Şimdi Ara

SONY MHC-RV6 GAME MİXİNG ? (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Game Mixing Diye bir özellik var hala hangi işe yarardağını çözemedim.Oyunla alaka birşey mi ?
    Fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 30 Mart 2015; 17:41:36 >

• İnternette araştırdım ama hiç bişey bulamadım sony game mixing yazıyorum hiç bişey çıkmıyor bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 20 Ocak 2015; 10:32:06 >
  • 40 hz den aşağısına inemezsin o sistemle.

Ayrıca çoğu bas sesler için 70-80 hertz yeterli değil mi?

Müzik setinin amfisi ve hoparlörler buna uygun değil.

Çoğu parçada o kadar alt frekansa inilmediği ve genelde pop müzik dinlenildiği için üretici de öyle tasarlamıyor.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Test ettim iniyor ama 20 herzi görmüyor lil wayne o tür basslı şarkılarda duyuluyor yumuşak bass ben yumuşak bass seviyorum 70 80 herz ler çok hoşuma gitmiyor açıkçası.
    Nasıl uygun değil orjinal sony hoparlörü var dediğim gibi alt herzi görüyor 20hz görmüyor ama 30 a kadar iniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 20 Ocak 2015; 18:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoguz10

Test ettim iniyor ama 20 herzi görmüyor lil wayne o tür basslı şarkılarda duyuluyor yumuşak bass ben yumuşak bass seviyorum 70 80 herz ler çok hoşuma gitmiyor açıkçası.
    Nasıl uygun değil orjinal sony hoparlörü var dediğim gibi alt herzi görüyor 20hz görmüyor ama 30 a kadar iniyor

O zaman 30 a kadar inebiliyordur. Ben alt frekans derken 10 hz civarını düşünmüştüm.

Cihazdaki amfi öyle tasarlanmadığı sürece hoparlörden o frekansta ses alınabileceğini düşünmüyorum.

Ayrıca hoparlörün ve kabinin de buna uygun tasarlanmış olması gerekir.

Hoparlörün kılavuzu varsa orada yazar.

Başka amfi ile deneyin. Belki verir istediğiniz sesi.

Yok benim burdaki sorum game mixing nedir yani ne anlama geliyor kolonlar falan hepsi orjinal sony nin kolonları kendi teybin kolonları yani internette araştırdımda bişey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoguz10

Yok benim burdaki sorum game mixing nedir yani ne anlama geliyor kolonlar falan hepsi orjinal sony nin kolonları kendi teybin kolonları yani internette araştırdımda bişey bulamadım.

Kolonların orjinalliğiyle bir ilgisi yok.

Kullanım kılavuzuna baktım. Oyunlar için ekolayzer ayarıymış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hımm biraz sesi arttırıyor gibime geldi ve düzenliyor temiz veriyor sesi
  • Ne işe yaradığını çözdüm arkadaşlar :) game mixing e bastığımda md video veya cd veya tape çıkışında game den ses alabilmemizi sağlıyormuş güzel özellik işime yaramaz pek neyse sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.