Şimdi Ara

Sony,Lisanslı Klavye-Mouse Anonsu Yaptı ( 150 Dolar) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Klavye mouse isteyen gitsin PC'de oynasın.
  • konsol mantığına aykırı fakat pazarı yakalamak için mükemmel hamle

pc mi alsam konsol mu? diye düşünenleri
    ben dualshock'la oyun oynayamam diyen belki de milyonlarca insanı tarafına çekebilir

ps4 pro çıkmak üzereyken ve vr piyasası da kızışmışken bence firma için efsane hamle yapmışlar

helal olsun
  • Ben BF4'te çok denk geldim malesef klavye ve mouse kullanan.
  • Konsola fare klavye mi çıkarılır la hadi fanboylar bunu da savunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye mouse nasıl takacaksak 6 metre var tv ile aramda

• defected kullanıcısına yanıt
    Fiyatı makul tutsalardı yerinde bir hamle olurdu ama mallarını vitrinde sergilerler anca, alacak kişi çok çok azdır.

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Avrupa ve Amerika oyuncularına göre fiyat makul.Burda en az 700 tl'ye satılacağı için sana pahalı geliyor.Ayrıca bu tür ürünleri kullanan sayısı çok fazla onun için çok satacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choyrn -- 7 Ekim 2016; 11:46:47 >
  • Böyle bir durum yıllardır var ve aynı serverda karşılaşma durumu da var.
  • choyrn kullanıcısına yanıt
    Elin yavuru gelir sana headshot çeker her defasında bizde ortalıkta aimhack diye dolaşırız

• choyrn kullanıcısına yanıt
    acaba sadece bu sony lisanslı ürünmü çalışıyor yoksa başka çalışan klavye mouse lar varmı bende almayı düşünüyorum fps oyunlarında çok sıkıntı yaşıyorum eğer böyle bişey varsa bende kullanırım.
  • Sadece bu değil birçok markanın farklı ürünleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Sadece bu değil birçok markanın farklı ürünleri var

hocam bildiğiniz fiyatı uygun bir model varsa söyleyebilirmisiniz acaba almayı düşünüyorumda..
  • Hocam ucuz olanlar işe yaramıyor. Xim 4,Hori veya Venom X bunlardan birini alın derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaş 33.. quake 2 half life counter quake 3 oynarak lise hayatımız geçti.. şimdi evde konsol var.. alıyorum call of oyununu, oyun içerisinde problem yok ama ne zaman online matcha katılsak böyle bişi yok..

Klavye mouse desteği özellikle 30 yaş üstü kullanıcıları için nimet olacak benden söylemesi.. hem haksızlık diyenler siz ds4 e alışıksanız sorun yok neden bu kadar dert ettiniz ki ?

w,a,s,d ye kavuşmak gerçekten güzel olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

Orijinalden alıntı: kanoxoz

Süper bir gelişme bence şu haksızlık diyen arkadaşları anlamıyorum yarış oyunlarında direksyon seti kullanan adamlarda hile yapıyor o zaman. Hatta snopy set kullanan adama görede g29 kullanan adam hileci. 35 yaşında adamım ben 20 yıl pc de klavye mause la adam vurmuşum evet belki yeteneksizim ama alışamadım ds4 e. Yapmayın etmeyin dostlar isteyen alır isteyen almaz ama herkese açık yapılan bir eklenti hile hurda olmaz.

Ha dediğiniz gibi ds4 cülerle klavye mause cuları ayrı servere koysalar süper olur o zaman. Hem eşitlikte bozulmaz.

Cok basit git pc oyna neden kulaklarınızı çınlatmak istiyorsunuz
    Konsolun ne anlamı var o zaman
    Alışamadım bir bahane değil almassın konsolu olur biter

Konsolun amacı ds4 değil :)

Konsolun amacı tak cd yi oyna oyunu.. ekran kartıydı işlemciydi uyuodu uymuodu falan uğraşmazsın.. amacı budur konsola çıkartılan aparatlarla ne alakası var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: clixxsensess

quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Sadece bu değil birçok markanın farklı ürünleri var

hocam bildiğiniz fiyatı uygun bir model varsa söyleyebilirmisiniz acaba almayı düşünüyorumda..

Bu konu hakkinda ben çok ugrastim kimse yardim etmemisti ben sana yardimci olurum kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

Arkadaşlar yaş 33.. quake 2 half life counter quake 3 oynarak lise hayatımız geçti.. şimdi evde konsol var.. alıyorum call of oyununu, oyun içerisinde problem yok ama ne zaman online matcha katılsak böyle bişi yok..

Klavye mouse desteği özellikle 30 yaş üstü kullanıcıları için nimet olacak benden söylemesi.. hem haksızlık diyenler siz ds4 e alışıksanız sorun yok neden bu kadar dert ettiniz ki ?

w,a,s,d ye kavuşmak gerçekten güzel olacak..

Bf 4 te bazi server adminleri aimasist ve aimslowdon u kapatiyorlar cunku kendileri klavye mause ile oynuyorlar Eger oyun mevcut ise bir gir bakiver ds 4 ile aim almak ne kadar zor oluyor Mevzu alisma mevzusu degil haksizlik oluyor iste ama napican

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.