Şimdi Ara

Sony Kulaklık Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony MDR-XB450AP kulaklığım var. Son zamanlarda sanki sol taraf daha tok ses verirken sağ tarafı daha tiz ses veriyor gibi geliyordu ama öyle büyük bir fark yoktu pek takmıyordum kafaya. Daha sonra kuzenim de aynı şeyi bana deyince bir test edeyim dedim. Gerçekten öyle, belli bir süre başka kulaklık kullandıktan sonra tekrar bu kulaklığa geçince daha rahatsız edici oldu, özellikle de film izlerken çok daha rahatsız edici oluyor. Şimdi bunu servise versem ne olacak tamir falan ediyorlar mı? Yoksa değişim mi yapıyorlar. Açıkçası para iadesi istemiyorum çünkü alalı 1 yıl oldu ve kulaklığın fiyatı 2 katına çıkmış. Istanbul-Bahçelievler civarında servis noktası var mı bu Sony Kulaklıkların.

• Yuksek bir ihtimalle kullanici hatasi diyerek iade edeceklerdir neden diye soracak olursan.

Kulakliklarda genel sorun olan bir mesele zaten bu daha sonradan tek kulakliktan ses gelmeme sorunu ile sonlanacaktir sebebi ise kulakligin jack kismindaki lehim tellerinin lehim yerinden kurtulmasidir. Servis bahanesi kablonun cekilmesi olacagi muhtemel ve yillarca sony kulakliktan vazgecemeyen ben her defasinda bunun cerevetini cekmisimdir resmen kronik gibi bisey. Sana tavsiyem yeni bir kulaklik alirken jack ile kablo arasindaki o kucuk bosluga bir damla japon damlat bu lehim ile kablo arasindaki mukavvemeti arttiracak bizzat faydasini goruyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla hocam kulaklik girişini oynatinca falan hiç ses değişikliği olmuyor. Hep ayni ses. Belki sürücü ile ilgili bir problem de olabilir diye düşünüyorum. Hani sürekli kullandigim bir kulaklikta değil. İşim bitince koyuyorum. Boş bir zamanımda bir arayıp sormayı düşünüyorum. Eğer garanti de olmayacaksa ne anlamı var artık Türkiye'den almanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Kabul esecekleri sanmiyorum ama vaktiniz olursa bi deneyin artik bozulsunlarda tekrar almak zorunda kalsinlar diye ozellikle o kismi gevsek biraktiklarini dusunuyorum kendim muhendisim ve acip baktigimda o kadar mukavvemetsiz yapmalari akil sir erdirilecek bir sey degil ayni dertten müzdalip 4 tane sony kulakligim var lehim yapip duzelltigim de oldu ama klasik lehim makinalari ile cok zahmetli ve eski performans i vermiyor ancak sorunun sebebinin o olduguna %100 garanti verebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sony servisi sıkıntılı bir servis. benim kulaklığa ufak bir kusuru için kendi fiyatından fazla masraf çıkarttılar. gidip direk iade ve değişim üzerine oyna, gerçek manada bu tamirlerin yapıldığını düşünmüyorum, anlamıyorlar çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.