Şimdi Ara

Sony KDL 32' E4000 LCD almayı düşünüyordum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, aşağıda linkini verdiğim sony lcd tv'yi almak istiyorum. Bu işlerden bir uzman kadar anlamadığım ve 1550 ytl gibi bir parayı bağlayacağım için sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Bu ürünü kullanan, inceleyen var mı? Fiyat performans oranı sizce nasıl? SD yayınlarda performans ne olur sizce?
    Lütfen iyi,kötü yorumlarınızı esirgemeyin.

http://www.sony.com.tr/product/t32-e-series/kdl-32e4000#pageType=TechnicalSpecs

Bu da forumda 32w4000 ile 32 e4000 arasında kalmış bir arkadaşın açmış olduğu topik ve kafama takılan bazı soruları oraya da sormuştum. Bu iki ürün arasındaki fiyat farkı kafama takılmıştı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_27950708/mpage_1/key_//tm.htm#27964330

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 1 Aralık 2008; 12:50:33 >

• Fikri olan arkadaşlar yok mu acaba?
  • Tasarımı hoşuna gidiyorsa rahatlıkla alınabilir görünüyor. w4000 ve e4000 aynı teknik verilere sahip sende biliyorsun. Bu tv'lerin görüntüsünü özelliklede 32" gibi küçük bir ekranda beyenmezsen zaten hiç bir lcd'yi beyenmezsin. Yanlız tv kaynağın en azından uydu olsun.
  • arkadaşa katılıyorum e 4000 serisi sadece tarım olarakmön plana çıkıyor kullnacağın ortama göre w4000 ile hiçbir farkı yok diye bilirizz
    fiyat olarakta 1600 taksitli -- 1500 ytl paşin olarak ist bilisim de w4000 tasarım olarak bence daha iyii siyah herzama daha iyidir çünkü E serisi beyaz ve tozlanmadan dolayı gün geçtikçe beyaz kirlenecek ve sararacak.. ama yinede sen bilirsin dostumm
  • LCD yi uydu anteni ile kullanacağım.
    Valla sadece çerçevesi beyaz diye 1000 ytl kadar fazla para vermek pek mantıklı gelmiyor. İlk planda dikkat ettiğim şey görüntü kalitesi.

Bu ürününü kullananlar SD performansı konusunda yorum yaparlarsa sevinirim.
  • SANAŞUNU SÖYLEYE BLİRİM DOSTUMM W4000 İLE ARASINDA TEKNİK BAKIMDAN HİÇ BİR FARK YOKK VERECEĞİNN 1000 YTL SADECE TASARIMA OLUR BENCE GEREK YOK ÇÜNKÜ AYNI İKİ ÜRÜNÜ KARŞILAŞTIRIYORSUNN BENIM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SD AYINLARDA GAYET BAŞARILII BENCE TEKNOSAA SD YAYINA BAĞLAMIŞLARDI ARKADAŞLAR ORADA GÖRME İMKANI BULDUM DEDİĞİM GİBİYDİ LCD DEN ALINABİLECEK ENİYİ SEVİYEDEKİ GÖRÜNTÜ DİYE BLİRİM....W4000
  • arkadaşlarında dediği gibi w4000 e4000 aynı televizyonlar. ama beyaz bir televizyon nasıl olur acaba.karanlıkla bir film izlerken ben paneldeki görüntüye odaklanamazdım açıkçası. beyaz çerçeve sürekli dikkatimi çeker diye düşünüyorum. İB nin sitesinde inceledim ürünlerin ikisinide arada 400 ytl kadar bir fark var alacak olan sensin karar senin . her ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Bravia46x3500 ve 46w4000
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence herşey bir köşeye bırak ve asagıdakı kampanyaya yonel.

Hitachi marka lcd nin fiyatı cok cazip. 42' ve Full Hd. 720 ytl indirimli.
    2200 ytl den 1556 ytl dusmus. bugn son gun. yetıs kos al basın agrımaz. ben 32lg3000 almasa ıdım bunu alırdım pısmanım sımdıden.

http://www.mavibilgisayar.com/ud/8731
  • quote:

Orjinalden alıntı: Primobolo

bence herşey bir köşeye bırak ve asagıdakı kampanyaya yonel.

Hitachi marka lcd nin fiyatı cok cazip. 42' ve Full Hd. 720 ytl indirimli.
    2200 ytl den 1556 ytl dusmus. bugn son gun. yetıs kos al basın agrımaz. ben 32lg3000 almasa ıdım bunu alırdım pısmanım sımdıden.

http://www.mavibilgisayar.com/ud/8731

Nedense ben bu iki cihazı özellik olarak karşılaştıramıyorum. Sony açık ara öne çıkıyor. Üstelik ben 32 inç istiyorum. 40 inç odama çok büyük gelecek.
    Cihazı yakından hiç görmedim. Bulunduğum yerde de hemen gidip, görme imkanım yok. 1-2 hafta sonra makineyi yakından inceleme şansım olacak, biraz bekleyeyim mi diye düşünüyorum.

Bunun dışında TV'nin evde nasıl durduğunu çok merak ediyorum. Bir de geceleyin izlerken beyazın görüntüyü nasıl etkilediğini merak ediyorum. Bunun için alan bir arkadaşın fotoğraf eklemesini rica ediyorum. Ayrıca aşağıdaki sitede hem fiyat,hem de hediyesi uygun. Üstelik Sony'nin yetkili satıcısı:
    http://www.morfare.com/asp/listgroup.asp?group=Fae-32%20inç%20LCD

• Nedenini anlayamadığım bir şekilde dün morfare in sitesinde havale ile 1530 olan ürün bugün 1690 ytl'ye çıkmış. Aynı şekilde hepsiburada'da 1575 olan ürün bugün 2780 gözüküyor. Ne oldu 2 günde de bu ürünlerin fiyatı bu kadar arttı? Döviz de düştü.
  • Arkadaşlar yarın eğer son anda biraz daha bekleme kararı almazsam internetten 1555 ytl'ye bu LCD'yi sipariş edeceğim.

Kısaca bu fiyata bu ürünü tavsiye eder misiniz?

Sizden ricam, alıp almamam gerektiği konusunda, yarına kadar olumlu ya da olumsuz fikirlerinizi paylaşmanız.

Özellikle SD performansı konusunda tecrübesi olan arkadaşlar deneyimini paylaşırsa sevinirim.
  • Geçen gün Philips 32pfl5403 lcd tv'mi iade edip bu modeli aldım kesinlikle fiyatına göre harika bir ürün.Xbox 360 ve pc ile kullandığım için SD performansı için birşey söyleyemem ama tv harika
  • Valla arkadaşlar 1500 ytl lik aleti nasıl sadece oyun ve pc'den görüntü alabilmek için alıyorsunuz anlayabilmiş değilim ancak zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki
    Makinadan memnunsun anladığım kadarıyla ancak bir de SD performansı konusunda yorum alsam çok mutlu olacağım.
  • Bende dün hizlial.com'dan Sony 40E4000 modelini satın aldım; ancak henüz elime geçmedi. Gelince uydu için yorum yapabilirim istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZarakiKenpachi

Bende dün hizlial.com'dan Sony 40E4000 modelini satın aldım; ancak henüz elime geçmedi. Gelince uydu için yorum yapabilirim istersen.

Dostum,teşekkür ederim ancak ben de 32 inç olanını yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Dolayısıyla artık aynı model kullanıcısı oluruz ve bir kulüpte biz açarız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZarakiKenpachi

Bende dün hizlial.com'dan Sony 40E4000 modelini satın aldım; ancak henüz elime geçmedi. Gelince uydu için yorum yapabilirim istersen.

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullanBLUESTREAM hocam bu arada sadece Pc ve Xbox için almadım tv'yi , çanak falan kuramadım henüz yoksa uydu alıcı köşede bekliyor zaten
  • Bende ki de ne şans ama. Tam ürünü satın almak için hizlial.com'a girdim. Az önce var olan ürün dakikalar içinde tükenmişti :(
    Kaçırdık kampanyayı :( Her işte bir hayır vardır deyip, yeni kampanyaları beklemeye koyulacağım.
    Bu ürün için haber verecek arkadaşlara teşekkürler.
  • 32w4000 için kaydoldum bende e4000 falan görünce yazayım dedim 32w4000 daha çok tercih ediliyormuş ve daha iyi bir model.
  • Ben de 1 haftadır araştırıorm bu ürünü.. Hızlıal dan cumartesi sipariş vermiştim bekliyorum gelmesini..

Aşşağıdaki linkte ürün var nakit fiyatı çok iyi ama siteyi bilmiyorum güvenirlilik konusunda nasıldır..

http://www.elektroniksepet.com.tr/asp/show_stock.asp?product=KDL-32E4020
  • @ Striker10

Hocam senin ürünün kargoya verildi mi ? Ben de cumartesi günü aldım kargoya verilmedi henüz , tedarik sürecinde yazıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.