Şimdi Ara

SONY MDREX750NAP.CE7 Kulakiçi Kulaklık Pembe,Kırmızı,Yeşil 249 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Bu fiyata inanılmaz sağol kardeş kaptım yedi tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kulaklıga ne 700 ne 600 nede 50 tl verilmez hem cart pembe rekli hemde hiç pahalı bir kulaklık gibi durmuyor. Biz çifti 79 tl den bluetooth philips ve kitsound almışken bunları almak hiç akıl karı değil.

Orijinalden alıntı: jamie35

Bu kulaklıga ne 700 ne 600 nede 50 tl verilmez hem cart pembe rekli hemde hiç pahalı bir kulaklık gibi durmuyor. Biz çifti 79 tl den bluetooth philips ve kitsound almışken bunları almak hiç akıl karı değil.

Bu kulaklığı kullandınız mı ?

Ben kullanmadım sadece fiyatında ciddi bir indirim olduğu için paylaştım.Bu kulaklık hakkında kötü yorumlarınızı neye dayanarak yaptığınızı yazarsanız biz de engin tecrübelerinizden faydalanmak isteriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Philips'in linki var mı?
    Ben yazacağim herseyi yazmistim. Sen 250 tl ver arkadasım istersen 600 tl ver. Seninle tartışmayacağım sadece benim fikrim bu. Bu kadar fiyata sennheiser vb. markaların daha kaliteli kulaklıkları bulunabilir. Ama sen kullan bişey demem pembiş kulaklıgina hayirli olsun.

• Bu kulaklıkta aktif gürültü engelleme var o yüzden fiyatı yüksek. 250 lira böyle bir kulaklık için iyi denilebilecek bir rakam. Belli bir amaca yönelik bir ürün olduğundan saçma kıyaslara girmenin pek anlamı yok. Neye ne kadar verilip verilemeyeceği de tamamen kişisel bir durum olduğundan tartışmaya gerek yok.
    Ürün özelinde konuşursak bence kötü bir tasarıma sahip. Yürürken veya toplu taşımada kullanımının zor olacağını düşünüyorum. Pilin bulunduğu kısım oldukça büyük ve jack girişine çok yakın ayrıca bir yere tutturmak için bir klips falan da yok. Yani kullanışsız olacaktır. Fiyatı için düşünülebilir fakat böyle bir kulaklık arıyor olsam tercih etmezdim sanırım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.