Şimdi Ara

Sony LBT-SH2000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu nasıl bir cihaz böyle.Cidden belirtildiği kadar güçlü bir cihaz mı ? Elde ne var ne yok satıp almayı düşünüyorum.Dev Cerwin Vegalardan bile 2,3 kat güçlü. :S

http://www.sony-mea.com/product/lbt-sh2000

6500 liraya satan bir vatandaş var sahibindende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Arkadaşlar bu nasıl bir cihaz böyle.Cidden belirtildiği kadar güçlü bir cihaz mı ? Elde ne var ne yok satıp almayı düşünüyorum.Dev Cerwin Vegalardan bile 2,3 kat güçlü. :S

Şişirilmiş özellikleri,cafcaflı paketiyle bir Sony işte.Tam bir saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Arkadaşlar bu nasıl bir cihaz böyle.Cidden belirtildiği kadar güçlü bir cihaz mı ? Elde ne var ne yok satıp almayı düşünüyorum.Dev Cerwin Vegalardan bile 2,3 kat güçlü. :S

uzak durun. asla öyle bir şey olamaz. hadi öyle diyelim bunu latin amerika ile ancak ortadoğuya satarlar. çöp ürün resmen. eski model sony mhc vx8 bundan çok daha iyi ses verir.

• O zaman bir dinleyip denemekte fayda var. :) Zaten 6500 lira verilecek bir cihaz değil belli.Latin Amerika fiyatına göre 2000 lira sistem.Türkiye'de edeceği en fazla 2500.Acaba o fiyata değer mi ? Yoksa Jamo D 365 ile yola devam edilir mi onu merak ettim en çok. :)
  • 2000 watt rms nasıl biseydir yahu.bu araba teybi gibi seydenmi çıkacak bu pes yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urun saglam gorunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headbanger6

2000 watt rms nasıl biseydir yahu.bu araba teybi gibi seydenmi çıkacak bu pes yani.

Hocam araba teybi kadar dediğiniz şey neredeyse bilgisayar kasası kadar. :) Belkide büyüktür. :)
  • Klipsch rf 82 ile Pioneer sclx71 amfi kullanıyorum bu cihazlarlarla bile toplamda stereo olarak 300 watt alıyorum. Toplamda 80 kiloluk bı set.sadece amfi ve kolonlar. Ses yüzde 30 gelince bile evde be varsa organlarım dahil titremeye başlıyor. 2000 watt nasıl bisey anlamıyorum. 2000 watt verebilmesi için sadece çıkış katındaki trafonun sariminin en az 100 kilo olması lazım gercek bı 100 wattlik sistemi dinleyin ne demek istediğimi anlarsınız 2000watt rms insan bedeninin kapalı alanda kaldıracağı bı güç değil
  • Hocam zaten yukarıda demiş arkadaşlar balon diye.Belli zaten balon olduğu.Ev ortamında 2000W gücünde bir ses sistemini dinlemek için ne yer vardır ne başka bir şey. :)
  • Haklısın kardesim Sony artık ne yapacagını şaşırdı tv olayindada lg ve samsung bitirince iyice afalladi
  • valla fiyatı edermi etmezmi bilmem ama evdeki küçücük sony setten çıkan sesi ve çoğu modelini tamir etmiş ve test etmiş biri olarak bu ürünün çıkarıcağı sesi 1000 2000tl civarı olan hiç bir marka 5+1 set vermez sonyler köpek gibi ses verir bunu unutmayın
  • Elimde 4 tane sony muzik seti var en iyi sesi en kucuk, eski ve gosterissiz olan mhc881 veriyor.
  • Bahsettiği rakam 2000 Rms :) 2000 rms basit bir rakam değil..güzel şaka yapmışlar.
  • Ben 300-400 en fazla 500W Rms gücünde olduğunu düşünmekteyim.
  • 6500 tl ye mi almıstır bilmem ama ben askerligimi bahriyeli olarak yaptım bu cihaz umman'da 200 riyal idi yani 1000 tl civarlarındaydı seslerini canlı dinledim sonuna kadar acmayı cesaret edemedim almakla almamak arasında kararsız kaldım sonucta askerdim gemiye sokma uğraşınada girmek istemedim bende cihazda göz bırakıp ülkeme geri döndüm :)
  • LBT-SH2000 model ses sisteminin fotolarınahttps://www.facebook.com/samtech26 adresinden bakabilirsiniz :)
  • Sesi elbet yüksektir zaten.Ama 2000W Rms çok ütopik.

250x250 falan olduğunu düşünmekteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.