Şimdi Ara

QCY T1C Çift Mikrofonlu Şarj Edilebilir Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 138,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    urun.n11.com
    Qcy T1c Çift Mikrofonlu Şarj Edilebilir Bluetooth V5.0 Siyah Tele - n11.com
    https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/qcy-t1c-cift-mikrofonlu-sarj-edilebilir-bluetooth-v50-siyah-tele-P376360186

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 17 Eylül 2019; 21:35:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almayın, bir sürü qcy kulaklığım oldu, pro'sundan tutun şuan linkteki üründe dahil. 1-2 ay sonra kulaklığın tekinden ses çok az gelmeye başlıyor. ilk kullanıldığında ses %100 iken sonraları %70'e düştü sanki. mikrofon özelliği iyi, ses karşıya iyi gidiyor. şarj kullanıma göre değişir. özetle paranıza yazık olur.
  • almayın, bir sürü qcy kulaklığım oldu, pro'sundan tutun şuan linkteki üründe dahil. 1-2 ay sonra kulaklığın tekinden ses çok az gelmeye başlıyor. ilk kullanıldığında ses %100 iken sonraları %70'e düştü sanki. mikrofon özelliği iyi, ses karşıya iyi gidiyor. şarj kullanıma göre değişir. özetle paranıza yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SDEOEUS

almayın, bir sürü qcy kulaklığım oldu, pro'sundan tutun şuan linkteki üründe dahil. 1-2 ay sonra kulaklığın tekinden ses çok az gelmeye başlıyor. ilk kullanıldığında ses %100 iken sonraları %70'e düştü sanki. mikrofon özelliği iyi, ses karşıya iyi gidiyor. şarj kullanıma göre değişir. özetle paranıza yazık olur.
    Aynı kulaklığı 2 senedir kullanıyorum. Şarj, ses kalitesi vs... İlk günkü gibi. Elektronik biraz şans işi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SDEOEUS

almayın, bir sürü qcy kulaklığım oldu, pro'sundan tutun şuan linkteki üründe dahil. 1-2 ay sonra kulaklığın tekinden ses çok az gelmeye başlıyor. ilk kullanıldığında ses %100 iken sonraları %70'e düştü sanki. mikrofon özelliği iyi, ses karşıya iyi gidiyor. şarj kullanıma göre değişir. özetle paranıza yazık olur.
    Bende kullanıyorum bu modeli 1 sene oldu sorun yok bir ara ses azaldı sağ kulaklıkta temizleyince geçiyor siz de deneyin bence kirden tıkanma olabiliyor ses kanallarında.

not : bu kulaklığın ses seviyesi çok yüksek değil alacaklar bunu göz önünde bulundursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@xman -- 17 Eylül 2019; 11:29:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Aynı kulaklığı 2 senedir kullanıyorum. Şarj, ses kalitesi vs... İlk günkü gibi. Elektronik biraz şans işi.

Alıntıları Göster
    hocam spor için kulaklık bakıyorumda. önerir misiniz? kararsız kaldım.

Satıcı güvenilir midir bu arada?
  • Sizce redmi airdots mu alınır yoksa bu mu ? Airdots u şu an 160-170 tl bandında bulmak mümkün

• sciencee S kullanıcısına yanıt
    Denk kalitede ürünler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sciencee

Sizce redmi airdots mu alınır yoksa bu mu ? Airdots u şu an 160-170 tl bandında bulmak mümkün
    Xiaomi mi airdots ta bu fiyatlarda onu niye düşünmüyorsunuz ben de onu almak istiyordum bakınıyordum

• Bahsettiğiniz sorunlar kulak kirinden kaynaklanan sorunlar.
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Bende 6 aydır kullanıyorum.Çok iyi bir ses kalitesi istemiyorsanız işinizi görür.Kulakdan düşmüyor.Şarzıda iyi gidiyor.
    Edit:Konuşma kalitesi kötü.Kapalı alanda idare eder ama gürültülü yerlerde,dışarda,otobüste konuşmak biraz sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinho32 -- 17 Eylül 2019; 13:21:43 >
  • sesenyoung kullanıcısına yanıt
    Karasız kalfım hangisi alacağım konusunda ama sanırım redmi airdots alacağım ben de, ancak xiaomi yürkiye garantili satılıyor mu internette bulamadım

• Bende de tam tersi. Seste hiçbir sıkıntı yok ama mikrofon çok kötü bu sebeple konuşmak için kullanamıyorum. Ama zaten ürünü alırken herkes mikrofonunun çok kötü olduğunu söylemişti dert etmedim ben de...
  • bende bu üründen var aliexpress ten 98tl ye almisim. memnunum müzikte dinliyorum fakat muzik dinlemek için alinacaksa ses o kadar da yuksek degil, disarida konusma pek olmuyor cok ses geliyor diyor karsi taraf, o yüzden oyle disardayken kullanilmiyor. Dün kulagimdan düştü kenarı catladi bende sasirdim o dusmeyle catlamamasi lazim ama ilginç neyseki çalışıyor

• QCY T1 'in mikrofon ses kalitesi bu şekilde, kaydı kendim oluşturdum, telefon araması gerçekleştirdim.

Sol kulaklığın sesi azalmıştı, görünürde kir olmasa dahi ince bir kir tabakası oluşmuş ve ses seviyesi düşmüştü. Temizleyince ses seviyesi düzeldi ama üzerindeki siyah "pul" gibi koruma şeysi deforme oldu, onun yerine başka bir şeyi oraya tutturmalıyım, ne olur, nasıl olur bilemiyorum. (öneriye açığım.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rakip satıcı fiyat düşürdü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.