Bildirim
Sony KDL-46EX401 46' LCD TV
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu üründe iyidir ama maddi durum biraz daha yukarı çıkabliyorsa 46ex500 tercih edilse daha iyi olur diye düşünüyorum. _____________________________ -
iki ürün arasında ciddi fark var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: sony_urunler
Bu üründe iyidir ama maddi durum biraz daha yukarı çıkabliyorsa 46ex500 tercih edilse daha iyi olur diye düşünüyorum.
_____________________________ -
46EX401 veya 402 50hz ve BRAVIA ENGINE 2 olan bir işlemci var
46ex500 100hz ve BRAVIA ENGINE 3 Var ps3 falan oynucaksanız görüntü kalitesi bakımından ciddi bir fark oluşturur._____________________________ -
http://www.sony.com.tr/product/t46-ex-series/kdl-46ex500#pageType=TechnicalSpecs sayfasından 46EX500 ürünü için ciddi farklar olduğunu gözlemledim. Birde sormak istediğim; karasal yayın için soket varmış bunu nasıl kullanıyoruz bunun için ayrı bir anten mi var? _____________________________ -
Bunun için teledünyaya abone olmanız lazım sonra conax modul alıp tv'de arama yaparken dijital yayını seçip taratıyorsunuz. _____________________________ -
Bilgilendirme için teşekkür ederim. _____________________________ -
ex500 öneririm yerine, kendimde 40ex500 kullanıcısıyım ps3+full hd film performansına diyecek söz yok, sd yayında tabikide her lcd gibi ortalarda
ex400 serisinin sd görüntüde izledim pek iç açıcı değil açıkçası
Sony ve Samsung arasında kalmıştım ama kesinlikle Sony alacağım modelde ex500 olacak sanırım :)
quote:
Orijinalden alıntı: berkan04
ex500 öneririm yerine, kendimde 40ex500 kullanıcısıyım ps3+full hd film performansına diyecek söz yok, sd yayında tabikide her lcd gibi ortalarda
ex400 serisinin sd görüntüde izledim pek iç açıcı değil açıkçası
http://www.hepsisony.com/?urun-detay_1953_Sony_KDL-46EX500_LCD_TV___UWA-BR100_Wi-Fi_Hediyeli.html
şuanda yanında UWA-BR100 Hediyeli ve fiyatı uygun_____________________________ -
1 Saat önce Darty ve Istanbul Bilişimde TV'leri incelerken Sony KDL-46EX700 modelini gördüm ve inanın hayran kaldım ürün çok güzel. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler