21/07/2005 Tarihinde Kont Bilişimden Alınan SDMHS74 LCD Monitörarızalanmış ve bir sene sonra Sony servisine verilmiştir servis iki ay da ürünü değiştirmiş HS75P model lcd vermiştir oda arızalanmış yine servise gönderilmiştir. iki ayda ürün için iade fişi düzenlenip geri verilmiştir. Fakat Kont bilişim kendi ürünü olmadığı için ürünü iade almıyor ve SONY de ben ürüne artık bişey yapamam diyor. Yani garanti dahilinde ürün elinizde kalıyor. Sony ürününün arkasında durmamaktadır garanti maduru olmak istemiyorsanız lcd ve benzeri ürünlerinden uzak durun bozuk durumda elinizde kalır.
SONY
tüketici mahkemesine başvur.("hakem heyeti" araştırırsan bilgiye ulaşırsın,dilekçe örneği gibi)...ama vazgeçme...tüketici sitelerine başvur diycem ama işin içinde sony olunca pek bişi değişmez çünkü şikayet sitelerinde sony ile ilgili binlerce şikayet var ama çözüm yok.örneğin geçen gün bozulan sony marka tv min kumandası için servise gittiğimde kumandanın garanti kapsamına girmediğini öğrendim.bu kadar saçmalık olur mu yaaa
Sony LCD monitör pazarından tamamen çekildi artık üretim yapmıyor. Teknik destek hala veriyormu bilemiyorum ama senin yaşadığın soruna bakılırsa teknik servis hizmetide kalkmış ancak ürün garanti kapsamındaysa belki bir çözüm bulabilirler yoksa yapabileceğin hiçbir şey yok.
sony hiçbir ürününü arkasında durmuyorki
bizim memlekette sony nin adı var ama kesinlikle ve kesinlikle arkası yok
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
sony hiçbir ürününü arkasında durmuyorki
bizim memlekette sony nin adı var ama kesinlikle ve kesinlikle arkası yok
Benim de CRT 72 ekran TV arızalanmıştı. Servisi çağırdık garanti kapsamındaydı hiç para vermedik, temiz bir şekilde dikkatlice alıp götürdüler. Ertesi gün geri aldık TV yi çok memnun kalmıştık.
Arkadaşın yaşadığı sorunun nedeni Sony'nin LCD monitör üretmemesi, bu ürünlere teknik serviside kaldırması zaten ilkinde değiştirmiş Sony yoksa mutlaka bir şekilde çözülürdü.
üretip üretmemesi sorun değil.. elektronik aletlerin belli bir ömürleri vardır o ömürler devam ettiği sürece,mesela mp3 playerda 10yıldır, isterse distribütör 10 defa değişsin,garantin bitmiş olsa bile sana yedek parça sağlamak zorundadır... bu yasalarla da bellidir.direk mahkemeye ver..
sana yaşanmış bir örnek vereyim..
bundan yaklasın 3 4 sene kadar önce canon s1 fotoğraf makinesi sahibi olan bir kişi garantisi normal olarak bittiği için karşılaştığı sorundan dolayı distribütör firma olan erkaylara makineyi yolluyor... bunların yedek parçasını temin edemiyoruz,makinenizi 300 euroya sayıyoruz isterseniz bu fiyatta başka makine verelim isterseniz üstüne ekleme yapın baska makine alın diye tercihte bulunuyorlar.
Sony den hep uzak durdum aslında sacma sapan rakamları yüzündendi anlaşılan garanti işi daha da sacmaymış burdan bi güle güle daha sony ye