Şimdi Ara

sony mini dv kamera yeni DCR-HC17-ve HC19 modelinde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    istanbuldaysan mecdiyeköyde profilo alışverişmerkezi içindeki teknosa da ve levent metrocitiy içerisindeki teknosa da inceleme yapabiliyorsun cihazları .
    hepsini inceledim ve test ettim kesinlikle sony diyorum.
    20 optik zoom senin kafanı kurcalıyor.20 optik zoomu okadarda kullanacağını sanmam.
    çünkü 10 optik zoom dan sonra görüntüde titreme çok fazla oluyor.(kamera ayağı kullanman lazım.)
    onun için 12 optik zoomlu dcr hc-39 al .kesinlikle hc32 den fotoğraf kalitesi daha iyi.
    eğer paran çoksa kesinlikle hc90 derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 23 Mart 2005, 8:24:39 >
  • Kesinlikle sony derken, neden Canon olmasın.
    Canon 250i Mini DV. 1.33 MP CCD, 18x Optik, MMC ve SD hafıza kartlarına kayıt. (yalnız foto değil, video kayıt!)
    1.070.000 pixel Sony yerine 1.330.000 pixel Canon alsam daha iyi olmaz mı?
    Canon'un dezavantajı nedir. Sony'i Canon ile kıyaslama imkanın oldu mu.
    Ben Adana'dayım. 3 tane teknosa var ama kıyaslama imkanı yok.
  • sevgili arkadaşım ben de bir elektronik manyağıyım.
    bir ürünü almadan önce çok incelerim.
    bazı bilgiler sadece şişirmedir.
    ancak kullandığında kalitenin farkını ozaman anlarsın.

bu işin piiri sony dir. ondan sonra canon gelir.

ben kendim sony hc-19 alacağım.karta fotoğraf çekimini istemiyorum.

bizim burda da bazı teknosa larda inceleme yapılamıyor bazılarında yapılabiliyor.

canon un başka modellerinde bazı sorunlar duydum .yok kasedin döndüğünde çıkardığı seside kasede kaydediyor falan ve bunun gibi bazı şeyler.

ama şimdiye kadar sony de hiç bir şikayet duymadım.

sony nin kameraları sıfır lüx.bu da çok önemli.

ben canon un o modelini incelemedim ama.

MV500-----------MV700------------MV690------İNCELEDİM VEDE ÖNERMİYORUM.

BEN SADECE SONY DİYORUM.KESİNLİKLE VE ŞİDDETLE ÖNERİYORUM.

SONY NİN DCR HC-39 VE DCR-HC42 MODELİNİ ALANLAR ÇOK MEMNUN .

SONRADAN PİŞMAN OLMA SATICI FİRMALARIN YAZDIKLARI ŞİŞİRMELERE GELME.

VE ACELE ETME.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 24 Mart 2005, 8:29:00 >

• KARDEŞ O CİHAZA OKADAR PARA VERECEĞİNE SONY HC90 AL ON KAT DAHA İYİ BİR MAKİNA BU.

CANON 250İ MODELİNİ İNCELEDİM FAKAT ÖZELLİĞİNE GÖRE FİYATI PAHALI.

SONY HC90 LİNKE TIKLA. http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=629218&aType=product

VE SONY HC90 IN FİYATI BURDA DOĞUBANKTA YUKARIDA Kİ VERMİŞ OLDUĞUM SİTEDEKİNDEN 400-500 MİLYON DAHA UCUZ.ORJİNAL FATURASIZ .(TABİKİ KAÇAK.)
  • hakan2200,
    ilgin için sağol.

HC90 ın en büyük özelliği 3.3 MP CCD olması. Video kalitesini çok etkiler mi. Herhalde gece çekimini renkli ve kesintisiz yapar. Resim düşünülmezse 800.000 piksel CCD yetmez mi.
  • 3.3 m pixel ccd olmasını video kaydına hiçbir faydası yoktur.sadece resimde işe yarar .
    800.000 pixel lik bir makina resim düşünmediğin zaman fazlasıyla yeterli.
  • Digital zoomla büyüttüğün bir video kayıtta etkisi olması gerekmez mi?
    Bana biraz öyle geliyor, 3.3 MP ccd ile video kayıdının zoom yapılarak çekilmiş olmasında mutlaka önemi vardır.
    Yalnız fotoyu etkilediğine emin misin?
    Saygılar.
  • benim için dijital zoom un hiç bir önemi yok.hiç kullanmayacağım birşey.ben dijital zooma hiç önem vermiyorum.
    bence optik zoom yeter.zaten sonra titreme oluyor.
    3 ccd li makinada video kaydı yapılırken dijital zoom yapıldığında faydası olup olmayacağını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 28 Mart 2005, 13:24:01 >
  • Sony dcr-hc20 :580 dolar (spot) tel (0212) 522 63 20--520 01 28--526 07 65

Sony dcr-hc21 :600 dolar (spot) tel (0212) 512 17 52 --baska bir dükkan tel : 522 34 71

Sony dcr-hc22 :630 dolar (spot) tel (0212) 512 17 52-- baska bir dükkan tel : 522 34 71

Sony dcr-hc32 :620 dolar (spot) tel (0212) 528 42 10--511 83 97 kendi servislerinde tamir ediyorlar.

panasonic GS25 :495 dolar tel : (0212) 528 42 10-511 83 97 kendi servislerinde tamir ediliyor

ben doğubankta ve kastel han da spot sony hc17 ve hc19 bulamadım.siz bu iki cihazdan spot satan bir yer bulursanız forumda yayınlamanızı yada özel mesaj olarak bana göndermenizi rica ederim.

EURASİA GARANTİLİ CİHAZLAR

sony Dcr-HC17 :440 euro (2+1 eurasia garantili ) tel (0212) 528 10 94

sony DCR-HC19 :460 euro (2+1 eurasia garantili ) tel (0212) 528 10 94
  • peki hc19 ile 22 arasında ki fark nedir??
  • hc19 handycam istasion yok.
    hc22 handycam istasion var. fark sadece bu.
  • quote:

sony dcr-hc mini dv serisini gerçekten çok beyendim ve kesinlikle onlardan birtanesini almayı düşünüyorum.

yalnız şimdi bir kaçane yeni model çıkardı 20 optik zoom var. hc17---hc19---hc22

bu yeni çıkardığı modellerdede gece çekimini aynı şekilde hafif açık yeşil renktemi çekim yapıyor.
    yoksa gece renkli çekimmi yapıyor.

diğer hc16 ve hc18 gibi modellerindeki gibi sadece flaş takıldığındamı gece renkli çekim yapılabiliyor.

bu modellerde makineyi gece çekimine aldığınızda led devreye girer. bu da gece çekiminde sizin hafif açık yeşil diye tabir ettiğiniz renklenmeye sebep olur. aslında durum tam olarak öyle değil. ledin vurduğu yerler daha parlak (lcd ekranın orta kısımları) ve diğer kısımlar daha mat olacaktır. Bu bazı kimselerin hoşuna gidebileceği gibi benim gibi herşeyin doğal olmasını isteyenler için doğal olmayabilir. 4 yıl boyunca kullandığım ve kesinlikle oldukça işimi gören SONY kameramı satmamın bir nedeni de buydu. Şimdi kullandığım kamera ise ne görüyorsa onu çekiyor. İster assist lambasını yakarsınız isterseniz orijinal ışık aksesuarı alarak çok daha doğal sonuçlar elde edersiniz. Mesela renkli gece çekimi gibi.

Benim asıl merak ettiğim (incelemediğim için) yüksek modellerde HC85 gibi led kullanılıp kullanılmadığı. Kullanan arkadaşlar varsa lütfen bizi aydınlatsın.

• Ayrıca bir konuya da temas etmek istiyorum.

Şu MP olayının iki boyutu var arkadaşlar. Birincisi foto çekerken kullandığı ccd çözünürlüğü, ikincisi ise video çekerken kullandığı ccd çözünürlüğü. SONY.nin yüksek modellerini bilmem ama kullandığım canon mvx25i ;

fotoğraf çekerken 2.2 mp ccd çözünürlüğü ve
    video (dv kasete çekerken) 1.7 mp ccd çözünürlüğü kullanıyor. daha önce kullandığım 800.000 pixellik sony dcr pc4e ile de aradaki farkı tv.ye bağladığımda seçebiliyorum. ama dvd yaptığımda pek fark olmuyor gibi. Ayrıca kameram oldukça iyi foto çekmesine rağmen (bir video kameraya göre) kesinlikle video kamerayla video çekimine karşıyım.

Bu arada bir arkadaşın belirttiği hc90 çok iyi bir video kamera belirtmeliyim. dijital/analog video çevirici var yani vhs bir cihazdan direkt mini dv.ye kayıt yapabilirsiniz. birde usb ile ancak memory stick ve/veya sd karttaki görüntüleri aktarabilirsiniz. kasedi ancak firewire ile aktarabilirsiniz sony ve canon.da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz -- 18 Nisan 2005, 14:46:31 >

• ARKADAŞLAR BEN DE 19 E KAMERA VAR 750 YTL
  • 2 yıllık topiği hortlatmış arkadaş sağolsun
  • Ayrıca dediğin model artık 750 ytl etmiyor.. Daha üst modeller var ucuz.. Konu zaten iki yıl önce açılmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.