Şimdi Ara

sony mp5 player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
49.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internette gezinirken şu mp5 çalar ilgimi çekti

100ytl gittigidiyo.comda ikinci el ama herşeyi yeni gibi az kullanılmış diyor. sizce bu fiyata nasıl. makine hakkındaki fikirleriniz neler_? bana biraz ucuz geldiğinden bir sorunu olduğuınu düşünüyorum sizce sorunu varmıdır_? vede 0 ının fiyatını öğrenebileceğimbir yer varmı_?

Özellikleri

Dahili 1GB mp5 (artırılabilir 4 GB)
    Radyo 87.5 107 frekans aralıgı
    •Mp5 ve Mp4 çalar (video klip oynatma, klip ve film seyretme imkanı)
    •Resim gösterme

•Ses Kaydı

•E-Kitap

•USB 2.0 Flash disk

•256000 Gerçek renk

•2.5" TFT Ekran

•USB üzerinden şarz edilebilme

•220 V Şarz adaptörü ile şarz edilebilme
    8MP kamera art arda 3 defa resım cekebılme zaman ayarı sayesınde tek basına kolay kullanım (8mp yazmasına ragmen foto kalıtesı 2 - 3 arasındadır

•USB 2.0 Flash Disk Özellikleri

•Taşınabilir hafıza olarak kullanılabilme

•USB 2.0 yüksek hızda data transferi

Renkli Ekran Özellikleri

•2.5" TFT Ekran (süper net görüntü)

•Grafik animasyonlu menü

•Ekran kontrast ve parlaklık ayarı

MP5(Video)/MP4 Çalar Özellikleri

•mp4*.avi, *.mpeg, *.mpg, *.dat, *.wmv, *.wma, *.asf, *.rm, *.ram, *.rmbv, *.mov, *.qt, *.vob uzantılı dosyaları

•AMV formatında Mp5 çalarınızda oynatabilirsiniz.

•MP4 / WMA / MP3 / MP2 / MP1 / WAV / ASF / WMV Dosya formatlarını tanır.

•Mpeg ,Jpeg, gif ve BMP formatlarında resim gösterebilme

•ID3 Tag gösterim (Parça adı / Şarkı Sözleri)

•7 Farklı ekolayzır (Natural / Rock / Pop / Classical / Soft / Jazz / DBB)

•7 Farklı çalma modu (Normal / Repeat one / Repeat all / Intro / Folder / Repeat folder / Random)

• A-B “Replay Mode” Seçimi • Tempo ayarı

• Dosyalama sistemli

• Dijital ses ayarı (31 Kademe)

• Dahili mikrofon

• 8KHz-32KHz Ses kayıt kalitesi

• Wav / VOR ses kayıt formatları. Kontrollü kayıt seçeneği ile (VOR) kayıt yaparken sessizlik olduğunda durur, tekrar konuma başladığında kayda devam eder. Gereksiz boşlukları kaydetmez.

• 8 KHz ses kayıt kalitesinde 64 saat kayıt süresi E-Book ve Resim Gösterme Özelliği

• TXT uzantılı dosyaları okuyabilirsiniz.

• JPEG, Gif ve BMP formatlarında resim gösterme

• Slayt şov imkanı Diğer Özellikler

• Li-ion şarj edilebilir pili sayesinde uzun pil ömrü(320 saat)

• Enerji tasarrufu modları

• Askılı kulaklık ile kullanabilme (2mm ve 12 mm)

• Windows 98 / Se / Me / 2K / XP, MAC OS 10 ve Linux Uyumlu

• Mp5 diye bir şey yok zaten.. piyasa da 80-100 lira arası satılan çakma Sony cihazlardan kesinlikle uzak durun Çok kısa zaman da bozuluyorlar.. en çok arıza kulaklık jak girişi ve usb girişlerin de olmaktadır.. pc belli bir müddet sonra cihazı göremeyebiliyor..
    En iyisi biraz daha para biriktirip global marka ürünlerden almalısın.. sony - creative - iriver - samsung - cowon gibi...
  • Ben de tam çağ atladık galiba felan diyecektim.
  • ya bi arkadaşımda var onu görünce elinde görünce içim gidiyo ya
  • ben mp8i bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

Mp5 diye bir şey yok zaten.. piyasa da 80-100 lira arası satılan çakma Sony cihazlardan kesinlikle uzak durun Çok kısa zaman da bozuluyorlar.. en çok arıza kulaklık jak girişi ve usb girişlerin de olmaktadır.. pc belli bir müddet sonra cihazı göremeyebiliyor..
    En iyisi biraz daha para biriktirip global marka ürünlerden almalısın.. sony - creative - iriver - samsung - cowon gibi...

+1
    mp5 diye bişey yoktur bende aksarayda görmüştüm bunları tamamen çakma sony filan değil bunlar kesinlikle almayın

edit: yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 24 Eylül 2008; 17:40:47 >

• Bunu kulağımıza dayayıp tetiğe abanıyoruz.. ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte Sony Mp4 Player Sorunu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: WindOfChange

/>

Bunu kulağımıza dayayıp tetiğe abanıyoruz.. ..

hımm etkili bass
  • işte bu mp5 süpermiş!

bass ı iyidir bunu dimi :D:D

ne kadar fiyarı!

counter-strike ta ki fiyatla aynımı
  • Merhaba, mp5 die bişi yoktur sadece çinlilerin br oyunudur ve 100 ytl sahte için çok büyük bir miktar şahsen antepte oturuorum ve burda en pahalısı 0 (el) 80 ytl die duydum zatenhttp://www.hepsiburada.com afedrsnz kazık birz neden dersnz teknosada aynı ürün 1 gb 99 ytl 2 yıl garanti hepsiburada.com da 126 ytl tavsiye etmem açıkçası almanı alcaksan sahte ipod al xD senin bilceğin yinede
  • Hiç için gitmesin o bozulcaktır bizim arkadaşda vardı algığı 2 ay olmuştur tamire götürme sayısı 30 u bulmuştur blkide tavsiye etmem cılkı çıktı artık makinenin ama illa alcam diorsan da sana kalmış birşey oda bende bir ara düşünmüşütm mp5 amahttp://www.google.com.tr arattığımda millet hep şikayetçi yok yazılım bozulmuş yok sarj yeri içine gömülmüş gibi hatalar
    [
    quote]Orjinalden alıntı: yusufcn

ya bi arkadaşımda var onu görünce elinde görünce içim gidiyo ya

• arkadaşım aynı cihaz bende var.izmirde oturuyorum sıfır 50 YTL ye aldım kemeraltından kaçakçılardan ama garantisi yok.bu cihaz kada süper bişe görmedim tavsiye ederim kesinlikle ama 100 YTL çok pahalı
  • ben aldım bundan doğubanktan aldım resmini göstereyim 60 ytl ye işte bu:

sony mp5 player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcn -- 31 Ekim 2008; 15:23:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufcn

ben aldım bundan doğubanktan aldım resmini göstereyim 60 ytl ye işte bu:

sony mp5 player

3 gün sonra elinde patlayacakkk
  • Abimde almış bunlardan ,şarz olmuyor, açılmıyor falan.
    İlk aldığında çalışıyormuş artık çalışmıyor.
    Şimdi içini açıp bakıcaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

quote:

Mp5 diye bir şey yok zaten.. piyasa da 80-100 lira arası satılan çakma Sony cihazlardan kesinlikle uzak durun Çok kısa zaman da bozuluyorlar.. en çok arıza kulaklık jak girişi ve usb girişlerin de olmaktadır.. pc belli bir müddet sonra cihazı göremeyebiliyor..

+1
    mp5 diye bişey yoktur bende aksarayda görmüştüm bunları tamamen çakma sony filan değil bunlar kesinlikle almayın

aksaraydan kastıın???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

quote:

+1

aksaraydan kastıın???

Aksaray işte İstanbul. Başka ne kasıt olabilir ki?

• bu çakma mallara para harcayıp hem vaktinizi hem paranızı hemde müzik zevkinizi öldürmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.