Şimdi Ara

Sony HT-ZF9 3.1 Dolby Atmos Soundbar + SA-Z9R kablosuz arka hoparlör seti incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
38
Favori
33.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • arkadaşlar 5+1 ev sinemimi elden cıkarıp sound bar almak istiyorum.kafamı karıştıran 3 model var.tam randıman almak için hangisini tercih etmeli. 550WATT LGSK10Y Mİ 400WATT SONY HTZF9 MU 400WATT PHİLİPS SKYQUKE B8 Mİ en pahalı b8 var.1 ay içinde alıcam.https://www.youtube.com/watch?v=llh7RpsDFmIhttps://www.philips.com.tr/c-p/B8_12/fidelio-skyquake-soundbar-hoparloer/tanitimhttps://urun.n11.com/soundbar/sony-ht-zf9-wi-fi-bluetooth-31-kanal-dolby-atmos-dtsx-soundbar-P256662220?&cid=601002&gclid=CjwKCAiAyrXiBRAjEiwATI95mThWNy8Q8pLvraZ9VmUZA3OmQ3f4Q-RrXAYEfhEEFvkZeaUZRGGdKhoCZy0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds




  • bu ürün daha cıkmamıs ama sanırım lg philips ve sony htzf9 dan bile daha üstün bir cihazana benziyor.hcco 2.3 desteğide var.https://www.sony.com/electronics/sound-bars/ht-x8500
    https://www.webtekno.com/sony-soundbar-2019-h60708.html
  • buda 2018 model ama turkiyede yok sanırım.https://www.sony.com/electronics/sound-bars/ht-x9000f/buy/htx9000f
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz ürünlere göz attım, farklı segmentde ürünler. HT-ZF9 arkaya ek kolonlar alırsanız, fiziksel olarak 5.1 çalışıyor. Bahsettiğiniz ürünlerde bu yok. Bu işler üründen ne beklediğinizle alakalı.Önce ne kadar harcamak istediğinize kara verin. Araştırmanızı ve beklentinizi ona göre belirleyin. Sony'nin ürünleri pek fiyat performans ürünleri değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 28 Ocak 2019; 1:3:53 >
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    ses sistemlerinde herke sonyi tek geçiyor.en kaliteli ses ve özellikler sony htzf9 da gibi görünüyor ama philips quakeb8 de olagan üstü görünüyor.ama arada birde güç farkı var.Lg sk10y 550 sony 400 philips 400 watt.en pahalısıda philips görünüyor.fiyat butçe 3 4 bin arası
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Hangisini kafaya koyduysanız internetden iyi bir mağazadan sipariş geçin. Memnun kalmazsanız, yasal hakkınızı kullanıp iki hafta içinde iade edebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım. Kullandığım Tv "LG" olduğu için, fazla araştırmadan LG "SJ9 Soundbar" almıştım. Sesinden memnun kalmadım, para çöpe gitmiş gibi hissettim. Üçüncü gün, kargoyla geri iade ettim. Düzgün bir yerden satın alırsanız sorun çıkarmazlar bu sizin en doğal hakkınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 28 Ocak 2019; 15:54:52 >
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    selam.Bende evimde sony tv kullandigimdan ilk onceligim sony idi..
    son 1 haftada 1 saatten fazla zf9 u test ettim farkli magazalarda..
    Bugune dek bose kullanmis birisiyim.Ve filmlerde en onemli aradigim ozellik diyaloglarin netligi..
    Ama zf9 da resmen konusmalar duyulamiyordu bile..nefret ettiggim bir marka olmasina ragmen lg nin sk9 ve sk10 modelinde kat be kat iyiydi diyaloglar..

    Siz ne diyorsuunuz bu hususta ? cok ince ayar yaptiginizda diyalog netligi konusunda sikinti yasiyor musunuz ?
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    en pahalı philips gibi duruyor. son xf9000 guzel ama 300w az gibi sk10y 550 watt
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Ana sayfada ince ayarlarını verdim. Kumanda üzerinde ayarı var. [Voice] butonuna bastıgınızda iki kademe artırabiliyorsunuz konusma sesleri daha belirginleşiyor. Boğukluk gidiyor. Ayrıca [Vertical surrond engine]'da açık oldugunda dahada iyi oluyor. Kısaca ben sorun yaşamıyorum. Ama ilk kullandıgımda konuşma seslerini bende boğuk bulmuştum. Fakat kurcalayınca kolayca çözdüm bu durumu. ZF9'da çok fazla seçenek ve ayar var. Bilinçli kullandığınızda deneyiminiz çok daha üst seviyede oluyor. Ses formatına göre ayar yaparsanız, deneyiminiz dahada iyi oluyor. (Bu arada, benim burda paylaştğım deneyimlerin hepsi, arka hoparlörler satın alındıktan sonraki 5.1 kullanımı üzerine.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 31 Ocak 2019; 22:38:41 >
  • philips quake lg sk10y sony zf9 xf9000 hangisini tercih etmeli, son sistem olarak
  • Bende Amfili ev sinema sistemimi satıp soundbar'lı bir sisteme geçmek istiyorum. Dolby Atmos olarak tercih etmek istiyorum malum en yeni teknoloji daha uzun süre kullanım sunuyor.

    LG SK10Y bir çok sitede yüksek puanlar alarak hep bu kategoride ilk 3 e girmiş. Bende ilk bu sistemi düşündüm ancak arka kablosuz hoparlör olayı bir muamma LG'nin kablosuz hoparlörleri satılmıyor ayrıca çok pahalı dolar vs yüzünden.

    Benim için müzikal yönünden çok sinematik yönü önemli efekler vb. Acaba çok büyük fark varmıdır bu sistemler LG arasında tecrübe eden varsa bilgi verirse benim gibi düşünen herkese çok yardımcı olacaktır.
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Ben fikrimi önceki mesajda dile getirdim. Birebir evinizde tecrübe etmek forumda ona buna sormaktan çok daha iyi bir deneyim sağlayacaktır.
    quote:

    Hangisini kafaya koyduysanız internetden iyi bir mağazadan sipariş geçin. Memnun kalmazsanız, yasal hakkınızı kullanıp iki hafta içinde iade edebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım. Kullandığım Tv "LG" olduğu için, fazla araştırmadan LG "SJ9 Soundbar" almıştım. Sesinden memnun kalmadım, para çöpe gitmiş gibi hissettim. Üçüncü gün, kargoyla geri iade ettim. Düzgün bir yerden satın alırsanız sorun çıkarmazlar bu sizin en doğal hakkınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 30 Ocak 2019; 18:10:39 >
  • tylan kullanıcısına yanıt
    LG SK10Y modelini tecrübe etmedim. LG Tv satın alırken, LG SJ9 Soundbar'da satın almıştım. Performansını beğenmeyip iade ettim ve bu ürüne yöneldim. Bu iş mağazada deneyimlemekle çözülecek bir iş değil.satın alıp ayarlarını kurcalayıp evde deneyimlemediginiz sürece tam bir fikriniz olamıyor malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 30 Ocak 2019; 18:19:49 >
  • Lg sk10y sony htxf9 sony htxf9000 philips fidelio skyquake s8 modelinden hangisini tercih etmeliyim.tüm üst model özellikleri barındıran seside kuvvetli bir sistem olması lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 31 Ocak 2019; 11:3:36 >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    sk10 ,sk9,zf9,xf9000 i toplam 5 saat civari test ettim.sk10 bariz iyi..
    zf9 sadece sony shoplarda var..o da bazilarinda.mall of takinda yaklasik 30 dk deneyebildim.ayarlarini vs degistirtmiyorlar..zaten demo mode dan bile cikarttirmiyorlardi.zor ikna ettim.zf9 kesinlikle 3700 tl ye degecek bir sistem degil..sahsen ben soundbar harici arkaya vs ekstra bir hoparlar almayacagimdan burada ki arkadasin onerisi de arla hop olmadan almayin oldugundan zf9 u eledim.

    Benim asil merak ettigim 2019 tv lerde ki ses olayi..sony xg9 model tv lerde dahili ses sistemi atmos ozellikli vs olacak..su an ki kullandigim tv sony 2011 model ve 1080p..
    haziran i filan bekleyip eger yeni tv ler ses konusunda tatmin edici olursa direk 65xg ye terfi edebilirim.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    İyi sesli TV konusunda , hiç bir üretici kendi ayağına sıkmaz. Ama bu bir beklenti meselesi yeni çıkacak Tv'nin sesinide beğenebilirsiniz.
    Misal ben LG'nin Atmos özellikli tv'sini satın aldım. Alırken normal modelin, bir tık üstündeki modeli satın aldım. Evet ses normal bir TV'den kat kat iyi geliyor. Hatta arada bir beni şaşırtan surrond etkiside hissetiğim oldu. Ama iyi bir tv alınca sinema ortamı yaratıcak bir sesde duymak istiyorsunuz. TV'lerde bass olayı çok zayıf kalıyor. Buda bizi her halukarda soundbarlara sürüklüyor. Hiç bir üreticinin soundbar'a ihtiyaç duyulmayacak bir model çıkaracağını sanmıyorum. En iyi ihtimalle, ikisini tek paket yapıp satıyorlar. (lg-OLED65W7V gibi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 31 Ocak 2019; 22:36:33 >




  • İlk sayfayı güncelledim. 9 ay'da izlediğim onlarca filmden sonra, ürün hakkında elde ettiğim olumlu olumsuz, tüm tecrübe ve deneyimlerimi paylaştım. Kırmızı başlıktan sonrası günceldir arkadaşlar.
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    Çok değerli bilgiler vermişsin teşekkür ederim
    Ben de yaklaşık 6 aydır kullanıyorum z9f yi.
    arka speakerları setin kendisinden emin olmadığım için almadım.
    Beğenmesen satacaktım.
    Ama dediğim gibi 6 ayda çok film izledim.
    bir önceki sistemim avr li olmasına ragmen z9f den oldukça memnunum.
    Şimdi gönül rahatlılığıyla arka speakerları alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.