Şimdi Ara

Sony Kulaklık hakkında Acil bilgi !! ! ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce Teknosa dan Sony MDR-E829V aldım.Hiç açmadım.İade edebilirim diye.Bass tiz mid Nasıldır.İlla çok süper olmasını beklemiyorum ama genellikle Davig Guetta Dinliyorum.Kısacası bol bass lı gerektiğinde tizleri çıkan bir müzik.Ara sıra Black Eyed Peas dinlerim.Onlarında Tizleri almış başlarını gidiyor

Kısacası bu kulaklık nasıldır.İyimidir?.Orda Senheiser mx 80 mi öyle birşey önerdiler.15 TL idi.Değmez dedim.35 TL sony'e bayıldım.

Ayrıca Bu akşam haberlerinde Turuncu gömlekli bir çocuk görürseniz benim

• abi bence iade et ve yapabiliyorsan forumda ikinci elden sony mdr ex082 olması onu alabilirsin bu benim fikrim ben olsam öyle yapardım yine de karar senin başka önerilerde gelecektir umarım
  • Aga şimdi bu pazarda satılan 1 milyonluk gibi mi? Değil.Eğer kullandıysan söyle.
  • Aga beni tatmin etti.Rock dinlemiyorsanız harika bir seçim...
  • Ex82 alıcam dememiş miydin sen? İade edebiliyorsan et hemen kutusunu açma. Ex82 kat kat iyi senin kulaklıktan. Arkadaşta vardı yapısından dolayı hem bassları zayıf hem de ses boğuk aldığın kulaklıkta ex82`ye göre.
  • Babam getirdi.Bende boşuna almayayım dedim.Ses bence çok iyi.Ama herkesinde kulak zevki farklı.Ama Ex82 alacağım Temmuz aylarında.Hele bi çanakkale'ye gideyim...
  • Konu açma rekorunu kıracaksın, az kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek estağfirullah Hakkaten kaçtane konu açmışım yaa
  • agalar ses boğuk diyorsunuz da sizin kulaklıkta fabrika hatası olmasın.Benim ki canavar gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.