Şimdi Ara

sony mdr v55 vs. beats solo hd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mdr v55 ile ilgili çok olumlu yorum okudum forumda.
    fiyatı göz önüne almadan ses kalitesi olarak hangisi daha iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi Mind Tricks -- 17 Şubat 2013; 7:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Head-fi'de okuduğum yorumlara göre Solo HD, Philips The Stretch'ler ile aynı sese sahip. Philips The Stretch ve MDR-V55'i aynı anda dinlemiş birisi olarak MDR-V55'in 1 düzey daha iyi olduğunu ve sesinin çok daha az sorunlu olduğunu söyleyebilirim. Dolayısı ile fiyat farkını önemsemeseniz bile MDR-V55 derim ses olarak.
  • Çok teşekkürler yorum için. Ses kakrakterinin biraz benzediğini söylemişler evet. İmkan olursa denemek lazım. Solo hd istememin bir sebebide 160 gr olması. Mdr v55 220 gram. Sürekli dışarda taşındığında boyun için sıkıntı olabilir Allah korusun boyun fıtığı falan.

• Solo HD malzemesi çok kalitesiz, taç kısmı kırılıp da koli bandıyla yapıştıran kaç kişi olmuştur bilmem ;) uyarayım dedim... Bas çok önemli değilse Akg k450-451 Q460 vs öneririm... Sesi muazzam temiz, yanına da Sony A864-865 veya F800 falan olursa tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Solo HD malzemesi çok kalitesiz, taç kısmı kırılıp da koli bandıyla yapıştıran kaç kişi olmuştur bilmem ;) uyarayım dedim... Bas çok önemli değilse Akg k450-451 Q460 vs öneririm... Sesi muazzam temiz, yanına da Sony A864-865 veya F800 falan olursa tadından yenmez

Sağolun hocam forumda kırılan arkadaşları gördüm bende. İpod touch 4 üm var solo ve sony i de sürebilir sanırım. Rap ve r&b dinlediğim için baslar önemli söylediğiniz akg yi incelemiştim v55 ile kıyaslarsak v55 fiyat ve basslar yüzünden daha yakın ama akg de hafif. Biraz daha araştırmam lazım sanırım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

quote:

Solo HD malzemesi çok kalitesiz, taç kısmı kırılıp da koli bandıyla yapıştıran kaç kişi olmuştur bilmem ;) uyarayım dedim... Bas çok önemli değilse Akg k450-451 Q460 vs öneririm... Sesi muazzam temiz, yanına da Sony A864-865 veya F800 falan olursa tadından yenmez

Sağolun hocam forumda kırılan arkadaşları gördüm bende. İpod touch 4 üm var solo ve sony i de sürebilir sanırım. Rap ve r&b dinlediğim için baslar önemli söylediğiniz akg yi incelemiştim v55 ile kıyaslarsak v55 fiyat ve basslar yüzünden daha yakın ama akg de hafif. Biraz daha araştırmam lazım sanırım. :)

Bütçe ne kadardı?

• Sony'nin ağırlığını dert etmeyin, kafanıza tam oturacak ve ağırlığı bir kısmı değil tüm kafatası taşıyor sonuçta, inanın 60 gramı fark etmezsiniz bile bu sebeple, ki ben 340 gram dt660 ile saatlerce müzik dinliyorum evde, hiçbir sorun olmadı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

quote:

Peki hangisi daha dengeli ve daha temiz ses veriyor mesela 6 yıl Sennheiser PX-100 (16Hz-28,000KHz) kullandım ses izolasyonu harika ve 115dB ses vermesiyle kulaklarımı koruyordu.Sonra Sennheiser MX-80 (50Hz-15,000Hz) kullandım fakat sesi 125dB olduğu için ve bende tam gaz sevdiğim için kulaklarıma biraz zarar verdiğimi bile bile dinlemeye devam ettim ama nasıl olurda PX-100'den daha iyi bass verdiğini anlamadım.PX-100'ün tizleri daha iyiydi ama ses izolasyonu yüzünden basslar fazla hafif kalıyordu.

Bunları göze alırsak Sennheiser gibi harika bir ses kalitesi veren ve MX-80'in tizlerle orantılı şekilde ses vermesi birleştirdiğimizde hangisi daha iyi?
    Q460 uzun zamandır almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.