Şimdi Ara

Sony KLV-S32A10E LCD ne dersiniz ? Yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LCD TV almayı düşünüyorum. Doğubankda ve çeşitli mağazalarda dolaştım. Forumları inceledim. Enson kararım Sony KLV-S32A10E LCD BRAVIA TV almak şeklinde.
    Bu modeli alıp kullanan arkadaşlar var mı ?
    1. LCD TV alırken en çok neye dikkat etmem gerekiyor ?
    2. Bazıları tepki zamanı diyor. Bu tepki zamanının PC bağlantıları için önemli olduğunu okudum. Doğru mu? TV de atlamalar yapmaması, küçük kareli görüntülerin oluşmaması için bu tepki zamanının düşük mü olması gerekiyor ?
    3. Kontrast oranı ne olmalı ? Bu model de "Kontrast Oranı / Parlaklık (cd/m2) 1000:1 / 480" olarak görünüyor. Yeterlimidir ?
    4. Bu TV ye direkt PC yi normal monitöre bağlar gibi bağlayıp oyun oynayabilirim değil mi ?
    5. Birde son ve en önemli sorum bu TV yi Doğubankdan almamı önerirmisiniz ? Piyasadan min. 800 YTL daha ucuz. Garanti olaylarında sorun çıkar mı ? Fiyat Morfare de 3700 YTL, Doğubankda 2700 YTL...

Bu konularda bana yardımcı olabilirmisiniz..
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim....

TV Özellikleri
    32 inch LCD BRAVIA TV, en son teknoloji sistemleri kullanılarak üretilen bu televizyonda ihtiyacınızın fazlasını bulacaksınız.Muhteşem ses ve görüntü kalitesi ile istediğiniz performansı yakalayacaksınız...

32’’ LCD TV
    WEGA ® Engine Ekran Teknolojisi
    Müthiş renk kalitesi , titremeyen ve net görüntü
    High Definition uyumlu, HDMI bağlantılı
    Mükemmel ses kalitesi

Teknik Özellikleri

-RESİM
    Display Device: LCD
    Ekran Boyutu: 32" (81.3cm)
    Ekran Formatı: WXGA
    Çözünürlük: 1366 x 768
    Görüntü Oranı: 16:09
    Kontrast Oranı / Parlaklık (cd/m2) 1000:1 / 480
    Tepki zamanı (ms) 8
    Viewing Angle 178°
    High Resolution Image Processor –
    HD-Ready
    PAL 3D Comb filter

-GENEL
    Boyutlar (mm) :(WxHxD) 792 x 608 x 309 (with stand) 792 x 564 x 99 (without stand)
    Ağırlık: (kg) 16 Kg
    Eğim / Dönen açı: F: 3°B:8°/ L:15°R:15
    Toplam Güç Tüketimi (V) : 220-240V 50Hz
    Power Consumption / Standby (W) 119 / 0,5 or less

-SES
    Ses Çıkışı (RMS) 10W + 10W
    Surround / Sound Dolby Virtual / BBE Digital
    S-Master Digital Amplifier + Subwoofer –

-FEATURE
    EPG –
    No. of Tuners 1
    Screen Memo: (PinP memo)
    Uyku Zamanı: (30/60/90/120min)
    Teletext Sayfa Hafızası: (250 sayfa)
    Light Sensor

-CONNECTORS
    HDMI 1/ Audio in 1
    Scart 2(2RGB)
    Audio out 1
    S-Video input 1/ Audio in 1
    Component in 1(Y,Pb,Pr)/Audio in 1
    Composite in 1/ Audio in 1
    PC in 1(D-sub)/ Stereo mini 1
    Headphone output 1x (3.5 mm)

-OTHERS
    Renk Sistemi: PAL,SECAM,NTSC 3.58 (only Video in),4.43
    Channel coverage (only Video in),VHF:E2-E12 UHF:E21-E69, CATV:S1-S20 Hyper:S21-S41, D/K : R1-R12,R21-69, L : F2-F10,B-Q,F21-F69, I : UHF B21-B69
    Input signal 1080i/720p/576p/576i/480p/480i
    AC Built-in

• Bu model dışında model önerebilirsenizde çok makbule geçer
  • MERHABA, BU MARKA VE MODEL GAYET GÜZEL AMA SEN YİNEDE BİRAZ ZAMAN AYIR VE KARARINI İYİ DÜŞÜN VE GÖREREK VER BENCE.TAVSİYEM SONY HARİCİNDE SAMSUNG , PHİLİPS , LG OLACAKTIR.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
  • Bu almayı düşündüğün LCD ninhttp://www.denguru.com/2006/01/20/are_32_lcd_tvs_ready_for_prime_time/
    linkinde epeyce ayrıntılı incelemesi var,ama Sony WEGA KLV-S32A10E modeli tomshardwarede çok beğenilmemiş, özellikle 0-75 renk geçişlerinde 50ms!! gibi gecikme sürelerine cıkıyor,bu da hareketli sahnelerde iz kalması anlamına geliyor, ayrıca bir Xbox 360 veya ps3 te kulanılması da bu latency suresi nedeniyle zor.

Onlarında tavsiye ettiği, dünya çağında epey tutulduğunu cnetten öğrendiğim PHILIPS 32PF9630 - 32PF9830 modeli benimde size tavsiyem olacaktır.
    İthalatçı tarafından getirtilmiş ve mağazalarda satılanları tabiki yurtdışına kıyasla çok mantıksız dalga geçer gibi fiyatlara satılıyor(4.2-4.5milyar?)
    Ama yurtdışında bu ürün sadece 1500$, doğubankta da 2.5-3 milyar civarına bulabileceğinizi düşünüyorum.

PHILIPS 32PF9630:http://www.denguru.com/2006/01/20/are_32_lcd_tvs_ready_for_prime_time/page13.html

• şu anda sony klv-32m1 kullanıyorum.ekranı kullandığım odada biraz ufak kaldığı için ve bu modelde monitör ve hdmi olmadığı için sizin bahsettiğiniz televizyonun 40 inç ini almaya karar vermiştim kullandığım modelin yeni modeli olduğu içinde daha yeni bir model olduğu içinde kesinlikle bu olmalı demiştim ancak teknosaya gidip inceledim televizyonu ve gerçektende şok oldum.nedeni kullandığım televizyondan bile kötü göstermesiydi .televizyonda keskinlik denen birşey yok sanki puslu bir camın ardından bakıyormuşuz izlenimi uyandırdı üstelik renkler çok abartılı geldi bana çok canlı renk oluşturmak adına sony saçmalamış bence renkler hiç doğal değil.ardındanda bağlantınında önemli olduğunu düşünerek televizyonu sony bayiine gidip dvd ve samsung receiverle denedim(samsungu compenent kablo ile bağlattım)ve yine şok bu televizyon alınmaz dedim kendi kendime.ayrıca tepki sürelerinin çok yavaş olmasıda cabası.bugün itibari ile uzun denemeler ve araştırmalar sonucunda samsung le40m51b lcd tv almaya karar verdim bence muhteşem.sana tavsiyem alacağın televizyonu başka modellerle yan yana seyretmen.sana tavsiyem samsung yada philips lcd tv dir.ayrıca bütceni biraz zorlayıp 40 inç al derim.

• bende hem monitor hem tv olarak kullanmak uzere LCD-TV du$unuyorum lakin cidden cok kararsiz kaldim.
    Ustteki Sony'de HD destegi var herhalde , philips'in HD destegi var mi acaba ?
    Birde asil onemli konu x360 veya ps3 bu tip televizyonlarda HD goruntu kalitesinde oynayabilir miyiz?

te$ekkurler.
  • yapmayın arkadaşlar yaw bu kadar kötümü bu TV. Bende doğubankda birçok tv ile karşılaştırdım bayaa güzel gelmişti. Dediğiniz gibi renkler çok canlı. Yalnız tepki süresi düşük diyorsunuz da şuanda bundan daha iyi tepki süresi olan TV yok ki 8ms en iyi zaman şuan.Bundan daha iyi tepki süresi TV biliyorsanız model ve tepki sürelerine örnek verebilirmisiniz ?
    Sizden rica etsem sorularıma cevap verebilirmisiniz ?
    Bunlara cevap bulmam kendi kendime karar verebilmem için çok önemli.
    İlginiz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tepki süreleri konusunda özellikle sony resmen yalan soyluyor, o zaman tomshardwarenin testinde niye 60ms nin üzerinde çıkıyor bu televizyon?

Ayrıntılı biçimde aletli ölçümle(nicel) ve "bu sonuclardan"(kafadan değil) yapılmış yorumları okumanızı tavsiye ederim.Yukarda S32A10E ninde, philips 32PF9830 unda çok ayrıntılı incelemelerinin yapıldıgı linkler vermiştim ama anlaşılan bakmamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemir -- 3 Şubat 2006 23:26:30 >
  • V serisine de bakmanızı tavsiye ederim..sistem farklı..
  • BENDE LG VE PHILIPS KARŞILAŞTIRDIM GERÇEKTEN GÜZEL Bİ GÖRÜNTÜSÜ VAR AMA HAREKETLİ GÖRÜNTÜLERDE GÖLGE YAPMAKTA O YÜZDEN LG VEYA PHILIPS TERCİHİ OLMALIDIR.
    TŞK EDERİM

• merhaba arkadaşlar
    bi kaç gündür bakamamıştım foruma. Verdiğiniz cevaplar için sağolun.
    ahmetdemir, kardeş senin verdiğin linkleri incelemiştim ancak dediğim gibi diğer tv lerde tepki süreleri 8ms görünüyor. Bunlarında doğru olduklarını nasıl bilebiliriz. Ayrıca site ingilizce olduğu için çok detaylı anlayamıyorum anlatılanları.
    Doğubankda bu TV ile birlikte Sony V32a10 a da bakmıştım. Fiyat farkı var ve özellik olarak farkı görüntü düzeltme teknolojisi kullanmaları imiş. Ama bu TV de de PC bağlantısı yok. Ben daha çok PC bağlayıp, oyun oynayıp Divx seyredeceğim için bana PC bağlantılı TV gerekiyor.
    ahmetdemir arkadaşın söylediği philips 32PF9830 burada varmı acaba ? Fiyatınında 2,5 civarı olduğunu sanmıyorum. Ben en fazla 2,7 bin YTL verebileceğim.
    Hafta sonu Loewe TV lere baktım. Concept L 32 LCD TV yi Kadıköyde 3,2 bin YTL fiyat verdiler. Ve bu TV yi öve öve bitiremediler. Tabii ki satıcılar kendi TV lerini övecekler. Bende onlara kulak asmayıp önce bi arkadaşlarıma sorayım dedim. Eğer bu TV yi doğubankda düşündüğüm rakamlara bulabilirsem ve araştırmalar iyi çıkarsa bu TV yede dönüş yapabilirim. Gördüğüm kadarı ile bayaa iyiydi.
    Siz ne dersiniz arkadaşlar. Loewe Concept L 32 LCD hakkında bilgisi olan var mı ? Sony ile karşılaştırılmamalı biliyorum ama karşılaştırırsanız ne dersiniz ? fiyat/performansıda katarak tabii...
    Bunun yanında aşağıdaki sorularıma cevap bulamadım. Bu sorularımda da yardımcı olabilirmisiniz ?
    Yabancı sitelerde araştırma yapamadığım için tek umudum donanımhaber :)

1. LCD TV alırken en çok neye dikkat etmem gerekiyor ?
    3. Kontrast oranı ne olmalı ? Bu model de "Kontrast Oranı / Parlaklık (cd/m2) 1000:1 / 480" olarak görünüyor. Yeterlimidir ?
    4. Bu TV ye direkt PC yi normal monitöre bağlar gibi bağlayıp oyun oynayabilirim değil mi ?

Tekrar cevaplarınız için teşekkürler....

• Arkadasım git Sony lcd tvyi al hiç pişmanlık duymazsın.Babamlarda var ordan biliyorum ayrıca televizyon hakkında bi dünya arastırma yaptım,özellikle Amerika,Yeni Zelanda;ingiltere ve Japonyadaki forumlara girmiştim ve bir tane bile olumsuz konusan birine rastlamamıştım.Yine de secim senin..

• arkadaşlar ben o kadar çok araştırdım ki, kafayı yeme noktasına geldim sonuç:philips 32 pf 9830 rakipsiz,özellikle hareketli görüntülere dikkat edin ve dış kasa büyüklüğü 94 cm ekran havası veriyor kesinlikle mükemmel sadece fiatı çok kötü....saygılar herkese......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.