Arkadaşlar elimde bir bt mex 2500 sony araç teybi var fakat bt audio ya da bt phone 'a getirdiğimde hiç bir şekilde bluetooth cihazından gösteremedim görmüyor. Mikrofon takılı değil acaba bundan dolayımı oluyor ya da ne yapmam gerek bluetooth ta mı bir problem var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
cihazı bluetooth audio kısmına alıp bluetooth işaretine 5 saniye basılı tut orda bt işareti yanıp sönecek ondan sonrada telefonundan cihazlarıma girip arattıracaksın XPLOD şeklinde bulacak telefon 0000 şifre gireceksin ve birbirini tanımış olacak hepsi bu. Eğer bunları yapıosanda bulmuyosa cihazda bi problem olabilir.Bendede BT3600 var gerçekten çok güzel.
çok sağol dostum topiği açtıktan hemen sonra sonynin sitesine girdim ingilizce aynen söyledilklerin yazıyordu ve hemen aşağıya inip hallettim gerçekten güzel cepten açtığım parçalar çalıyor telefon çaldığında kullanabiliyorum çok hoş allahtan 4 gb hafıza kartı almıştım telefona çok iyi oldu :) birde sormak istediğim sanırım cihazın üzerinde mikrofon var değil mi yoksa mikrofonu ayrıyetten mi almak gerekiyor ben görüşmeleri kolayca yaptım sanırım telefonun değilde sonynin üzerinden yaptım yanılıyor muyum ?
yok arkadaşım yanılmıyorsun cihazın üzerinde mikrofon var ordan konuşuyorsun
peki bir soru daha şimdi görüştüğüm kişiler sesin anlaşılır olduğunu ama derinden geldiğini söylüyor bunun sebebi ne olabilir acaba ?
selam arkadaslar ben sony BT3600 bir araba teyip aldim blouthle herseyini yapiyorum ben arabaydaken telefon ettigim zaman ses geliyor ama benim ses bir turlu gitmiyor lutfen arkadaslar yardim edin bir zaman guzel calisyordu ama nedense gine ayni problemle karsi karsyayim yardimci olursaniz cok memun olurum saygilarimla
quote:
Orijinalden alıntı: dogancemo
selam arkadaslar ben sony BT3600 bir araba teyip aldim blouthle herseyini yapiyorum ben arabaydaken telefon ettigim zaman ses geliyor ama benim ses bir turlu gitmiyor lutfen arkadaslar yardim edin bir zaman guzel calisyordu ama nedense gine ayni problemle karsi karsyayim yardimci olursaniz cok memun olurum saygilarimla
Telefon üzerinden bluetooth cihazının seçili olduğundan emin olun. Görüşme esnasında sesiniz telefondan gidiyorsa menüden bluetooth aygıtını seçerseniz oraya geçer ona rağmen geçmiyorsa cihazın mikrofonunda bir sıkıntı olabilir.
selam kardesim cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim ama bir turlu olmuyor acaba telefonu tanimiya bilrimi yeni cikan akili telefonu acaba telefondan gelebilirim bir turlu benim ses arayan kisiye gitmiyor ve beni arayan kisinin sesini duyorum ??? lutfen yardim
saygilarimla
quote:
Orijinalden alıntı: dogancemo
selam kardesim cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim ama bir turlu olmuyor acaba telefonu tanimiya bilrimi yeni cikan akili telefonu acaba telefondan gelebilirim bir turlu benim ses arayan kisiye gitmiyor ve beni arayan kisinin sesini duyorum ??? lutfen yardim
saygilarimla
tanıtamamış olsan zaten karşıdan gelen sesi de hoparlörde duyamaz olurdun.
selam kardesim microf orginal sony aldim amasesi cok net bir sekilde karsi tarafla konusa biliyorum sikinti mikrofondaymis verdiginiz bilgi verdiginiz icin
tesekkur ederim saygilarimla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme