısına ceviren ve markası mümkünse Philips olan ara kabloyu alın... ama marka olmasına önem verin yoksa gerçek kaliteyi alamazsiniz.

Sistemin ( tahminen ) arka kısmında Video - MD adında 2 ayrı TOS girişleri olur. stereo jackı bilgisayara diger tos ucları ise yukarda bahsettigim video- md bölümlerinden birine takın ses sisteminde fuction bölümünden hangi bölüme taktıysanız o blölümü açın ve dinleyin... iyi dinlemeler. hoscakalin.

• nasıl :)

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<<
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilemezsinki

quote:

sevgili forum üyeleri. sony marka müzik setlerine hayran/sahip onlarca kişinin yorumları ile yıllardan beri bu konu bu günlere kadar gelmiş bulunuyor. Bende Sony marka mhc vz30av modeline sahip biri olarak sizlere bir sorum olacaktı. Sahip olduğum müzik seti çok eski olduğu için (dedemin evinde yaklaşık 10 yıldır kullanılmadan duruyordu bende dayanamayıp kendi evime getirdim) mp3 gibi yenilikleri desteklemiyor. Bu yüzden bende bu seti dizüstü bilgisayarıma bağlayıp kullanmak istiyorum. Sizden ricam videoda da görüldüğü gibi bilgisayara bağlı olarak nasıl kullanacağımı , nasıl bir bağlantı kullanmam gerektiğini belirtirseniz sevinirim.(yani bilgisayarda çalan şarkıları müzik setinden duymak istiyorum)... şimdiden teşekkürler.

arifmakbuleyoutube
    sony mhc vz30av

Gerek görülürse müzik setinin bağlantı noktalarının\giriş kısımlarının resimlerini çekip gönderebilirim.

Merhabalar...

Zaten MHC sistemler oldugu icin baglanti yollari genellikle aynidir ( istisnalar haric ) size tavsiyem bir elektronik magazaya gidin tekli stereo jackı çiftli TOS baglantısına ceviren ve markası mümkünse Philips olan ara kabloyu alın... ama marka olmasına önem verin yoksa gerçek kaliteyi alamazsiniz.

Sistemin ( tahminen ) arka kısmında Video - MD adında 2 ayrı TOS girişleri olur. stereo jackı bilgisayara diger tos ucları ise yukarda bahsettigim video- md bölümlerinden birine takın ses sisteminde fuction bölümünden hangi bölüme taktıysanız o blölümü açın ve dinleyin... iyi dinlemeler. hoscakalin.

çok teşekkür ederim... bahsettiğiniz kabloları temin etmeye çalışacağım ...

• güzel görünüyor ama biraz karışık ama sesi güzeldir eminim. dinlemek isterdim.. jl audio yu sony den mi besliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: codalp

nasıl :)

Ses full orda otururken resim çektirseydin bir de

• Lbt serisine ucundan kıyısından bulaşmış olan ya da bir lbt hayaliyle yanıp tutuşan herkesi grubumuza bekliyoruz.

http://www.facebook.com/RsanPhotography?success=1#!/group.php?gid=60607815245&ref=ts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 11 Ocak 2020; 10:49:48 >
  • Benim Aletler ve Masama Yerleşimi

rg595 ve aktif sub'lar

• venom un imzasından konuyu görüp bir bakayım dedim aman oda ne coşturmuşsunuz aklıma benimde hemen taa 97-98 senesinde alınma bir rx80 vardı sonraları kullanılmaya kullanılmaya disc changer falan bozuldu tamirde edemdim şimdi alet yatıyor. 5.1 ses sistemlerine göre stereo midi sistemlerde çok daha iyi ses alınacağına yazmışsınız,sizin sistemler kadar olmasada bende şu rx80 i bir deneyeyim dedim. acaba ben bu sistemin hoparlörlerini pc ye bağlamak için nasıl bir yol izlemeliyim ?
  • SONY kullanmak gerçekten çok farklı... SONY MHC serisi RG270 model sahibiyim... Arkadaşım gibi görüyorum bana eşlik ettiği için kendisine teşekkür ediyorum...
    ıııııııııııı[]ıııııııııııııııııııııı son sese gerek yok söz konusu _SONY_

• Musty777 - Smartcart isimli üyeler. yahu alıntı yapılan konuyu çifter çifter alıntı yaparak sayfayı şişirmek bir iş mi yahu ? kullanıcılarıda düşünün... sayfa açılana kadar uyuz oluyoruz. biraz itina gösterin lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

venom un imzasından konuyu görüp bir bakayım dedim aman oda ne coşturmuşsunuz aklıma benimde hemen taa 97-98 senesinde alınma bir rx80 vardı sonraları kullanılmaya kullanılmaya disc changer falan bozuldu tamirde edemdim şimdi alet yatıyor. 5.1 ses sistemlerine göre stereo midi sistemlerde çok daha iyi ses alınacağına yazmışsınız,sizin sistemler kadar olmasada bende şu rx80 i bir deneyeyim dedim. acaba ben bu sistemin hoparlörlerini pc ye bağlamak için nasıl bir yol izlemeliyim ?

RX80 Sony'nin en muazzam mini sistemlerinden biridir dolayısıyla bu ürün gibi stereo performansı yüksek olan Sony bulmak şimdilerde zor gerçekten o nedenle cd kısmı arızalı da olsa ürününüzün kıymetini bilin hatta maddi durumunuz el veriyorsa cd lensini bir Sony yetkili servisine götürüp yaptırın derim ben. Ama yok ben seti pc de kullanırım sorun olmaz diyorsanız o zaman bir adet standart ses kablosu vasıtasıyla setinizi pc ye bağlayabilirsiniz. Setin kırmızı ve beyaz renkte ki ses bağlantılarına ses kablosunu bağlayın ve 3.5 mm lik stereo jack ı da ses kartınızın arkasındaki bağlantı noktasına taktığınız zaman Rx80'i pc nize bağlamış olacaksınız. Ha bu arada ufak bir düzeltme yapmama izin ver lütfen, mini ve midi Sony müzik setlerinden 5.1 ses sistemlerine göre daha iyi ses performansı alabilirsiniz cümlesininin açılımı daha iyi müzik performansı anlamındadır büyük ihtimalle çoğu arkadaşımız bunun anlamını biliyordur ama konu hakkında hiç fikir sahibi olmayan birinin yanlış anlamaması için açıklamak istedim Kendi fiyat aralığında ki 5.1 ses sistemleriyle (hatta üst uç modellerde kendi fiyatından çok daha yüksek 5.1 setlerle bile) kıyasladığmızda çok daha iyi müzik performansı alabiliyoruz müzik setlerinden o nedenle amaç stereo müzik ise ve fiyat olarak hi-fi seviyesine çıkamayacak durumdaysanız Sony, Aiwa, Pionner, Philips, Panasonic vs vs gibi kaliteli markaların öne çıkan müzik setleri stereo müzik anlamında çok iyi alternetif olacaktır bizler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 12 Ekim 2010; 10:48:41 >

• arkadaşlar ben lbt xgv10av lbt xgv80 lbt zux10d lbt lx9av bunlardan birini almak istiyorum sizce en iyisi hangisi ve bu setlerden birine sahip olupta satmak isteyen varmı varsa bana ulaşşın 0555 719 90 06
  • quote:

arifmakbuleyoutube
    sony mhc vz30av

bu video bana ait ve bunun gibi bir kaç müzik setinin videosuda var videolarım arasında.
    şimdiye kadar bir çok sony müzik setim oldu bunlardan biride vz30 idi.
    ses olarak en kötü sony imdi ama görsel güzelliği on numara.
    tiz olarak çok zayıf bass olarakta tok bir bası var şuan bende rxd9 var hem tiz olarak hem bass olarak çok memnunum biraz tip gıcık ama yinede güzel onunda video ları var kaliteli bir ses sisteminde dinleyin ve kaiteye şahit olun.
    arifmakbuleyoutube
    Sony RXD9 and VX8
    http://www.youtube.com/watch?v=ia5kQjI_N5o
    rxd9 ve vx8 basa hayran kalıcaksınız..
    rxd9 güzel ses ve bass :D
    arifmakbuleyoutube
    Sony And Yamaha
    http://www.youtube.com/watch?v=iZd64Nd3HSM
    buradada elimde bulunan yamaha aktif sub woofer den derin bass almak istedim sizin sistemlerde bu bası duyamazsınız sisteminizin 20 hz düşmesi lazım ama sonylerde bu yok. :D
    arifmakbuleyoutube
    Sony RXD9 Speakers RX99-VX8
    http://www.youtube.com/watch?v=PFrH3iwvA0g
    rxd9
    arifmakbuleyoutube
    sony vx500
    http://www.youtube.com/watch?v=ai6vcLOhGwM
    vx500 buda güzel aletti
    arifmakbuleyoutube
    Sony vx8 vz30 vx500
    http://www.youtube.com/watch?v=H07PUQwjCuo
    vz30 + vx8
    Canyoutube
    david guetta one love remix RXD9 & yamaha
    http://www.youtube.com/watch?v=17e85Ko_s4k
    buda elimde bulunan son alet satmayada niyetim yok.
    videoları izleyip yorumlarınızı bekliyorum.
    bilgi almak isteyen olursa çekinmeden sorabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caniturk -- 19 Ekim 2010; 17:42:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bionoize

bende de rx99 var....cd çaları uzun zamandır bozuktu....en son müzik setini açınca dırrrrr diye sürekli ses yapmaya başladı,cdçaları kullanmadığım için cdçaları ı söktüm,şimdilik bi problem yok işimi görüyo,pc ye bağlı alet...

yalnız şöyle bi şey var;sürekli 5-6 saniyede bi disc1 düğmesinin üstündeki ışık yanıp sönüyo...ana ekranda da aynı şekilde 5-6 saniye de bi sol köşede cd çaları gösteren kısım yanıp sönüyo...bu bi problem yaratır mı bi sorun çıkartır mı ?

aklıma takıldı işte,10 seneden fazladır kullanıyom aleti bi şey olmasın...başka alet almak istemiyom

dostum senin setin sorunu cd tepsisini dönderen lastiğin özelliğini yitirmesi yada kopmasıdır.
    senin gibi aynı sorunu bende yaşadım bende cdye giden bağlantı kablosunu çektim sende olduğu gibi bendede yandı o ışık bi sorun olmaz eğer cd çaların sağlamsa git lastık al tak dinle.

• kardesler burda herkez muzik setlerine karsi cok ilgili ve benim sizden yardim almam gerekiyor bana SONY MHC-GTR8 almayi dusunuyorum ne soylemek istersiniz alip almama konusunda
  • güzel alte ama eski sonyler gibi ses kalitesi yoktur onu söyleyim ben senin yerinde olsam eski sonyler (mhc rx99-vx8-rxd9 lbt xb800av-lv8gibi) alırdım.
  • Topik epey sessizleşmiş neredesiniz arkadaşlar? Topiğin eski müdavimlerinden çoğu her ne kadar artık buraya uğramasa da ben Sony müzik setleri ile ilgili yenilikleri sizlerle paylaşayım yine de.

Daha önce üst seviye Mini sistemlerde 1300D'nin geldiği haberini vermiştim bir kaç sayfa önce ve şimdi de mini ve mikro sistemlerde yeni gelen modelleri göstereceğim sizlere. Tabi bildiğiniz üzere bu sistemleri ülkemizde bulmak oldukça zor, Doğubank tarzı yerler dışında zaten satış alanı yok gibi ama yine de mikro sistemlere bir şans veriyorum Bulunma ihtimalleri mini sistemlere göre daha yüksek oluyor nedense.

Mhc-GZR serisi mini sistemlerden bir süre önce bahsetmiştim şimdi ise Mhc-EX adında yeni bir seri üretilmiş hemen modellerin linklerini veriyorum.

Serinin en küçük üyesi Mhc-EX6T
    www.sony-asia.com
    Sony Asia Pacific | Latest Technology & News | Electronics | Entertainment | Sony Asia Pacific
    http://www.sony-asia.com/product/mhc-ex6t

Ortalama bir güce ve kaliteye sahip olan bu model de 4 cm lik korna tipi tiz üniteleri kullanılmış ve 16cm boyutunda da woofer bulunmakta. Bas güçlendirme özelliği olarak da DSGX sistemi kullanılmış.

Serinin bir diğer üyesi ise Mhc-EX8T
    www.sony-asia.com
    Sony Asia Pacific | Latest Technology & News | Electronics | Entertainment | Sony Asia Pacific
    http://www.sony-asia.com/product/mhc-ex8t

Üç yollu bir hoparlör yapısına sahip olan modelde yine 4cm lik korna tipi tiz üniteleri bulunmakta ve bas güçlendirme özelliği olarak yine DSGX kullanılmış, ayrıca iki adet 13 cm lik woofer bulunuyor bu sistemde.

Serinin en üst modeli ise Mhc-EX9T
    www.sony-asia.com
    http://www.sony-asia.com/product/mhc-ex9t

Bu modelde bir adet subwoofer görüyoruz boyutu ise 20 cm olarak belirtilmiş. Onun dışında yine 4 cm lik korna tipi tiz üniteleri ve 13 cm lik woofer lar kullanılmış sistemde.

Tüm EX modellerinde ön panelde yer alan bir usb bağlantısı görüyoruz bu bağlantı sayesinde usb den mp çalarınızı bağlayabilirsiniz sisteme.

Bu mini sistemler dışında bir de oldukça kaliteli görünen ve iyi özelliklere sahip bir mikro sistem görüyorum.

www.sony-asia.com
    http://www.sony-asia.com/product/cmt-mx500i

Bu modelde Mhc-Gn1200 D modelinde olduğu gibi S-master amfi kullanılmış ve bu sayede ses kalitesini arttırmak hedeflenmiş. Büyük sürücülere ve yüksek çıkış gücüne sahip olmasa da müzik için ideal bir mikro sistem olduğu belli. Malzeme kalitesi yüksek görünüyor umarım ülkemizde görebileceğimiz bir sistem olur bu model.

• arkadaşlar bir sony hayranı olarak konunuzu keyifle inceledim müzik seti bağlamında çok güzel şık ve güçlü mini setleriniz var.

bazı kişilerin sony kötünün iyisi felan fiskan laflaını çok duyuyorum adamlar gidip sadece 2 hop a 1500. tl veriyorlar ondan sonra diğer tüm marka ve cihazlar onlar için dandik sayılıyor anlayamaıkları ise kardeşim 20 senedir zaten biz naturel sterio müziğe doyduk devir DİGİTAL devri ve sonyda bunu kullanıcıya en iyi sunan markaların başında geliyor. hemde makul fiyatlara.

bol SONY li keyifli günler dilerim herkese saygılar.

• @venom800 RX80 i bugün pcye bağladım, müzik performansı gerçekten çok iyi ama filmlerde biraz sönük kaldı özellikle basslarda. bassları kendine getirebilmek için nasıl bir ayar yapmalıyım, equalizer ayarı ile halledebilirmiyim? nasıl bir eq preseti kullanmalıyım sence ?

ekleme: birde gom veya km playerda ses çıkışı için neyi seçmeliyim. 2.0 stereo mu yoksa 2+2mi surround falan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 16 Kasım 2010; 21:13:48 >
  • up up up
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.