Şimdi Ara

Sony KD55XE7005 55' Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony KD55XE7005 55" bu televizyon HB'da extra indirimde şuan, ağustos ayına nasipse düğünüm var. TV aradan çıksın istiyorum. Bu televizyon nasıldır? TVde genelde hdd takıp film izlerim. oyun vs. oynamam. Bu amaç için uygunmudur? Bu paraya mantıklı bir seçimmi? teşekkürler

bu arada linkhttp://www.hepsiburada.com/sony-kd55xe7005-55-140-ekran-4k-ultra-hd-led-tv-p-HBV000007FJYD

• bende bu tv yi takip ediyorum samsung mu7400 ile arasında kaldım.
  • TV yi bende sony center da inceledim görüntüsü gayet iyi lg samsung tv ler eline su dökemez emin olun.

Bana göre tek eksiği Android tv ve 100 hz olmayışı ama hdd den film izlemeye birebir şiddetle tavsiye ederim kardeş

Bende 55 inch 100hz va panel kd55xe8505 modeli araştırıyorum ucuz bulursam alıcam bakalım artık nasip kısmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

TV yi bende sony center da inceledim görüntüsü gayet iyi lg samsung tv ler eline su dökemez emin olun.

Bana göre tek eksiği Android tv ve 100 hz olmayışı ama hdd den film izlemeye birebir şiddetle tavsiye ederim kardeş

Bende 55 inch 100hz va panel kd55xe8505 modeli araştırıyorum ucuz bulursam alıcam bakalım artık nasip kısmet

Hocam öncelikle teşekkür ederim cevabınız içim; 100 Hz olayı nedir? ne gibi bir ekisi var, android Tv olmayışı, nasıl olsa kendi smartı yokmu? (kusura bakmayın bu konularda sıfır bilgiye sahibim) Bunlar çok büyük bir kayıpmı? bu fiyatlara alternatif daha iyisi alınır mı?
  • paran varsa cebinde dursun
    elektroniği önceden alma çünkü sürekli gelişiyor yeni modeller
    yeni fırsatlar çıkıyor
    paranı dolara euroya bağla kalsın
    düğün günü tv almak kolay bastırırsın parayı anında alırsın
    yeterki cebinde peşin paran olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

TV yi bende sony center da inceledim görüntüsü gayet iyi lg samsung tv ler eline su dökemez emin olun.

Hocam öncelikle teşekkür ederim cevabınız içim; 100 Hz olayı nedir? ne gibi bir ekisi var, android Tv olmayışı, nasıl olsa kendi smartı yokmu? (kusura bakmayın bu konularda sıfır bilgiye sahibim) Bunlar çok büyük bir kayıpmı? bu fiyatlara alternatif daha iyisi alınır mı?

Hocam 100 hz olayı saniyede ekran 100 kere taranıyor demek ne kadar çok tarama o kadar net resim kalitesinde video canlı yayın demek hocam.

Android sistemli tv ler de 16 gb Hafiza var bu 7005 de yok malesef hocam ama sadece görüntü kalitesi olarak size fazlasıyla yeter hocam hiç tereddüt etmeden alın derim fiyat gayet uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba;

Ben de bu TV'yi babamlara almak istiyorum.Uygun fiyatlı olarak buldum.

Üründen beklenti kablolu tv üstünden karasal yayınları izlemek.

Babamların fil izleme 4k film gibi beklentisi yok.

Mevcut kablolu tv üsütnden yayın izleyecekler.

Bir de belki ileride ip tv reciver alarak iptv yayınlarını izleyebilirler yada digitürk.

Buna göre değerlendirirseniz ürünü tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.