Şimdi Ara

Sony ile Ericsson ayrılmış (mış) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Profilonun ordaki Darty'de telefonlara bakıyordum. Orada çalışan adama SE bir model sordum, stoklarda bulamadı ve şöyle bir bomba patlattı: "Duyduğuma göre sony ve ericsson ayrıldı, o yüzden artık SE telefonlar pek gelmiyor" Belli ki o da başka birinden duymuş. Demekki ortalıkta böyle bir söylenti dolanıyor. Artık aslı astarı var mıdır bilemem lakin çok saçma geldi.

• bununla ilgili bir sürü asılsız haber çıktı fakat şirketlerden resmi bir açıklama gelmeden böyle uydurma haberlere inanmamak lazım
  • şu bana gelen maili gördünüzmü satış rezaleti konusuna yazdım adamlar yeni ürünleri 2. çeyrekte getiricez diyorlar sony ericsson.un benim için bittigi andır artık böyle bir firma tanımıyorum...

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Yeni ürünlerimiz 2009'un ikinci çeyreğinde piyasada olacaktır.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
    Umut Yildirim

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
    Fax:0212 471 83 26
    Mail:[email protected]

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.